Mamici si burtici de Baia Mare (18)
Raspunsuri - Pagina 18
clauco spune:
Neata!
| Citat: |
| Si pe soacra-mea, da, o platesc cu 200Ron pt cele 6-7 zile pe luna in care sta cu Dargos. |
Ancaurn, Doamne fereste....altceva nu pot sa zic
AdrianaSM, foarte frumoase colajele. Si harnicuta papacioasa.
Madalina a fost foarte incantata de scaun. Se tot intorcea sa vada ce e asta. Statea ca belfera ieri. O sa fac poze si o sa pun.
dflavia spune:
hello hello,
ce aud? acuma o sa apareti la TV? ei am ratat-o pe asta ![]()
ca ieri nu am avut chef sa ies pe vantul ala dar azi sigur ies, cine se baga? hai ca mi-e dor de voi toate 
adriamasm Estera e o scumpa si colajele super, ne rugam sa fie bine ochisorul printesei, e bine ca mergeti in Cluj, macar de acolo o sa veniti cu un diagnostic, sigur o sa fie bine
clauco sa foloseasca Mada sanatoasa scaunul si sa nu faca mutre la papa
nikolleetta ati scapat si de vaccin, sper ca ati avut o noapte linistita
noi suntem bine, cu crema data de dr aproape a trecut de tot iritatia,
anca81 un pont, Stefi papa dar nu cu lingurita, deschide gura cand are chef la paine, bucati de legume fierte, bucatele de carnita, fructe asa mai bucatele pasate cat sa le pot lua pe deget ... deci am inceput cu ... degetul
si asta de cateva zile pot sa zic ca-s multumita cum papa 
a si inca o noutate, azi dimineata a cantat prima data olita
(e o achizitie noua de la bunica, olita care canta cand faci ceva in ea
)
Mami de
Stefania 11.05.2008
anca81 spune:
'neata 
Adriana, ce mancacioasa ai tu acolo 
Flavia, felicitari pentru papacioasa
. Am incercat si cu degetul, la inceput a deschis gurita acum tine buzele stranse. Il suge numai daca nu e nimic pe el. Oricum sunt happy ca a papat la 7 dimineata 170 ml de lapte si acum pe la 9.30 - 60 ml suc de morcov + mar. Poate poate ii revine pofta de mancare.
Anca, si pe mine m-ai socat cu soacra ta. Pai a mea inseamna ca e o bomboana, am intrebat-o daca vrea sa-i dam ceva si ne-a refuzat.
Va pupic pe toate, am putin de lucru.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
ancaurn spune:
Flavia felicitari pt cele doua mari reusite: papa si olita.
Si eu vreau azi sa ies, mai ales ca n-am de mers nicaieri azi si ma pot relaxa.
La 13-13.30 la Mara? Cine se mai baga?
melly23 spune:
Buna dimineatza si draga ancaurn multumim, da serios, multumim de cafea!ca eu azi noapte am avut insomnie si am adormit pe la 3
si piti s-a trezit apoi pe la 4 30 si uite asa am dormit aiurea si NU AM CAFEAAAAAAAAA!!!!!!! again, sotzul uita sa lase si la mine!!!
iar despre (scz daca par rea) socrella cruella o sa vada ea ca o sa ajunga o baba impielitzata si odata a muri si or inmormanta-o turcii!si cand va fi batrana sa-i ceri si tu bani ca mergi pe la ea si o ajutzi!ai inteles! soarele lor de babe!io i-as zice cateva da na, nu-i soacra mea!si acum daca am fost rea sau am depasit o limita imi cer scuze dar nu rabd persoane de felul asta!
! si ii dam un
lui Dragos ca sa revina la program normal!
dflavia poi deja tu ai fetitza mare acolo si uite ca ai descoperit cum ii place sa pape!si felicitari pentru "olitza"! si azi te asteptam la plimbarica!
nikolletta felicitari pentru vaccinare!si sa scapatzi repede de astea 2 zile!
si te asteptam la plimbarici!!!
adrianaSM ffff frumoase colaje ai tu acolo!felicitari 
clauco felicitari pentru achizitzie!!!sa stea sanatoasa in el si sa-i fie de ajutor dar si tzi ! hihi

mihor io cred ca o sa aparem dar sigur nu o sa ne vedem1dar nu bag mana in foc1nu nu!

no fug ca mi mancarea la steamer la piti si tre sa blendui!deci ramane la Mara la 13.30????ca mai repede n-am cum ca papa doar pe la 12 si pan o imbrac vin pastele
!no cius!
Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">clipe de viatza 2008 
mihor spune:
ancaurneu oricum ies des afara...sigur o sa ne mai intalnim...sper sa nu ne mai urmareasca paparazzi
mellymultumesc de informatiile legate de sala...sper ca saptamana viitoare sa ajung pe acolo sa imi fac si eu abonament...
AdrianaSMai fetita mare...imediat o sa se bage si intre oale.
Malinka spune:
neatza si ne vedem la 13 jumate la mara...acum fug sa indop piticul cu pireu de mar plus morcov...:)
poate reusesc sa mai scriu un pic...pupici la toate...
Mami Loredana
si
Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele
Aici vedeti poze cu noi www.youtube.com/user/ilrdn" target="_blank">, iar aici filmulete
Intre noi, baimarencele
Malinka spune:
deci...am vrut sa ii dau lui marc 50 ml de pireu de morcov plus mar si i-am pus si un pic de banana, un pic de tot...i-am dat vreao 8,10 lingurite si pe urma a varsat tot...oare gustul de banana sa nu ii fi placut? se simtea dar nu foarte tare....
adriana...estera e o dulce iar colajele foarte reusite...ce ii dai sa manance ? nu stiu sa iti zic nimic legat de problema cu ochisorii, doar ca sper ca e o nimica toata...important e sa investigati, sa fiti siguri ca e ok totul...multa bafta...
ancaurn...asa cum ti-am zis si ieri, mi se pare o aberatie sa platesti o bunica sa stea cu nepotul ei...sa imi faca soacra-mea asa ceva...cred ca as pune-o sa plateasca ca sa-l vada pe marc...sa vedem cum s-ar simti...
in locul tau sa fiu, cu siguranta mi-as cauta pe cineva sa stea cu piticul, nu i-as suporta ei toanele...
cine vine afara? credeam ca o sa fie soare, vad ca nu prea avem noroc dar oricum eu ies...
Mami Loredana
si
Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele
Aici vedeti poze cu noi www.youtube.com/user/ilrdn" target="_blank">, iar aici filmulete
Intre noi, baimarencele
melly23 spune:
EU nu cred ca mai ies ca s-a cam innorat!dar cei ce ies plimbare placuta!
Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">clipe de viatza 2008