Mamici si burtici de Baia Mare (18)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Si io, si io

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

Salutari!

Vad ca iesiti toate. Si eu asi vrea, dar dupa ora 14. Si sa vedem cum va fi vremea. Oricum, daca ies, va sun pe careva sa vad pe unde sunteti.
Desi tusesc inca .....No, mai vad eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolleetta spune:

sal fetelor!

multumim de urari.
Am fost la vaccin azi si sper sa fie bine la noapte. Acum doarme inca(de la 18.00). Se mai trezeste plangand, dar adoarme la loc.

Ancaurn si eu am fost azi pe str. Dacia azi pe la 13.30.

minunea vietii noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

Ancaurn, cum adica o platesti? sa nu-mi spui ca-i dai bani ca sta cu propriul nepot. Nu pot sa cred asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

slaba activitate, fetele, pe forum seara...tare ocupate mai sunteti, nu?

no bine, atunci, sa aveti somnic usor si lunggggg si vise cat mai placute...

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi www.youtube.com/user/ilrdn" target="_blank">, iar aici filmulete

Intre noi, baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Buna dimineata!!!!

Vad ca sunteti foarte harnice la scris...
Noi suntem ok,inca nu a reusit d-na dr.de familie sa ne faca programarea la Cluj...dar cand stim ceva va anuntam...multumim petru sustinere...

Chiar asa, ancaurn, sa nu imi spui ca o platesti pe soacra ta ca sta cu Dragos si Cezara...d-ne fereste!
Anca81, am vazut filmuletul cu Carla...ce scumpa e si ce mare a crescut!!!!ce bine se distreaza ea!abia astept sa rada asa si Estera...
Malinka, ce bine de voi...excursie la Londra....si eu vreau!sa aveti un timp placut si sa va simtiti bine...asteptam poze!!!!
Dflavia, cum sunteti? sper ca ok, multi Stefaniei.
si Ameliei, sa treaca iritatia la fundulet!

Va pupam pe toate, fara exceptie!

Aici vedeti cum vrea sa manace Estera singurica...tot in poza asta se vede diferenta dintre pupilele ei... sper sa se rezolve cat de repede problema asta...
Dc aveti timp puteti vedea incepand de aici niste colaje cu noi.

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

A sosit -ua. Am pt toate gusturile, asa ca va invit la o poveste.
Ma dispera piticul meu. Cred ca-si schimba programul si ma incurca de tot in ceea ce priveste orele de masa si de somn. Vad eu cum fac.
Mihor ma bucur ca ne-am cunoscut. Sper data viitoare cand ne intalnim sa stam mai mult si sa avem mai mult timp de povesti.
Nikolleetta Noi am ajuns cred ca pe la 14. Imi pare rau ca nu ne-am intalnit. Cum a trecut prima noapte dupa vaccin? Tu nu iesi pe afara cu Rares sa ne intalnim?
Claudia Daca ai cunoaste-o pe soacra-mea, ai crede. Nu vreau sa scriu aici prea multe, ca cine stie cine si cand isi baga nasul, dar daca vrei o sa-ti povestesc mai multe odata.
Malinka multumim de urare. Am avut somn bun din fericire. Dragos a dormit de la 19.30 pana la 6.45, iar eu m-am bagat in pat la 22.30. A fost bine.

Ce facem azi? Iesim?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

Neatza buna! Cum v-ati distrat ieri?
Noi ne-am plimbat numai prin centru si apoi am mers catre casa...si azi cred ca ies dar o iau pe mama mea la plimbare...tare mult ii place sa isi plimbe nepotica

Oare cand aparem la tv?

Mergi la inceput

Buna dimineata Adriana. Se pare ca am scris deodata. Ce dulce incearca estera sa pape singurica! E fetita mare de acum. Si colajele sunt foarte, foarte faine. Mi-ai dat cateva idei. Am vazut pupila. Linisteste-te ca o sa se rezolve, ai sa vezi. Ne rugam toate pt micuta Estera si o sa fie bine. Sa nu uiti sa ne anunti cand mergeti la Cluj.
Si pe soacra-mea, da, o platesc cu 200Ron pt cele 6-7 zile pe luna in care sta cu Dargos. Ce nu vi se pare normal? Ca pt ea totul e foarte normal. Ce conteaza ca veniturile lor sunt mai mult decat duble fata de ale noastre?

Mergi la inceput

'Neata Mihor!
A fost ok ieri, pacat ca n-am stat mai mult. Despre tv, nici nu stiu macar de la ce post erau. Dar deja suntem vedete, asa ca ne-am obisnuit sa aparem peste tot. Nu fetelor?

Mergi la inceput