Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (39)
Raspunsuri - Pagina 18
claudinna spune:
dulce si maricel 'gogosharul'
sa va traiasca!
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
Nerantula spune:
Bitza, bine ai revenit in forma, chiar ma gandeam la tine si ieri, si azi, ma bucur mult ca pustiul nu a suferit, asa cum iti faceai probleme! Te inteleg cu fericirea, si eu ma pierd in mine cand ii vad zambetul lui stirb sau, foarte rar, cand ii aud rasetul cel pretios! Si sunt adorabili cum se clatina ei asa, ca niste clopotei!
Alina, la noi norul cel negru s-a facut simtit pe la sfarsitul saptamanii 16 si continua .. (maine incepe s19) .. adica eu deja mi-am cam luat speranta ca Gruia va reveni la programul de somn toata noaptea, cum a fost in luna a 3-a, ar fi mare lucru sa mai reduca din numarul de treziri, ca acum avem minim 3 . Dar a inceput sa transforme ziua in noapte, din pacate: ziua mananca mai putin si doarme mai mult acum. De marait, se pare ca vaccinul a fost raspunzator de maraiala non-stop, acum mai avem si momente de gangureala si jucareala.
Denisa, dar stiu ca are puiul Edwin ceva perisor! Si e super-dulce cu mutrita aia a lui serioasa si cuminte, si bravo lui ca sta la poza ca un fotomodel , eu nu cred ca am sa prind asa ceva curand, la noi toate pozele sunt de furat
Paula-Laura, ce voinicel aveti voi acolo! Sa va traiasca si sa creasca si mai departe asa frumos (si destept, si cuminte, si papacios ) Cererea pentru indemnizatie se duce la sediul acela din spatele pietei Minis, pe bdul. 1 Decembrie nustiucat, tot unde ai depus si pentru alocatie. De la ei trebuie sa ai 2 formulare, unul pentru adeverinta de venit - Anexa 4 si unul de cerere si declaratie pe propria raspundere bla, bla - Anexa 1.
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...
LUCUTTA spune:
300,mersi
Nu stiu daca il doare gingiile ,oricum ceva l-a durut aseara daca s-a linistit dupa nurofen.Sa vedem acuma seara daca mai plange ca si aseara merg cu el la medic sa vad ce are.
LUCUTTA spune:
300 si eu uit sa-i dau in fiecare zi vigantolul si cateodata mai scap si 4 pic in loc de 3 dar oricum este uleios si ramane pe lingurita.
Unde intru la DC?
tzitziri spune:
Alina, la noi se cam adevereste treaba cu puseele(sau e puseuri?) cerebrale.Si noi am inceput cu trezirile noaptea tot cam de acum vreo 2 saptamani (de prin sapt 15 de unde incep norii aia urati) -el care dormea 7 ore legat si totul a culminat cu saptamana 17 cand am oprit de doua ori pe drumul Valenii de munte-Bucuresti pentru ca nu se oprea din plans...nu tu jucarii, nu tu san, nu tu somn, nu tu uitat pe geam nu tu nimic!
Deci la noi se potriveste
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Nausica spune:
Fetelor,
Voiam sa va spun ca am prins balena alba: Pampers nr. 3 cu elastic, i-am luat de la Carrefour Colentina. Evident, nimic pe ambalaj care sa indice continutul.
Sint f misto. Yupii! M-as duce sa mai iau vreo 2 pachete, dar mi-e teama ca nimeresc din aia stiff.
Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
gaia.nevia spune:
Si hello si de la noi, mama ce-ati mai scris! Daca a fost urat afara...
Numai eu am balaurit prin oras, am fost la cosmetica si manipedi... si apoi ceva shopping ca trebuie sa il imbrac si pe Teo frumos la botez... si Radu nu mai incape in bodys de 3 luni!!! asa ca i-am luat de 3-6, care cica sunt pana la 8kg... pe care cred ca le are...
Se pare ca raceala mea totusi e gripa, pt ca Teo aseara mi-a spus cu vocea lui proprie, cam ragusita: "gatuuu, gatuuu, doaie!" In afara de faptul ca m-am inmuiat toata la un asa progres intelectual, m-am cam speriat si am bagat urgent in el homeogene, oscillo, nurofen.
Am umblat si dupa chestii exotice prin piata, si am pus la zemuit o ridiche neagra.
Stie cineva cum se administreaza ghimbirul ca remediu pentru gat? Ca am luat unul, si nu stiu cum sa i-l dau, am uitat ce mi-a explicat prietena mea din Australia... care e pe alt fus orar, deci abia maine as putea sa aflu daca nu aflu de la voi
Pupici si chiar e urat afara... brrrr.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!
mamidestefan spune:
Vrem si noi parola ..pleeeeeeeeeeese
klemi..eu am folosit Stelaker ...si pe cap ..si pe fata in anumite zone ...si am rezolvat problema ...despre Stelatopia nu stiu ce sa zic ...daca pe prospect e indicat ca se poate da si pe fata ...eu cred ca poti sa o folosesti linistita ..pina la urma m-am convins si eu ca produsele Mustela chiar isi merita banii..mai ales cind ai un bebe mai sensibil.
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella
_giulianna_ spune:
Buna seara!
Am cam disparut dar iata-ma-s!
Am citit putin din urma, cateva pagini. Cu toate astea...n-o sa fiu coerenta dar raspund pe masura ce citesc. Am deschis doua pagini
Denisa ce baiat frumos ai! Apropos de rugi in sarcina. Toata sarcina eu am avut o problema: sa semene cu oricare, sa fie oricum ar fi (bineinteles sa fie sanatos) dar sa nu fie clapaug. Realmente aveam o problema, ma gandeam si ma rugam de multe ori sa nu fie asa. Ei bine....acum parca s-au mai "lasat" putin dar cand era mic-mic avea urechile lipite de cap, ma chinuiam (ca si acum) sa-l spal dupa. Si rugamintile mele au fost ascultate!
Vreau si eu parola! Pls!
1.Meniul nostru diversificat - mar copt, suc de mar, suc de mar + morcov, mar ras, mar ras + 1 lingurita de cereale. In lapte, seara, 3 masuri de cereale.
2.Ne culcam la 22....ne trezim la 8. Super program!
3.Tipa ca din gura de sarpe, cateodata am imprsia ca o sa raguseasca.
4.Nu se intoarce, foarte putin de pe spate pe o parte dar nu o pot numi intoacere.
5.Biberoanele nu le mai sterilizez dupa fiecare utilizare.
Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Filmulete cu bebe Edi
M-am facut mare si-o sa ma mai fac
LUCUTTA spune:
Tzitziri zi-mi te rog unde intru sa vad cum e cu puseele ale.
Nausica si eu am totscutece de alea cu elastic.Sunt super faine si mai parfumate decat celelalte.