Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (39)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Anca81, 300 - eu una nu am folosit avast ( eu una am pe laptop Nod32, iar pe calculatorul mare Norton-ul), deci nu stiu ce sa spun despre el, dar calitatea de a fi free e priceless.
Din experienta mea de computerista amatoare, la un virus nasol nici un antivirus nu face minuni, trebuie sa intri singurica in registry editor si sa stergi urmele lasate. Oricum suntem aici sa ne ajutam, asa ca vom face fata si la asta impreuna daca e cazul.

daca tot ai utorrent instalat, poti folosi acel site pentru a iti gasi filmele, serialele si muzica preferate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

Anca81, 300 - eu una nu am folosit avast ( eu una am pe laptop Nod32, iar pe calculatorul mare Norton-ul), deci nu stiu ce sa spun despre el, dar calitatea de a fi free e priceless.
Din experienta mea de computerista amatoare, la un virus nasol nici un antivirus nu face minuni, trebuie sa intri singurica in registry editor si sa stergi urmele lasate. Oricum suntem aici sa ne ajutam, asa ca vom face fata si la asta impreuna daca e cazul.

daca tot ai utorrent instalat, poti folosi acel site pentru a iti gasi filmele, serialele si muzica preferate.

Cei care fac avastul au reputatie foarte veche si strong si crede-ma, daca se poate un AV care ok, avast este, chiar daca e free. Dintre toate testate de mine, mi s-a parut cel pe care ma pot baza cel mai mult.

Si da ai dreptate ca nu te protejeaa niciunul 100%, dar acum depinde si ce iei: woems, troieni mai stiu eu ce. Eu a stat ani de zile fara AV si n-am luat virusi. A venit cineva pe la mine si intr-o saptamana m-a umplut :))

s-a trezit ANdina

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

300 si al meu e cam precaut cu banii, mai ales acum...suntem invitati la buc pe 14 febr si-i ziceam sa facem si o tura de shopping pt bebe, ca la fel, mai are saracul doar catziva nadragi buni si abia l-am convins...adica sa luam decat pt bebe....
eh, pana la urma nu ma poate refuza si eu abia astept sa-l intzolesc pe razvi cu ceva dragutz. aici sunt numai uratzenii si ff scumpe...nu se merita, plus ca materialele...lasa de dorit

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

vreau sa va multumesc din sufet pentru incurajari si pentru urari.
va iubesc pe toate si va doresc voua si puiutilor vostri multa sanatate.

intrebari:
1. pana la ce varsta sterilizati biberoanele dupa fiecare utilizare?
2. daca ma intorc la servici si se intampla ceva cu firma (doamne fereste) ma pot reintoarce in CIC?

Eu, iepurica Cea mai fericita mami de Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Denisa dar are ceva par baiatul tau. Cred ca este primul in topul pletosilor.

Didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

imi place de Edwin, gatit, maricel si cat par avetzi! o dulceatza de baiat!

iepurila, eu cred ca cel putin pana la 6 luni oi steriliza bibele, mai ales ca bea lapte cu ele si se pot dezvolta cine stie ce bacterii...apoi, mai vedem. sau poate ca dupa 6 luni nu le voi mai steriliza chiar asha de fiecare data
mai am cateva sapt pana la 6 luni...dar daca tot le spal, decat le asez in sterilizator, nu-i greu deloc...iar de anticorp, oricum ii dau hrana solida din castronel (perosnal) pe care nu-l sterilizez, cu lingurita pe care doar uneori o sterilizez...

a doua intrebare...nu-s documentata

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

iepurila – sa-ti traiasca micuta crestina. Sanatate si numai bine
Cristinescu, laura, andreutac - pupici si multumim frumos
Andreuta – la asa fata eu cred ca o sa ai probleme cu sortatul baietilor care or sa alerge dupa ea.
Nikolci – cand o duci pe Karinuta in Elvetia????????
didididi – sotul meu este chel. Toata sarcina m-am rugat ca puiul meu sa aiba par, sa nu fie chel ca tatal lui. Ei bine se pare ca rugile mi-au fost ascultate.

Va rog frumos sa-mi trimiteti si mie parola.

de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna fetelor, mai ce harnicute mai sunte-ti, nu mai poate omul sa tina pasul cu voi, ce credeti, am dormit si noi un pic dupa amiaza (adica vre-o 2 ore) dar asta numai asa ca ne-a tinut mami in brate ca altfel.....

sunt asa de fericita ca in sfarsit mi-au venit banii aia, de la primarie, offfff...de cand ii asteptam, tocmai acum cand vroiam sa fac sscandal

mami super fericita de AMALIA-ANDREEA......12.10.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Iepurila cred ca te poti intoarce oricand in CIC dar daca se intampla ceva cu firma n-o sa ai unde te intoarce dupa cei 2 ani. Dar sa zica si alte fete.

Anamona sper ca n-am parut prea infocata. Si eu folosesc torrentul la greu, iau tot felul de carti pe care nu le mai citesc pe urmaa ... si seriale.

Denisa Edwin nu mai are mutra de bebelus in pozele asteaci de copil mic. Tare rau faza cu parul.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Hello!!!!Mi-a fost taaare dor de voi!
Eu sunt bine...am fost internata 3 zile, mi-au operat cele 2 chisturi dermoide(unul era suprainfectat), inca sunt pansata si mai trebuie sa merg la pansat! La amiaza veneam acasa,in spital ma mulgeam si venea sotul dupa lapte si asa Lucas nu a suferit prea mult. Iau antibiotic Klacid si totul se vindeca bine!!!
Multumesc tuturor de incurajari!
Ieri am facut si noi vaccinul de 4 luni....in afara de maraiala totul e bine, am trecut noaptea f bine!!!
Lucas are 7650g nu l-am masurat dar banuiesc ,, ca e tot pirpiriul odiseei.voi da si eu datele pt tabel soon!
Pupici tuturor!

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

Mergi la inceput