Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (39)
Raspunsuri - Pagina 12
sabinel spune:
oana sarumana
amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
piticania creste
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.
Paula-Laura spune:
sarumana de parola tzitziri
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
luminita2008 spune:
Paula Laura, sa-ti traiasca flacaul si sa treaca repede perioada de dupa vaccin. Noi o sa facem si Rotarixul, si Prevenarul si Infranrix-ul peste cateva zile... brrr, nu vreau sa ma gandesc...
Nu exista un model standard de adeverinta de venit. Vezi ca exista un model pe mailul comun, care te poate ajuta, dar sa ne dea Oana noua parola
Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
CLIP DE CLIP poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
andreutac spune:
Hello!
Se pare ca si noi, ca si alti bebelaci, suntem in mijlocul unui puseu de crestere. Mancam foarte des, la 2 ore, iar azi-noapte ne-am trezit de 2 ori sa papam, lucru care nu s-a mai intamplat de vreo 2 luni cred.In rest, suntem ceva mai agitate decat ieri, insa momentan stam pe salteluta de joaca. sa vedem cat ne tine.
Iepurila, sa-ti traiasca micuta crestina si da dea DD sa fie bine in continuare.
Eu sunt suparata...nasa noastra este insarcinata, a fost ieri la eco si se pare ca avea sarcina gemelara, iar un embrion s-a oprit din evolutie, iar la celalat este destul de incerc caci nu are deocamdata activitate cardiaca. Dupa UM ar avea cam 8 sapt, iar la eco au iesit 6 sapt. Din ce tin eu minte totusi, activitatea cardiaca incepe pe la 7 saptamani. Sau ma insel?
De Moni ce mai stiti?
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria
preety spune:
luminita asteptam un mielut ptr ca pe bebelina mica o cheama Sorina . In rest multumim si tie si celorlalte fete ptr aprecierile referitoare la cea mai iubita fetita din lume .
Iepurilla felicitari ptr micuta crestina si sa dea Dzeu sa fie bine. Suflu sistolic e normal la bebei si apare la 90% dintre bebei. Si a mea are.
Andreutac pareri de rau ptr gemenei. Poate totusi... face Dzeu o minune
Mamica fericita de Sorina Gabriela
Botez Sorina Gabriela
denisa.g spune:
Andreutac – casa de piatra si sa va traiasca mica crestina. O viata cu bucurii si sanatate va dorim familiei tale.
Andy_p – pupici pt voi. Puiul meu e bine, creste.. uite-l ce mare s-a facut. aici ,
aici, aici, aici si aici, si aici daca vrei
de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei
luminita2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui preety luminita asteptam un mielut ptr ca pe bebelina mica o cheama Sorina . In rest multumim si tie si celorlalte fete ptr aprecierile referitoare la cea mai iubita fetita din lume . |
il dau, il dau, cum nu!! cu scuze cu tot... ca n-am dormit prea bine si mi-e afectata si vederea se pare....
Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
CLIP DE CLIP poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
andy.p spune:
Ne inscriem si noi in clubul maraitilor si nemultumitilor..de aseara ne caraim si ne plangacim,nimic nu ne convine ,nici in brate ,nici jos..am iesit afar si asa a dormit,dar n-am stat mult ca aici
denisa ce dragutz e Edi si ce a crescut
iepurila felicitari pt mica crestina
luminita si bafta la vaccin
oana vreau si eu parola please
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
julax spune:
Oana,multumesc pentru parolaIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
dyanira spune:
Ne inscriem si noi in acelasi club al maraitilor si plangaciosilorO fi ceva in aer????
Lucutta noi avem dinti de la 3 luni si 3 zile primul si 3 luni si 1 sapt al doileaAcum cred ca ne pregatim de cei de sus ca se vad deja si tare ne mai doare uneori
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR