Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (39)
Raspunsuri - Pagina 17
Nerantula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monicabo Salutare! Eu sunt de la odoseea vecina, si va mai citesc si pe voi din cand in cand, ocazional. Intr-una din aceste citiri ocazionale, citisem despre un film, pe care am vrut si eu sa-l caut pe net, sa citesc despre el... Nerantula, la cel film ati fost voi la cinema? Ca despre filmul la care ati fost voi ma refer... I-am uitat titlul.... Merci anticipat. Musette, azi a fost ceata, umezeala, nu am scos nici eu copiii din casa... Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze Povestea sarcinii si a nasterii si Ana Maria - 13 noiembrie 2008 Povestea nasterii super rapide a Anei Maria |
Eu am facut doua recomandari de film la cinema, si le sustin in continuare calduros:
- Yes man, vazut la Multiplex, cu Jim Carrey
- Calatorie spre centrul Pamantului, la cinema-ul 3D din Liberty Center
Vizionare placuta!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...
tzitziri spune:
Lucutta, pentru activarea PM te duci la 'Mesaje private'->Options->" Activeaza mesajele private." ales.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Nerantula spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui luminita2008
eu pentru asta am incercat cu Fucidin. N-am folosit Stelatopia, ca a mers cu fucidin, dar am auzit ca este eficienta. Sanatate! Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008 Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu… CLIP DE CLIP poze cu gemenei dulci povestea noastra GHIDUL MAMEI |
Fucidinul contine antibiotic, mai bine incearca intai Stelatopia.
La noi se pare ca functioneaza, finally, Exomega de la A-derma, dupa ce am bagat cateva milioane in tot felul de creme dermato-cosmetice pentru atopici, dar nu numai!!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...
Nerantula spune:
citat din mesajul lui Nerantula Fetelor cu ectopia testiculara, nu amanati operatia, nu e de gluma. Poate duce la probleme de fertilitate mai tarziu ... si nu vorbesc din carti ... Felicic, sa-mi spui si mie, te rog, la ce fel de 'arma mortala' te-ai decis pentru Mr. H., sunt si eu foarte interesata! Va rog sa-mi trimiteti si mie parola ceea www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008 ... once upon a time ... |
... once upon a time ...
CD27 spune:
Eu am mustruluit-o rau pe mama cand am descoperit ca ii pusese apa intr-un biberon nesterilizat (fusese de lapte si doar l-a spalat) sa nu credeti ca sunt chiar paranoia...doar un pic, am impresia ca bibele, mai exact tetinele nu se spala deloc bine de lapte, in rest nu sunt asa nebuna, linguritele nu le sterilizez mereu, nici recipientele alea speciale pentru medicamente
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
300 spune:
Sa va uitati www.youtube.com/watch?v=Axur5W83znw" target="_blank">aici. Daca vreti, desigur!
Babymom, da-i incolo de antivirusi. Eu cu asta lucrez (cumva adiacent), asa ca na... Daca ai nevoie just call .
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
300 spune:
Mai, urasc Vigantolul ala din tot sufletul. De ce e obligatoriu sa-l dam copiilor pana la urma? Vreau sa zic ca mie-mi spusese dr sa ii dau de la 14 zile i-am dat pe la trei saptamani si ceva, si niciodata nu stiu daca i l-am dat sau nu ijntr-o zi. In afara de a marca asta pe un calendar sau a-mi pune alarma ce-as putea face sa nu mai uit?
Si daca uit care-i baiul?
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
gaia.nevia spune:
citat din mesajul lui preety Am pus si eu in final poze de la botez, ca sa o vedeti pe cea mai iubita fetita din lume Botez Sorina Gabriela |
Vazut poze botez...
Deci seamana geamana lui Radu cu geamanul ei... cum numai gemenii poa' sa semene!!!
Sa va traiasca micuta crestina si sa fie sanatoasa si baftoasa!
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!
preety spune:
300 cu vigantolul e intr-adevsr o nebunie...
Eu ca sa nu uit il pun langa cezarette, si cand iau eu pastila dau si viga (cum ii zice tati) la copilul mic
Azi daca n-am iesit in parc (nikolici poate o fi maine vreme), am fost la pediatru la control de 3 luni. Ca sa sintetizez, gogosarul lui tata are 6,440 kg si 62 cm.
bitza sanatate multa.
gaia... as zice ca se potrivesc gemeneii!!!
Mamica fericita de Sorina Gabriela
Botez Sorina Gabriela