Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (39)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

E ciudata faza cu Pampersul....adica eu mereu am nimerit de aia fara elastic suplimentar.Nici nu stiam ca exista cu elastic si mai sus...Am inteles oricum si de la alte mamici ca nu e diferenta intre pachete, asa ca pe nimereala
Ramasesem datoare cu un raspuns de Huggies.Am luat Disney Super flexi numarul 4 (din Selgros) si deocamdata sunt incantata de ei.De fapt eu nu aveam nimic nici impotriva Pampers, dar daca am auzit laude la adresa lor si mi-au iesit in cale am zis sa incerc.Imi plac ca au elastic ca de ....chilot (adica deasupra funduletului), dar asta nu a impiedicat un kaki dupa 2 zile de 'abstinenta' sa o ia in sus pe spate.De fapt pe ala nu stiu ce l-ar fi putut opri.Deci mie imi plac, o sa mai iau....dar e drept ca nu am avut decat Pampers fara elastic decat putin la pulpite.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Cred ca suntem si noi in plin puseu cerebral,din ce vazui pe tabel si inca din ala cu fulger deasupra

Pampers am nimierit din aia cu elastic,n-a fost intentionat,acasa am realizat

Alina

Ramo vad ca te pricepi,macar stiu la cine sa apelez cand am nevoie

Bitzama bucur ca esti acasa si bine

PAula-Laura frumos puiul tau

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

E ciudata faza cu Pampersul....adica eu mereu am nimerit de aia fara elastic suplimentar.Nici nu stiam ca exista cu elastic si mai sus...Am inteles oricum si de la alte mamici ca nu e diferenta intre pachete, asa ca pe nimereala
Ramasesem datoare cu un raspuns de Huggies.Am luat Disney Super flexi numarul 4 (din Selgros) si deocamdata sunt incantata de ei.De fapt eu nu aveam nimic nici impotriva Pampers, dar daca am auzit laude la adresa lor si mi-au iesit in cale am zis sa incerc.Imi plac ca au elastic ca de ....chilot (adica deasupra funduletului), dar asta nu a impiedicat un kaki dupa 2 zile de 'abstinenta' sa o ia in sus pe spate.De fapt pe ala nu stiu ce l-ar fi putut opri.Deci mie imi plac, o sa mai iau....dar e drept ca nu am avut decat Pampers fara elastic decat putin la pulpite.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

pentru parola

Si noi suntem fani HUGGIES ...
apropo cit mai sunt in Selgros ????...
asta daca ai luat in 2009 ...ca eu prin Billa i-am vazut pe la 69RON..ultima data noi am luat cu 59 ron dar prin decembrie.

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

of of of fetelor, ma plang si eu de criza financiara, acum ma felicit ca m-am intors la serviciu, mi-a crescut rata ca fat frumos. Am rata de 1200 CHF, in septembrie era 2,3 ron francul, acum este 3 ron, diferenta m-a spart 840 ron al meu este turbat de nervi, vrea sa dam banii inapoi la banca, io inca nu vreau da nush cat mai rezist
Acum, clientii mei, pe seama crizei, au inchis afaceri nerentabile si au bagat in sonaj oameni de care nu puteau scapa altfel (bine, nu toti). ma inerveaza de mor ca toata lumea este "prudenta" si poate de aia nu se misca un pic lucrurile. Na, ca mi-am spus si io oful

bitza: sa te faci bine!

300: si io am zile in care uit de vigantol, in general dimineata, cand puiul doarme pana plec si nu-i fac eu bibele. Chiar am stabilit cu D-na Violeta sa i-l dea ea, sarcina de serviciu, la vreo masa de pranz.

nerantula: m-am interesat de operatie, se poate rezolva dar durerile postoperatorii sunt crunte pana atunci, medicul cu care am vorbit(este din Galati si este o cunostinta) mi-a recomandat Detralex. Eu am probleme doar noaptea, nu ziua, nu cand stau pe scaun, nici el nu a inteles de ce si de aceea mi-a recomandat pastilele astea, poate ameliorez cu ele, fara sa fie nevoie de interventie chirurgicala. Oricum, consultatia a fost telefonica, este de preferat sa ma vada un doctor.
(btw, Dr.T mi-a spus,in sarcina, ca ma trimite la un chirutg din Elias daca situatia devine insuportabila, asa ca poate apelez la el)

pampersi: Huggies premium nr.3 the best bineinteles ca acum am huggies clasic nr.3 (nu am mai gasit premium), care nu au mai trecut testul, dar servetelele umede de la huggies fac toti banii (mirosul de la servetelele umede Pampers ma termina pshihic, iar Sanosan nu gasesc tot timpul)

edit: vladut este fascinat de magnetii de pe frigider oare de ce?

