Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (39)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Fetele, m-am procopsit cu un virus sau ceva, imi merge foarte greu calc-ul de cateva zile si mi se tot blocheaza. Nu aveti pe undeva un link de unde sa descarc ceva antivirus?

300 si micuta IT-ista Anda, fie-va mila de mine

Scuze pentru off-topic

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Super tare Edwin. Ne bagam si noi in fan club

Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Oana, multumesc pt. parola
Denisa, multumi pt. urari. Micutul Edwin e super simpatic. Pacat ca e promis Karinutei deja...

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Salutare! Eu sunt de la odoseea vecina, si va mai citesc si pe voi din cand in cand, ocazional.
Intr-una din aceste citiri ocazionale, citisem despre un film, pe care am vrut si eu sa-l caut pe net, sa citesc despre el...
Nerantula, la cel film ati fost voi la cinema? Ca despre filmul la care ati fost voi ma refer... I-am uitat titlul....
Merci anticipat.

Musette, azi a fost ceata, umezeala, nu am scos nici eu copiii din casa...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Iaca si noi...

In primul rand sar`mana pt urari, Babytza si Felicic right back at ya.... daca am omis iertare ca am citit in graba

In al doilea rand fii-miu doarme de o ora jumate

In al treilea rand sunt cu telefoane gramada la Ambasada sa-i fac pasaport lu` fii-miu si toate cele, plus cautat gradinite (moamaaa ce preturi sunt, iti vine sa-ti bagi unghia si sa ramai cu ea acolo)

In al patrulea rand si eu La multi Ani pt piticotii de azi inclusiv fii-miu!!!!

Iepurila sa-ti traiasca crestina si nu dispera eu zic ca daca acum e mai bine in viitor lucrurile se vor ameliora si mai mult.

Ia auziti incoa:"fotografiile trebuie sa fie color, identice, de data recenta, dimensiunea 2,5 x 3,5 cm; capul trebuie sa fie centrat, iar umerii sa apara in cadru; fotografia sa fie din fata pe un fundal monocolor alb; ochii trebuie sa fie perfect vizibili chiar la purtatorii de ochelari; fotografia se face cu capul descoperit; în fotografiile copiilor mici nu trebuie sa apara mâinile parintilor." (ma refer la poze pt pasaport)

Pai daca eu reusesc sa-l tin pe fii-miu incat sa iasa ce zic astia sunt mama eroina.

Am pupat boboceii si pe mamicile lor c-am detectat un zgomot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Am schimbat parola de pe contul comun....e mai sigur asa cred.O trimitem(eu sau Babytza) pe PM cui e interesat....

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

vreau si eu va rog frumos

Eu, iepurica Cea mai fericita mami de Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Buna fetele!

Iriss, ia-o usor cu bebe agitat; stiu ca nimic nu e mai nesuferit decat asta ca mamica, dar... .

Lucutta, dintisori?

Iepurila, ma bucur mult sa stiu de voi, mi-era dor de tine. Sa stii ca bebelusii au capacitati regenerative uimitoare; tu continua tratamentul si usor-usor va fi bine. Sa ne mai scrii despre voi. ici printesei mici, draga de ea.

Fetelor, Anda mea cand a plans si a vrut in fund s-a dovedit ca avea alergia aia pacatoasa si nu putea sta pe spate. Are draptate babytza cand zice sa verificam si alte cauze, eu numai la asta nu ma gandeam, ca doua zile nu se vedea absolut nimic dar bebe voia exclusiv la verticala

Mai citesc si revin, andina doamrme. Si da, creste iarasi, pentru ca body cu care o imbracasem la vaccin nu se mai incheie. Daca nu mergem la scumparaturi ramanem cu deux piece-uri. M-au salvat putinele haine ale Ralucai pe care le-am mostenit si cateva body primite cadou deocamdata . Si soata mea e cam panicat de un nor financiar, daca ii mai spun si ca banii de concediu o sa intarzie cred ca tinem cupilu in curetzul gol!

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

Anca81 poti descarca Nod32 de aici http://isohunt.com/torrent_details/37381638/nod32?tab=summary

dupa ce in prealabil iti instalezi softul de descarcare utorrent de aici http://www.utorrent.com/download.php

de acum incolo folosind situl isohunt poti cauta orice vrei tu: softuri, filme, carti, muzica etc

L.E. daca ai nevoie de ajutor spune-mi, antivirusul nod32 e eficient si nici nu iti ocupa mult spatiu in memoria calculatorului.

Multumesc mult, acum incerc sa-l descarc, sper sa nu-mi crape de tot.

LE: nu reusesc, imi da "Unable to load http://isohunt.com/torrent_details/37381638/nod32?tab=summary": Invalid torrent file"!

Am descarcat torrent-ul deja.

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Fetele,

300 si micuta IT-ista Anda, fie-va mila de mine

Scuze pentru off-topic

Piti mic se face mare

Trebuie sa mergi pe www.avast.com si sa descarci home edition. E cat se ppoate de gratis, dar in 30 de zile trebuie sa il inregistrezi la ei pe site (iti trimit ei un serial number). Sa nu te sperii, ca prima data scaneaza pana sa intre in Windows. De fiecare data cand gaseste un virus iti da o lista de optiuni: de ex: apasa 1 pentru Delete...

Asta a fost de la mami, marea realizare a Andei, pe langa puseul de crestere (si eu credeam ca ala de la 2 luni era asta de 3 luni e ca mi-a dat odata cu manuta in tastatura :))))

Sper sa-ti fie de folos.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamona

Anca81 poti descarca Nod32 de aici http://isohunt.com/torrent_details/37381638/nod32?tab=summary

dupa ce in prealabil iti instalezi softul de descarcare utorrent de aici http://www.utorrent.com/download.php

de acum incolo folosind situl isohunt poti cauta orice vrei tu: softuri, filme, carti, muzica etc

L.E. daca ai nevoie de ajutor spune-mi, antivirusul nod32 e eficient si nici nu iti ocupa mult spatiu in memoria calculatorului.

Prefer avastul dar nici asta nu-i rau.

Anca, daca instalezi microtorrent si ai router va trebui sa deschizi un port ca sa mearga downloadul, asa ca daca ai nevoie de asistenta sunt aici.

Mergi la inceput