Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (39)
Raspunsuri - Pagina 10
LUCUTTA spune:
Nu stiu ce are bb meu care l-am laudat ca e cuminte ,aseara de la 10 pana la 12 mi-a plans aproape continu adica mai bine zis a urlat .Nu vroia in brate si nici jos ,cum il puneam urla si mai tare .Tot cu pumnii in gurita era si m-am gandit ca il dor gingiile si i-am dat 2.5ml de nurofen si s-a linistit apoi s-a culcat.De dimineata s-a trezit mai repede pe la 8 jumate in loc de 10 ca de obicei si tot asa a fost marait si cu pumnutii in gurita dar nu ca si aseara.Acum e linistit.
Se poate sa-i dea dintisorii asa de repede la numai 3 luni?
iriss_04 spune:
neata fetele!
noi am dormit ca doi puturosi pana acum 10 minute,,,
sanzi: la noi este coborat de la cateva zile este chiar langa putica dar acolo a ramas
feli:si sanatate multa iti doresc.,,la noi mama a racit |(ajutorul nostru de baza|) si am bagat-o in carantina
tzitziri :vreau si eu parola
preety:
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
iriss_04 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LUCUTTA Nu stiu ce are bb meu care l-am laudat ca e cuminte ,aseara de la 10 pana la 12 mi-a plans aproape continu adica mai bine zis a urlat .Nu vroia in brate si nici jos ,cum il puneam urla si mai tare .Tot cu pumnii in gurita era si m-am gandit ca il dor gingiile si i-am dat 2.5ml de nurofen si s-a linistit apoi s-a culcat.De dimineata s-a trezit mai repede pe la 8 jumate in loc de 10 ca de obicei si tot asa a fost marait si cu pumnutii in gurita dar nu ca si aseara.Acum e linistit. Se poate sa-i dea dintisorii asa de repede la numai 3 luni? |
si al meu la fel,,,de cateva zile urla la greu,,,numai in brate sau in fund se calmeaza nu stiu ce sa mai fac,,,tot dintii cred si eu ca il supara si i-am pus calgel,,,sper ca azi sa fie mai bine dispus ca aseara am si plans ca nu m-ai puteam
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
babytza spune:
Neata mamicutze
Felicia offf , mama lui de Mr.H
Cocutica multa sanatate
Pretty vazut mandrete de fata
S-a schimbat parola la contul comun. Cine o doreste sa strige
Lucutta se poate sa ii dea dintisorii, niciodata nu e prea devreme. Mai avem niste iepurasi pe aici Dar sa verifici si daca nu e alt motiv pt care plange...Nu te lua numai dupa balute, ca si david uda la greu cate 5 babetele pe zi si costumase , dar nici urma de vreun dintisor...
Le: Babymom ai PM
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit
tzitziri spune:
Lucutta, te-ai uitat pe graficul acela cu puseele cerebrale?La Daviduta saptamana trecuta cand a fost super marait a coincis cu saptamana cu fulger negru...plus ca de vreo doua saptamani iar se trezeste aiurea noaptea, ceea ce iar coincide cu perioada cu nori negri...ai aruncat o privire pe puseele cerebrale?
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Nerantula spune:
Fetelor cu ectopia testiculara, nu amanati operatia, nu e de gluma.
Poate duce la probleme de fertilitate mai tarziu ... si nu vorbesc din carti ...
Felicic, sa-mi spui si mie, te rog, la ce fel de 'arma mortala' te-ai decis pentru Mr. H., sunt si eu foarte interesata!
Va rog sa-mi trimiteti si mie parola ceea
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...
julax spune:
Pretty,am vazut si eu poze cu micuta crestina
Oana,vreau si eu parola
Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
babymom75 spune:
babytza si tzitziri multumesc pt. parola noua ( si pt. ingaduinta cu care mi-ati tratat ignoranta ). Mi-am activat si PM-ul ca pana acum n-a fost.
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
iepurila spune:
off dragele mele ce dor mi-era de voi!! sunt tare in urma cu cititul (undeva cap 27). n-am mai intrat de mult si nu mai stiu nimic de voi.
noi ne-am crestinat sambata. Duminica am facut baita si ne-am adunat cativa prieteni si bunicii la noi acasa la un fursec si o vrabioara.
am fost iar la EKG. pulsul tot 170 (de data asta in conditii de agitatie (plans continuu 1h-1.5h). inca se aude suflu dar mai mic. continuam tratamentul cu digoxin si dupa 10 februarie ne facem din nou programare la control. sunt fiarta, dar ma rog la Dzeu sa fie bine pana la urma.
va pup pe toate si ma duc sa citesc macar acest capitol.
Eu, iepurica Cea mai fericita mami de Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
LUCUTTA spune:
Tzitziri unde gasesc graficul acela?
Babytza ce altceva poate fi ,oricum de durere cred ca plange si nu cred ca il doare altceva decat gingiile ca si cand plangea tot cu pumnii in gura era si nu ii era foame.