Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (39)
Raspunsuri - Pagina 8
anamona spune:
revin cu o rugaminte anterioara: As vrea sa vad si eu graficul cu puseele de crestere. Se poate?
Ma duc la somn ca nu stiu ce ma mai asteapta si maine: Tzuki a mea astazi m-a acaparat toata: nu am putut misca un deget in front, nu am avut un minut liber. La somnicul de dimineata a fost de altfel tare simpatica: cu ochisorii inchisi ma cauta cu bratele si cum nu eram acolo sa ma atinga, icnea intristata. Bineinteles ca i-am satisfacut pofta si am dormit amandoua una langa alta imbratisate.
va pupic si va multumesc pentru primirea deschisa pe care ne-ati facut-o
Noapte buna!
iriss_04 spune:
din ciclul copii spun lucruri trasnite sunteti tari rau
am ras cu tati de ne-am prapadit,,,
bravo fetelor,,, dupa o zi de urlet a lui andu chiar m-am relaxat
in alta ordine de idei stau cu ochii pe norisorii aia negri sa iesim mai repede la soare
va pupa mama pe toate
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
babytza spune:
Cu intarziere pentru ieri
Izabela de Mamistefan
Sergiu de Lucutta
Si pentru azi
Vladut de Ankussa
Daria e Lenyi
Erik de Mambship
Elena de Iepurila
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit
_irina_ spune:
Pupici si de la noi, chiar daca e tarziu si poate dormiti.
Azi am fost la plimbare la greu, am avut masina si am mers in centru, am cascat ochii la porumbei, ne-am intalnit cu bebici, a fost super, mi s-a facut dor de primavara.
Daca pana acum ma plangeam ca nu apuc sa fac nimic din cauza ca piti nu doarme, acum o sa ma plang ca nu apuc sa fac nimic ca stam afara non stop.
Piticoanta a descoperit ochelarii mei, deci imi curat lentilele non stop, ma trage de par, imi baga degetele in nas, gura, daca imi scot ochelarii imi baga degetele si in ochi.
Vazut poze si filmulete de bebici, absolut toti sunt superbi si parca nu iti vine sa te ai opresti din privit.
fericita de Andreea-Maria
300 spune:
Neata fetele. Eu acelasi program draconic - se trezeste ba la ora ba la 3. Si daca nu ma trezeste ea, ma trezesc eu singura. Luminita cinste tie ca rezisti. Si sunt si doi.
Cocutica imi pare rau sa aud ca esti bolnava. Nu te pot îndruma spre niciun medic din pacate. Sper sa fii bine fara interventii chirurgicale. Pupici.
Feli esti mai bine?
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
Muuh spune:
Cosmy i-am spus ca eu pe acolo fac pipi, ca pe acolo intra copii in burta sub forma de semninte si ca pot si iesi pe acolo dar ca la mine nu s-a putut si am ales sa ii scoata prin operatie pe ei doi. (explicatia din urma i-am dat-o pentru ca noi avem o carte pentru el in care se explica ce si cum cu fratele mai mic iar acolo mama nastea prin nastere naturala si el a sesizat diferenta). Alexei stie denumirile anatomice in germana, in romana le-a invatat pe astea po****re pentru baieti si pentru fete nu stiu ce ii vom spune ca mi-e ca dupa aia intreaba lumea de "pasarica" pe unde apuca.
felicic76 spune:
Vladut de Ankussa am doi ochisori albastri1
Daria de Lenyi
Erik de Mambship
Elena de Iepurila mai dati si voi un semn
300: sunt mai bine, tot prietena la catarama cu Muc cel Mare, dar am scapat de migrene, multu' de intrebare! Oricum, de cand am nascut, mi se pare ca organismul meu nu mai este asa rezistent, parca este mai slabit, nush cum sa ma explic mai bine.
Nu imi amintesc sa fi racit asa rau in ultimii patru ani, plus ca Mr.H a revenit si de data asta vreau sa merg la doctor ptr
oricum, de diseara revin la program normal, bebe nu a facut baie aseara si, zic eu, daca nu a luat pana acum, poate nu mai ia deloc, poate este o simpla raceala si nu gripa
mamidestefan: Vladut doarme NUMAI pe burtica de pe la vreo 3 saptamani. Am fost stresata, aveam numai scenarii negre in minte, dar m-am obisnuit. Isi intoarce singurel capul si, mai mult decat atat, cauta cu nasucul paturica sau aparatorile de la pat. Seara il pun in patut, pe spate, sta asa cam 20 minute apoi se cere pe burta: cu capshorul intr-o parte maraie un pic, eu il intorc pe burta si nici nu apuc sa plec de langa patut ca el doarme bustean.asa ca nu te mai stresa, pur si simplu asa le place unora(poate din cauza asta nu asuferit de colici)
Mamica de VLAD 19.10.2008
falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
andy_galro spune:
Neata! va salut si eu pe fuga ca am o urlatoare mica si nu tace deloc numai in brate
mami de alexa sa stii ca asa e si Andrei de la 2 luni...nu mai doarme ziua in casa doar cate 20-30 de minute oricat de obosit ar fi si oricat scandal ar face din cauza somnului inainte sa adoarma....e foarte obositor programul acesta , dar ne adaptam ce sa facem?...multi si multa rabdare
CD imi pare rau sa aud ca aveti probleme dar sa nu te stresezi pentru ca poate trece fara nici o interventie
felicic multa sanatate mami
musette mersi de intrebare...mai am 3 examene si abia pe la mijl. lui feb termin cu el...tu cum te mai simti cu unghia aceea, ai rezolvat ceva?
O zi buna!!! Pupici tuturor!!!
Andreea de Andrei(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
_
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
tzitziri spune:
Babymom, te rog scoate parola din mesaj.....
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
luminita2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 300 Neata fetele. Eu acelasi program draconic - se trezeste ba la ora ba la 3. Si daca nu ma trezeste ea, ma trezesc eu singura. Luminita cinste tie ca rezisti. Si sunt si doi. |
Neatza.
Pe mine ma ajuta tati noaptea, eu un hun, tati unul... si de regula se trezesc in acelasi timp, deci e mai usor. Aseara au adormit pe la 23.30 si s-au trezit la 03.30, la 05.30, la 06.00, la 07.30....
Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
CLIP DE CLIP poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI