Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (39)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Denisa, ce frumusel e e Edwin ….trebuie sa fii tare mandra mamico

Dyanira, wow ce micut precoce la dintisori. E bine ca cel putin o sa scapati mai devreme de chinuri. Si pe noi ne incearca rau dintii de la 2 luni si nu am vazut nici unul pana in ziua de azi desi frecam cu spor gingiutele.

Ankussa, LMA pt. Vladut , sa creasca mare si voinic. Bine ca mi-ai amintit ca si eu vreau sa-i fac pasaportul, am tot amanat din diverse motive, bine ca cetatenia romana o are déjà automat. Pozele i le face fotograful, stiu ei cum sa-l tina, eu mi-o amintesc pe fiimea ce mutra avea la 3 luni in pasaport, ma umfla si acum rasul. Si aici tot asa preturi mari la daycare, la cea mare am platit timp de vreo 5 ani intre $800-850/luna. Tocmai ma gandeam cu sotul ca am terminat faza de gradinita cu fiimea, caci a inceput scoala si o luam de la capat cu asta mic. Am facut un mic calcul matematic si ne-a iesit gradinita copilei pe an la numai $10,000. Eh, sanatosi sa fim ca ne-om descurca noi cu toate.

Nausica, subscriu la cele ce ai spus de sterilizare. Eu nici la fiimea nu am fost fan sterilizare, iar la junior acum nici nu imi trece prin cap sa fac asa ceva. E adevarat ca inca nu ne-am atins neam de biberon pana acum, si n-am avea de sterilizat decat suzeta. Eu nu-i vad nici un rost sterilizarii in conditiile in care va merge in comunitate mai devreme sau mai taziu si va intra in contact cu toti virusii…asa ca o pregatire treptata nu strica.

Bitza, bine ai revenit si recuperare usoara.

Noi tocmai am aflat ca vom fi nasi peste o luna si nu am vrea sa i-l luam pe baby dupa noi la biserica si resto, caci am avea alternativa sa-l lasam acasa cu bunicii. Dar cum nu vrea neam biberon parca ma vad ca iar stricam programul copilului si-l luam dupa noi la petrecere. Noroc ca avem posibilitatea sa luam o camera sus la hotel. Ceva idei de introdus rapid biberonul ? I-am luat recent www.adiri.com/" target="_blank">biberonul asta care are forma unei tziztzi, doar doar l-om convinge mai usor….ash, baiatul nu e prost deloc.

Cristina

le bébé Chris Anthony

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Ha-ha! spirit excelent de observatie si sintetizare date

Asha e cum spui, doar ca alea care sunt, sunt doar UNEORI pana vor fi toate mereu

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

oana, nerantula, multumesc pt lamuririle legate de "norii negri" noi suntem in sapt 12 si s-a cam potrivit, m-a disperat cu niste treziri noaptea, dar...noi sa fim sanatosi.
laura
giuliana, cum a fost la munte?
feli, nu-mi spune de CHF. asa avem si noi rata
paula, asta cu turcia - polonia o stiu de pe vremea alexei. diferenta e sesizabila.
noi raminem inca la huggies nr 3.

alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Mamidestefan,nu stiu cat sunt.....te anunt dupa ce iau sambata acum stoc nou.Noi le-am luat anul trecut dar nu le-am inceput decat de curand ca mai aveam un bax de Pampers si pana in 8 kile.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Alina a fost mai mult decat frumos la munte!
M-am relaxat total, a fost zapada muuulllttaaaaa si vreme buuunnnaaa!
Un peisaj minunat!

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Filmulete cu bebe Edi
M-am facut mare si-o sa ma mai fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LUCUTTA

Tzitziri zi-mi te rog unde intru sa vad cum e cu puseele ale.
Nausica si eu am totscutece de alea cu elastic.Sunt super faine si mai parfumate decat celelalte.

Lucutta, ti-am trimis mesaj privat cu explicatii unde gasesti documentul. Dar e valabl doar daca ai parola, eu nu o am, dar o rog frumos pe Oana sa o trimita si la mine.

Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

CLIP DE CLIP poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Luminita, ai PM

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Nerantula, merci frumos despre tis-ul cu fucidin.

Giulianna, ne-ai lipsit!

Paula Laura, m-ai linistit, multumesc!

Am un nou pitic: MONOPOLY!! Am petrecut ore bune azi.... yupiiii

Luminita

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Subiect Vigantol
Noi dam Vigantol seara dupa baita, nu avem cum sa uitam face parte din ritualul de culcareL baita, masaj, feon, vigantol, alaptat, nani.
Mai greut e acum, trebuie sa dam o zi 2 picaturi, o zi 3 picaturi. Dar, cum eu fac baita impreuna cu sotul, isi aminteste unul dintre noi daca sunt 2 sau 3 picaturi.

Noi ii picuram direct in gurita, dar daca ii dati cu lingurita, aceasta trebuie trecuta prin apa inainte ca nu ramana uleiul pe ea

Mergi la inceput

Oana, multumesc!!

Mai fetele, eu am studiat (iar) doc-ul cu puseurile.... ar trebui sa fim in perioada nasoala, dar.... noi suntem bine! Ma rog, bine inseamna treziri de 2-3 ori noaptea, dar mie mi se pare super normal... oare cum o fi cand nu s-o mai trezi noaptea....?? cred ca o sa simt ca l-am prins pe DD de-un picior...!

In ultima vreme ai mei imi fac un lucru delicios, ma baga in boala: sa zicem ca iau hunul nr 1 in brate, ptr diverse motive, pe Edi adica. Ei, deodata, hunul nr. 2, Robi, lasa balta orice activitate, inclusiv plansul (!), si ne priveste fix, fix.... si parca trist. Nu nervos, nu gelos.... oricum, mirat si fff fix. Ma disturb toata asa ca las hunul nr 1 si-l iau pe fratica si.... ce credeti??? Istoria se repeta cu cel'lalt hun..! Ma si gandesc cum o sa fie cand o sa ma admonesteze cu vorbe.... nu mai pot sa ii tin in brate pe amandoi, asa ca in astfel de momente ii pun pe pat, pe spate unul langa altul si incep a pupa la baieti de numa-numa! Of... imi vine sa ii mananc...

hai ca fug sa pregatesc baitele... daca ma lasa MONOPOLY-ul intru si diseara, daca nu, ne 'vedem' maine la capitol nou!!

Luminita

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput