Mamici si burtici de Baia Mare (18)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_mun spune:

'neata
Si noi venim la o plimbarica tot asa pe la 13.30.
Cu o noapte de nesomn. Pe Sandu il doare spatele sper sa rezolve azi problema.
Deci suntem vedete.

Mami Ana si Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Eu ies dar merg in parculetul de la RFN, mama mea vine azi pe la noi sa stea cu Carla, eu trebuie sa merg la birou dupa masa, asa ca o astept acolo.

Malinka, un sfat, nu amesteca atat de multe fructe & legume o data. Da-i intai morcov, apoi mar, apoi banana si nu amesteca mai mult de doua. Si mergi 3-4 zile cu un fruct/leguma crescand progresiv cantitatea si apoi incearca combinatiile. Scuze ca ma bag, poate nu ai chef sa primesti sfaturi de la o mamica a carei copil nu papa nik

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Noi venim la 13-13.30 la Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

anca81...cred ca ai mare dreptate...oare ce-o fi fost in capul meu? nici nu m-am gandit sa i le dau pe rand...sa stii ca asa am sa fac...oricum, singurul lucru pe care l-am facut a fost sa schimb proportiile...prima data i-am dat mai mult morcov si mai putin mar si ieri i-am pus mai mult mar si mai putin morcov...i-a placut mai mult varianta a doua..o sa ii dau data viitoare doar mar...:)

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi www.youtube.com/user/ilrdn" target="_blank">, iar aici filmulete

Intre noi, baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Malinka, esti tare norocoasa ca papa, offf, ce n-as da sa pape si Carla macar jumatete cat Marc.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

Care-i faza cu vedetele? Acum ce s-a mai intamlat?

Dflavia, felicitari pentru papica. Poate ca nu-i placeau pireurile de aia nu manca. Poate ii place sa aiba ce mesteca. Ea a trecut direct la papica de copil mare. A sarit o etapa.

A mea a mancat azi o canuta plinaaaaaaaaa de pireu de legume. Ca la foc automat i-am dat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

ce mult am stat azi afara...desi a fost putin rece si a mai dat si cativa picuri...a fost bine, ca intotdeauna cand ne vedem...

melly..cred ca ne vedem la sala...

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi www.youtube.com/user/ilrdn" target="_blank">, iar aici filmulete

Intre noi, baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_mun spune:

A fost foarte frumos afara. Alex a dormit pana la 4.30 si am putut sa fac si eu clatite in sfarsit.
Clauco ieri am fost filmate de la cinemar.

Mami Ana si Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

daaaa afost bine afara, mihor imi pare bine ca v-am vazut Sofia e o scumpa

clauco da am gasit metoda asta incercand de toate asa pe rand ca inainte nici asa nu papa si iaca acuma am nimerit-o nu papa ea cat ar trebui, cam 10 buc asa cat unghia mare la o masa dar e ceva totusi, se simte si in pampers eu deocamdata sunt super multumita, uof, vedem in continuare....

Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

ca de obicei am timp sa citesc si nu prea am de scris,..asta e poate in weekend..oricum..sunt alaturi de Adriana, sa fie puternica, si sa se intoarca de la Cluj cu vesti bune,..multi pentru Estera,..super dragute colajele..

Melly, si eu stau pe Republicii,..oare de ce nu ne-am intalnit niciodata?...

mami de fetita pe pamant si de baietel in ceruri
poze cu noi

"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput