Mamici si burtici de Baia Mare (18)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

de luni vin si eu la sala,..voi de la cat mergeti?..

daca iesiti maine, eu sunt in oras,..poate ne intalnim,..m-as bucura sa va cunosc pe toate si pe bebelusii vostri,..ce vorbesc si eu ,..deja nu mai sunt bebelusi,..eu cred ca tot la perioada aia am ramas,..sorry..

pe toate,..si va doresc vise placute!..

mami de fetita pe pamant si de baietel in ceruri
poze cu noi

"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

salut ariana...daca e timp frumos, eu ies maine, cam pe la 13, cred, si vin spre tine, eventual iti dau un mesaj...:) cu melly nu te-ai intalnit pentru ca ea sta tot pe republicii dar cam in alta zona, pe langa SRI, dar nu cred ca stii...cam pe langa biserica mare ce e in constructie pe unirii, dupa banci, iar dupa ea e un sens giratoriu...:)

un sfarsit de saptamana placut va doresc, sa va simtiti bine alaturi de pitici si parteneri de viata...ancaurn...pentru duminica, spor la treaba si o zi cat mai usoara la servici, sa treaca repede...

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi www.youtube.com/user/ilrdn" target="_blank">, iar aici filmulete

Intre noi, baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_mun spune:

'neata si va invit la o .
Deci se vede ca am si eu sot acasa dimineata. Incepe sa ii treaca durearea de spate. (cred ca a ridicat pe careva pe la munca, dar toate sunt mult mai slabe decat mine, deci nu tine faza).
Ramanem si noi dupa nu stiu cate weekenduri in Baia Mare, se vede ca nu este mama acasa.
Copilul meu este foarte rasfatat. Ziua cand il pun la somn numai in bratele mele vrea sa doarma, sa fie cineva langa el ca altfel nu doarme si apoi este foarte agitat.

Mami Ana si Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_mun spune:

cam slaba activitate azi. se vede ca este weekend.

Mami Ana si Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

'neata!si o pentru cine doreste cine pofteste!!!

chiar asa mai fetelor! ce e cu miscarea asta slaba pe aici?!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">clipe de viatza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

Salutare!!!
Si eu ma bucur ca v-am intalnit chiar daca pt putin timp...noi am iesit si ieri si iesim si azi...si iesim si maine daca nu ploua :))

Ne-am apucat ieri sa facem modificari prin casa, Sofia a stat cuminte si ne-a lasat sa ne facem treaba. Ne-am mutat calculatorul din camera in care dormim si am schimbat si am mutat unele piese de mobilier.Acum unicul aparat care e in camera aia e un umidificator/purificator de aer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolleetta spune:

Multumim de urari!

vreau sa va spun ca am trecut foarte bine de vaccinuri. Cand am ajuns acasa i-am pus un supozitor, a mancat si a adormit. De atunci doarme destul de bine si ziua

Ancaurn, am vrea si noi sa iesim sa va cunoastem, dar e mai greu acum pentru ca deocamdata nu stam in oras si nu avem decat o masina.
eu cred ca o cunosc pe soacra ta si daca e ea nu ma mir ca o platesti ca sa stea cu piticii.

Fetelor, piticul meu are 6 kg si 62 cm la 2 luni. Nu e prea grasun?

minunea vietii noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Mai, mai, mai! Voi v-ati gandit la mine si de aia n-ati scris aproape deloc! Ati stiut ca azi nu pot citi si v-ati gandit sa nu-mi dati prea mult de lucru, nu? . da' nu ma suparam si daca aveam mai mult de lecturat.

Deeci, prima zi de lucru. A trecut super ok pt mine. Am avut destui clienti cat sa nu ma plictisesc, fara sa fie totusi prea multi, ca sa nu ma stresez prea tare. Mai rau a fost acasa. S-au descurcat, dar m-au sunat de vre-o 6 ori, chit ca erau amandoi (si sosul si socrella).

Nikolleetta nu stiu daca o stii pe socrella. Nu e aia care lucra la patiserie. Socru-meu a divortat de soacra-mea acu vre'o 12-13 ani, s-a casatorit cu aia, a divortat de ea acum vre-o doi ani si s-a recasatorit cu soacra-mea. Ce mai, telenovelele sunt nimic fata de ce-i in fam mea.

Hai ca ma duc sa fac capitol nou. Leneselor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baimarence spune:

Fac maine ca s-a trezit maimutoiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

'neatza!!si o big in primul rand pentru mine iar apoi pentru cine doreste. cine pofteste!!!raportam o noapte buna pentru bebe ca mami nu a adormit decat la 3! asta e !'thoughts of the past'!asta e...!ieri am fost la bunica pe la tzara cu pitica si atata i-a placut de mult ca a inceput sa planga cand am plecat (nu stiu sigur daca chiar asta era motivul )!acolo o mancat supa facuta pentru toata lumea de pui cu galuste si carnitza si pireu de cartofi !o balotat de nu puteam tine pasu cu ea! apoi am dus-o pe ea la mami ca era franta dar totusi o mai chefuit si la ei cu joaca si distractzie si noi am mers pana la Mogosa si am beut un suc si am destainuit trecut (tocmai de acolo si gandurile mele ce mi-au dat insomnia)!l-am zarit si pe antrenorul de tae bo !el o fost la destainuit cu o berioasca ! asa m-as baga si io intr-una dar...no si apoi am ajuns acasa!baitza si somn!sambata am fost la shoping ALONE prin real si am stricat 400 ron!cand a auzit tati s-o prins de ciuf... dar noroc ca erau cumparaturi de casa si nu haine!defapt mie nu mi-am luat nik dar a fost relaxant! ei cam atat...m-am intins cat o zi de post...

ancaurn felicitari pentru prima zi de job! sper sa-ti placa si restu de acuma inaite! si lui Dragos!

nikkolleta fff frumos botez ati avut voi acolo!si ce tort cu bb mic acolo!!!felicitari !iar Rares un adevarart cavaler!cat despre kg lui Rares nu-ti face probleme!atata timp cat e sanatoas!dar ce papa?formula sau san? oricum mi se pare ca e foarte bine!un de la noi!

restu pe unde umblatzi???!!!

Malinka cred ca tu plecasi la Londra!eiii, iti urez drum bun si sa ne aduci un suvenir!! multi si lui Marc dar si tzie of cource!

aaaa ...si sa va tzin la zi cu kg mele!pe cine intereseaza am ajuns la 75.5! deci aproape 7 kg intr-o luna!!!!uraaaaa!!!daca o tzin tot asa in 3 luni imi asung targetul!deci pana in augus mai sunt sase si pana atunci oricum nu ma las!!

edit: ariana eu merg la sala in fiecare luni, miercuri si vineri de la ora 8!!!te astept si pe tine!!! si vad ca ti-a explicat Malinka prin ce zona stau eu!tu pe unde anume pe Republicii esti???poate ne dam de o intalnire intr-o zi!oricand dupa 6-7 seara ca atunci o pot lasa pe piti la sotzior!!!si poate asa se simt si celelalte sa vina la o intalneala fara bebei!!!ca tot zicem ca o facem dar tot uitam sau ma rog unii se fac ca uita!!!

no gata pe azi!!!nu chiar pe azi cred ca am umplut o pajina!!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">clipe de viatza 2008

Mergi la inceput