Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (39)
Raspunsuri - Pagina 16
CD27 spune:
bitza bine ai revenit sanatoasa, nu iti face griji, nu e pirpiriul Lucas, noi avem 64cm la 4 luni parca atat avea si Lucas la 4 luni, acum sigur are mai mult
claudinna, pe limba nu pare nimic suspect, dar pe gingii in spate parca are ceva albicios, o sa rog dr sa se uite atent maine, merci mult pentru sfat
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
anamona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamona dar calitatea de a fi free e priceless. citat din mesajul lui 300Cei care fac avastul au reputatie foarte veche si strong si crede-ma, daca se poate un AV care ok, avast este, chiar daca e free. Dintre toate testate de mine, mi s-a parut cel pe care ma pot baza cel mai mult. |
poate m-am exprimat mai aiurea, te rog nu ma intelege gresit: vroiam sa spun ca e foarte bun prin insusi faptul de a fi free. Nu mai da batai de cap cu crack-uri si in plus dormi linsitit ca esti cu actele in regula
pupici
luminita2008 spune:
citat din mesajul lui 300 Si eu folosesc torrentul la greu, iau tot felul de carti pe care nu le mai citesc pe urmaa ... si seriale. de Anda Teodora din 10.10.2008 puiul meu dulce si mic Anda pozne in asteptarea Andei |
aaa, ce seriale? ca eu ma chinui de nush cand sa fac rost de toate cele 6 serii de la Third Watch si nu prea le gasesc pe oDC... ca nu am torrentul... sa-l iau??
Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
CLIP DE CLIP poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
300 spune:
Bitza bine te-ai intors acasa! Mie mi se pare numai bine bebe Lucas.
Gagici am ramas fara curent si asa e pe toata scara! Daca mi se strica laptele in conge pana rezolva ei problema ii omor!
Nu pot sa cred!
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
luminita2008 spune:
citat din mesajul lui kllemi am si eu o intrevare la voi crema aceea STELATOPIA de la MUSTELA este bun si ptr. fata???adica de fapt vad ca scrie pe ea ca este buna dar vreau sa stiu daca pot sa ii dau ptr. niste iritatii care iau aparut pe barbita de la cat se freaca ea si cat isi baga manutele in gurita..... mami super fericita de AMALIA-ANDREEA......12.10.2008 |
eu pentru asta am incercat cu Fucidin. N-am folosit Stelatopia, ca a mers cu fucidin, dar am auzit ca este eficienta. Sanatate!
Luminita
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
luminita2008 spune:
Bitza, bine ai revenit, ma bucur mult ca e totul ok!!!
Cat despre faptul ca te doare inima de fericire, te inteleg perfect si cred ca fiecare dintre noi simte la fel! Eu cred ca o sa am niste nazdravani tare rasfatati, la cat de mult ii alint, si ii pup, si ii laud.... nu prea le rezist si ma intreb daca asa o sa ma comport si cand mai cresc ei...
Luminita
GHIDUL MAMEI
300 spune:
Pai anamona am citit io gresit, mi-a obo neuronul.
Luminita, categoric torentul da acces la mai multe lucruri ca sunt multe situri care gazduiesc. Eu intru pe piratebay.org ca e free si mai multe info pe pm ca deja e prea mult it in scutecele noastre :)
Totusi treb sa stii ca se ia mai incet decat pe dc.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
babymom75 spune:
Doamne dumnezeule, n-am inteles nimic din discutile voastre despre programe anti-virus!! Voi in ce limba vorbiti?
iepurila poti steriliza biberoanele cat vrei tu, dar un mediu perfect steril n-o sa-i poti oferi oricum si trebuie sa-si faca un pic de imunitate. Am prietene care au sterilizat jucariile copilului pana la 2 ani si biberoanele si acum cand are copilul 5 ani ( caci ... da mai bea inca din bibe ). Eu cred ca e exagerat. Primului meu copil, fiind alim. artificial, i-am sterilizat biberoanele pana la 5 luni, adica cu 1 luna inainte de a incepe diversificarea. M-am gandit sa nu fie 2 "napaste" pe capul lui o data.
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
LUCUTTA spune:
Va rog spuneti-mi si mie cum intru sa-mi activez PM -ul sa intru si eu pe contul comun .Intai trebuie sa intru sa-l activez si apoi sa-mi dati si parola.
Please repede sa vad si eu graficul.
babymom75 spune:
iepurila am uitat sa-ti spun - tot pana la 5 luni i-am preparat lapticul cu apa fiarta si racita, apoi am trecut pe apa plata direct din flacon. Am ales o apa cu un continut redus de saruri minerale pt. a nu suprasolicita rinichii puiului.
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)