Mamica de VLAD 19.10.2008

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

iepurila, ca sa ai toata gama de raspunsuri, iti spun si eu (ma repet, de fapt, ca am mai zis de curind) ca eu nu mai sterilizez de cind a facut Ania o luna. Le spal cu detergent si le clatesc bine bine.
Apa de formula n-am fiert-o niciodata, am folosit apa plata si doar am incalzit-o, apa de baie n-am fiert-o niciodata si nici uleiul de masline pt masaj.
Hainutzele i le spal cu Persil Sensitive, repet ciclul de clatire si pun balsam de la Chicco (miroase tare frumos).
Oarecum in contradictie cu cele enumerate mai sus, (si ca sa vedeti ca nu lenea e problema)ii calc toate hainutzele. Asa imi place mie.
Baitza ii facem in fiecare seara, dar pe cap o spalam o data la 3 zile (una da, doua nu). Dar Ania e aproape cheala. Folosesc gel de dus/sampon Klorane. Dupa baie ii fac masaj cu lotiune Sanosan (pt ca am primit-o si m-am zgircit sa iau alta pina n-o termin pe asta). Dupa ce se termina, o sa-i cumpar lotiune de corp tot de la Klorane - am eu incredere in produsele Pierre Fabre, sint fan si Avene si Klorane.
Imi place la nebunie uleiul de masline, dar trebuie sa recunosc ca nu-mi place ca ramine lipicioasa. Iar inainte de baie nu-mi place sa-i dau pt ca ne aluneca miinile pe ea, ca pe un guvid, si se si duce tot, asa ca nu-i mai inteleg rostul.
La popou nu ii dau cu nimic, cind mi se pare mie ca e un pic rosu, ii mai dau cu Bepanthene. Nu s-a iritat niciodata la popou, nici in alte parti ale corpului, in afara de niste bubitze mici, in primele saptamini, care au fost ori de la caldura, ori de la laptele meu.
Pe fata, cind i se usuca pielicica, ii mai dau cu crema de galbenele.
Apropo de cosmetice: prima doctorita a Aniei (am schimbat-o intre timp ca nu mi-a placut in unele privinte) mi-a spus sa o iau pe incercate. Poate sa-i priasca doar Avene sau Mustela, dar la fel de bine poate sa se inteleaga bine cu Nivea sau Johnson.

Ania e sanatoasa tun.

Incepusem sa-i raspuns lui Iepurila si uite ca mi-a iesit poliloghia de mai sus. Imi propusesem sa nu scriu ce si cum fac eu cu Ania, mai ales pentru ca nu fac la sfatul cuiva si cu cine stie ce argumente, ci am facut cum m-a taiat pe mine capul. Sau "cum mi-a dictat mie instinctul", ca sa fiu mai eleganta.
Dar am scris, pina la urma, pt ca mi se pare ca am simplificat unele lucruri si uite, copilul e super ok.

Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Despre Pampers:
cu elastic sau fara elastic, nu exista nicio diferenta intre pachete (artwork). La un moment dat vor fi toti cu elastic, dar nu stiu ce inseamna "moment dat"...

Cat era Teo mic (si acum la Radu) schimbam scutecul inainte de fiecare masa. Cred ca nu conteaza ce scutec folosesc, daca nu se irita la fund si nu curge pe undeva (in conditii normale).

Dupa ce trece de faza asta si vrei sa lasi copilul fara sa-l schimbi toata noaptea, (8h, 10h) sau pleci cu el pe undeva si nu ai cum sa te schimbi la 3-4h... incepe sa se vada diferenta! Pampers nu ramane rece desi e umflat, nu iese pishu prin el spre fundul copilului, si tine mai multe ore (adica e mai absorbant) decat tot ce am incercat de pe piata.
Plus... are faza aia totala cu mersul de ratza... m-am spart de ras la reclame si m-am si uitat cum sunt croite vs. altele, chiar au rascroiala intre craci!!!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

300 si eu urasc Vigantolul. Mooor. I-l dau cu lingurita, ii pun acolo putin laptic si picaturile deasupra (mi-a trebuit cam o luna ca sa ma prind ca trebuie in ordinea asta, daca puneam intii Vigantolul raminea tot pe linguritza), dar e mare corvoada. Mai uit si eu.
Tzin sticlutza pe linga biberoane, asa il vad si nu uit.

Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Vigantol, nu dati cu pietre dar eu ii dau cam o data pe saptamana, ar trebui sa ii dau o data la 2 zzile, dar cum nu e ceva de zi cu zi uit, d-acvum o sa ma tin de treaba si o sa cumpar o sticla noua ca o am pe asta de cand s-a nascut

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Nerantula mersi mult de raspuns Ma bucur ca Gruia e mai bine cu a nspea crema

Luminita Mihnea a avut in fiecare luna o saptamana in care nu ia deloc, dar nicuun gram in greutate..asa ca nu imi mai fac probleme

Preety f.f. draguta mandra ta !
Fetelor, legat de pampers cu elastic am o teorie : am observat ca in pachetele made in Turcia sunt fara elastic, iar in cele made in Poland sunt cu elastic. Dar nu am la indemana decat 2 pachete asa ca nu pot eneraliza Va uitati voi pe acasa (pe cantul pachetului e tiparit cu negru -tara de fabricatie, lot, bla,bla) si poate descoperim reteta magica? sau nu
Oricum eu am luat din Auchan nr 3 62 bucati cu elastic(si am mai cumparat vreo 3 pachete, sa imi ajunga pana schimbam nr )
Centralizez eu raspunsurile si va comunic rezultatele

Noi continuam maraiala, sta maxim 10 minute fara sa ma uit in ochii lui Maine avem programare la gimnastica, masaj si hidromasaj, sper sa nu face vreo figura pe acolo

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

nausica: mie imi place polologhia ta mi se pare, cateodata, ca suntem prea sfioase si "nu dam tot din casa"
gaia: eu nu-l schimb noaptea, el se trezeste maxim o data, ii dau doar bibe, dar nu-i umblu la pampers (niciodata nu a facut kk noaptea, iar cu Pampers il gaseam dimineata ud pana la gat, plus cearceaf de pat, daca el nu se trezea, era sa ma duc eu peste el sa-l schimb? culmea este ca ziua, cand face kk, nu rezista mai mult de 15 min, vrea sa fie schimbat)

acum ma duc sa-i fac baie, este terminat de somn, azi nu a dormit mai mult de o ora jumate

Mamica de VLAD 19.10.2008

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput