Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (39)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

oana pt parola, m-am dumirit acum de ce s-a schimbat:)
am descoperit cum sa-l fac sa doarma mai mult, cel putin a mers de 2 ori azi. l-am pus pe burtica si ce frumos doarmeee, sper sa tina si in urmatoarele zile.
am vazut in tabelul cu cresterile cerebrale din sapt 14 pina in 19 un maaare nor negru chiar asa de lunga perioada sa fie, fetele cu puiutii mai mari ce ziceti?

alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

bitza, ma bucur tare mult ca esti bine si mai ales ca lucas nu a suferit dupa laptic. multa sanatate in continuare si felicitari pt grasunel si pt vaccinel:)

alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

La multe lunite picilor:
Vladut de Ankussa
Daria de Lenyi
Erik de Mambship
Elena de Iepurila

Iepurila felicitari pentru crestina si multa sanatate

Fetelor, va multumesc tuturor pentru incurajari, chiar sunt mai bine astazi
Ce bine ca mi-ati zis ce si cum cu dr Marcu, eu ma cam pierd cand am d-aface cu oameni expeditivi, asa ca o sa imi notez in seara asta tot ce am de intrebat

Piciul e cu ale lui in continuare, adica somn de pe la 6-7...fara numar sa zic asa, drept pentru care ii bag un biberon in bot in miez de noape pe care il rade, dimineata scandal, lovit cu pumnii si picioarele pe mami care obliga puiul sa pape, injurat pe limba lui, innecat (intentionat banuiesc)plus scuipat lapte
nu m-am lasat induplecata si l-am 'fortat' sa pape 200ml si a papat, deci foame ii era

babymom merci mult, pampers avea dar parea gol golut, sa stii ca postul tau m-a linistit

babytza ai pm de la moi

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

bitza, ma bucur ca esti bine! mai pune-ne poze noi cu Lucas! si Razvan a avut tot atat la 4 luni:)

Alina, super! baiatul vroia pe burtica, ce sa mai!

Ramo, acum cum e Anda? mai e iritata?

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

am si eu o intrevare la voi crema aceea STELATOPIA de la MUSTELA este bun si ptr. fata???adica de fapt vad ca scrie pe ea ca este buna dar vreau sa stiu daca pot sa ii dau ptr. niste iritatii care iau aparut pe barbita de la cat se freaca ea si cat isi baga manutele in gurita.....

mami super fericita de AMALIA-ANDREEA......12.10.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Mi-am activat PM. Daca nu merge nici de data asta ma iau furiile alea mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

bitza2008 – muulta sanatate tie si refacere usoara. Pupam voinicelul care a scapat de vaccin.
claudinna – pupici si multumim de complimente .
300 – intr-adevar, toata lumea zice ca e un bebelus foarte serios. Numai eu il vad bb mic si tot timpul cu zambetul pe fata.
Dezavantajul la a avea asa par e ca se trage singur de par (tare!!!!!) si ramane cu 1, 2 fire in manuta apoi bineinteles baga mana in gura. Trebuie sa fii mereu cu ochii pe el.

de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

CD, te-ai uitat pe limbutza lui, sa nu aiba vreo ciuperca. vad ca foame-i e, daca a mancat atat. pe al meu nu ai cum sa-l fortezi sa manance atat daca nu vrea, daca nu-i e foame...oricat te-ai stradui

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Mami de Alexa si Cipri
Claudinna Lucas are 4 luni si 3 sapt!!!
Puiutul meu scoate niste sunete de ma lasa masca ...niste asocieri de consoane care pt mine sunt greu de reprodus!! Tipa la greu si e asa de fericit!!!Cand se prinde cu manutele de degetele mele, il ajut sa se ridice in fund si apoi singur se ridica in picioare si se uita asa fericit in jur, balanganindu-se mereu...mai cade dar se ridica aproape instantaneu si iar zambete si mandrie pe chipul lui...Doamne, ma doare inima de atata fericire!

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iepurila

vreau sa va multumesc din sufet pentru incurajari si pentru urari.
va iubesc pe toate si va doresc voua si puiutilor vostri multa sanatate.

intrebari:
1. pana la ce varsta sterilizati biberoanele dupa fiecare utilizare?
2. daca ma intorc la servici si se intampla ceva cu firma (doamne fereste) ma pot reintoarce in CIC?

Eu, iepurica Cea mai fericita mami de Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

1. eu le voi steriliza pana la 6 luni dupa fiecare utilizare. nu e regula, asa am ales eu
2. da, poti face asta, dar nush daca nu cumva exista si o limita, adica sa nu faci asta de prea multe ori

Numai bine!

Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

CLIP DE CLIP poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput