Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (39)
Raspunsuri - Pagina 9
sanziana27 spune:
Iriss Dragos s-a nascut cu ectpoie testicolara si ne-a recomandat sa-l operam intre 2-3 ani, chirurgul de la Cluj. Am incercat si cu tratament, a coborat sub tratament, dar cand l-am terminat a urcat iar, e flotant. Acum ne luptam sa renuntam la pempers si dupa ce-l intarc pe David, voi merge la operatie cu el.
Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David
babymom75 spune:
tzitziri Scuze, dar m-a luat valul
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
tzitziri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babymom75 tzitziri Scuze, dar m-a luat valul Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003) |
Acum l-ai sters de tot?....nu e problema ca nu cred ca sunt spioni rai intentionati,dar mai bine sa fie intre noi
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
anamona spune:
multumesc tzitziri si claudinna pentru ajutor
avem o saptamana 12 de acomodare cu nor negru, urmand apoi alte 5 saptamani curand in care sa ne facem mana cu puseele.
Chiar asa rau e puseul asta din luna 3?
tzitziri spune:
Am schimbat parola de pe contul comun....e mai sigur asa cred.O trimitem(eu sau Babytza) pe PM cui e interesat....
preety spune:
Fetelor, multumim mult de sustinere
Iriss, CD, multa sanatate ptr bebelusi si mult curaj si optimism. Nu va invinovatiti ca sunteti optimiste, pentru ca asa trebuie si uneori cu optimism atragem numai lucruri bune.
Felicic, Gaia multa sanatate!
Nikolici, 300, sper sa se ridice astazi ceata ca sa putem iesi desi... anuntau astia ploaie!
Am pus si eu in final poze de la botez, ca sa o vedeti pe cea mai iubita fetita din lume
Mamica fericita de Sorina Gabriela
Botez Sorina Gabriela
tzitziri spune:
Am trimis noua parola fetelor cu mesaje pe ultimele 3 pagini...dati sfoara in tara
Babymom, iti si 'dezactivasi' PM-ul?Hai sa iti mai dau o parola
anamona spune:
Dragele mele,
Ca sa ne cunoastem mai bine si sa ne recunoastem daca ne intalnim pe strada, v-am trimis pe adresa comuna de yahoo cateva poze cu fetita mea.
pupici
nikolici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tzitziri Am trimis noua parola fetelor cu mesaje pe ultimele 3 pagini...dati sfoara in tara Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008) |
Despre ce parola vorbesti???
Mami de Karina iubita mult mult de tot
baby_boy spune:
tzitziri chiar asa ce parola? ca eu n-am primit-o
mamica fericita de Radu Gabriel (7.10.2008)
in asteptarea lui Raducu
Radu