Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (39)
Raspunsuri - Pagina 11
sabinel spune:
neata mai pe la pranz asa! am fost cam puturoasa zilele astea, dar v-am citit. vreau si io parola, plizz. pupici!
amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
piticania creste
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.
tzitziri spune:
Am modificat si parola de la contul comun de pe forum.
Deci userul comun de pe forum si contul comun de yahoo au aceeasi parola(cea care v-a fost deja trimisa sau pe care o puteti solicita)
Lucutta, graficul respectiv se gaseste pe contul comun.Cred ca ti-am trimis si tie PM cu parola.Daca nu spune-mi te rog sa ti-o retrimit.
Miruna,activeaza-ti PM.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Paula-Laura spune:
Buna mamicute harnicute
Noi am fost ieri la doftor, avem 67 cm si 7250 gr )la 3 luni si 10 zile am iesit din grafic la inaltime
Tot ieri am facut prevenar+rotarix ceea ce a dus la un bebe extrem de marait si mofturos ta tzitzi sper sa ii treaca cat mai repede...
Am citit din urma, imi pare rau ca au fetele probleme
Am si eu rugamintea sa imi trimteti parola
Si inca o rugaminte -fetele din sector 3 unde ati depus cererea pt indemnizatie (nu recalculare). Exista un formular standard pt adeverinta pe venit?
multu mult si fug ca plange bebelu
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
anca81 spune:
Salutari si de la noi
Iepurila, felicitari pentru botez, ma bucur ca sunteti mai bine cu inimioara, Doamne ajuta in continuare
CD27, Iriss, sper din tot sufletul ca puiutii vostri sa fie sanatosi
Cocutica, sa treaca problemele de la ochi.
Noi suntem cat de cat OK, am pus diversificarea in stand-by pentru cateva zile, nu inaintam deloc, dimpotriva Carla se incapataneaza sa nu deschida gurita, mai nou plange, eu sunt cu nervii intinsi la maxim asa ca nu rezolvam nimic. Facem pauza si reluam, are o viata intreaga inainte sa manance. Doar putin suc ii mai dau dimineata din bibe si cereale seara, tot din bibe.
Eva, ce faceti? Cum e Luca dupa vaccin?
sarbatoritilor de azi.
As dori si eu parola, daca se poate.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla
LUCUTTA spune:
Tzitziri,nu stiu cum se activeaza,unde sa caut?Dca imi zici il activez si imim trimiti apoi.
baby_boy spune:
tzitziri multumesc
mamica fericita de Radu Gabriel (7.10.2008)
in asteptarea lui Raducu
Radu
luminita2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tzitziri Am schimbat parola de pe contul comun....e mai sigur asa cred.O trimitem(eu sau Babytza) pe PM cui e interesat.... Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008) |
eu vreau, pls
Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
CLIP DE CLIP poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
luminita2008 spune:
Preety, vazut micuta Sonia! Felicitari, sa-ti traiasca fetita superba si sa fiti sanatosi!
Iepurila, felicitari si voua ptr botez si multa sanatate, Doamne-ajuta sa se rezolve toate problemele.
Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
CLIP DE CLIP poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI