Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (38)
Raspunsuri - Pagina 12
300 spune:
Anca, poti pasa morcovii si prin sita/ strecuratoare cu o furculita daca sunt foarte moi, dureaza cateva secunde. Cand aveam fratiori mici eram experta in asa ceva :) Cu carnea mergea mai greu
.
Ada, daca prajesti carnea de vita, musai adaugi si un pic de apa si o lasi sa fiarba la foc scazut. De ex. juma de pahar e ok, depinde de cratita si e cantitate. SI iti trebuie si capac deasupra oalei. Infigi din cand in cand furculita in ea si vezi daca s-a fiert. La sfarsit nu mai pui apa si o rumenesti putin. Sper ca am scris la timp, dar deh am fost pe-afara.
Daca faci fripta, trebuie s-o bati bine cu ciocanul de snitele si se fragezeste.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
gaia.nevia spune:
Multumesc si o
ca ati intrebat de ma mai doare...
... piciorul
Din pacate ma tot doare, soldul cu picior cu tot, parca simt numitul nerv sciatic asa ca o linie dureroasa. Damn!
Ieri a fost tare bine, ca am primit un masaj cu arnigel...ium ium...dar vad ca azi m-a luat din nou.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia Multumesc si o ca ati intrebat de ma mai doare... ... piciorul Din pacate ma tot doare, soldul cu picior cu tot, parca simt numitul nerv sciatic asa ca o linie dureroasa. Damn! Ieri a fost tare bine, ca am primit un masaj cu arnigel...ium ium...dar vad ca azi m-a luat din nou. Ada, mama de baieti: Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008) povestea nasterii my blog Topic: mama... de mai multe ori! Topic: nu renunta! Informeaza-te! |
Eu cred ca masaj zilnic te va ajuta. Si faptul de-a nu mai sta o perioada la 90 de grade deasupra lui Radu sa ii dai biblele... dar ma tem ca n-ai cum te sustrage deocamdata. Cam stiu pe propria piele ce poate face un b mare ca Teo de cand am fost la mama, unde e mandra mea surioara, Ralu.
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
Leah spune:
Babytza, trece-ma si pe mine in listuta. Tot am zis ca va dau datele dar am uitat.
EU: data nasterii 11.06.1980
Fetita: Eliza, 06.10.2008, nascuta prin cezariana la Pantelimon, de 3 kg si scor Apgar 10.
Eu cred ca fata mea a inceput sa raspunda la nume, cand o strig pe nume ridica privirea si se uita drept la mine
sau imi fac eu iluzii?
Poze cu printesa www.youtube.com/watch?v=0tskgolNMA8&feature=related" target="_blank">Eliza se joaca www.youtube.com/watch?v=TERVOjgU6Ys&feature=related" target="_blank">Eliza invata sa vorbeasca
nikolici spune:
Pupam pt felicitari inca o date fetele care ne-au urat si nu numai.
INTRBARE: FACEM GASCA DE PARC TINERETULUI MAINE???
Mami de Karina iubita mult mult de tot
Leah spune:
Parca m-ar tenta si pe mine o intalnire, desi mi-ar fi cam greu sa ajung in Tineretului (chiar daca stau pe la Piata Sudului). Oricum am auzit la tv ca se incalzeste vremea saptamana asta. Mi-ar face placere sa va cunosc, oricum, sa mai schimbam opinii si personal.
Poate cand se incalzeste de-a binelea, ne facem o traditie din a iesi in Tineretului, e asa de frumos acolo jos la lac...
Poze cu printesa www.youtube.com/watch?v=0tskgolNMA8&feature=related" target="_blank">Eliza se joaca www.youtube.com/watch?v=TERVOjgU6Ys&feature=related" target="_blank">Eliza invata sa vorbeasca
felicic76 spune:
buna si de la noi!
multumim de urari
nici nu stiu cand au trecut trei luni, parca a fost ieri
Vlad este bine, eu nu prea. Am racit sau m-am gripat, azi nici nu am iesit din casa, am facut febra 39 cu 3
, ma doare capul ingrozitor (parca am bolovani in loc de creier), toti muschii
Ca sa nu va mai spun ca m-au cotropit rushii, prima data dupa nastere, dar m-au invadat rau de tot, cu patat scaune, canapele si frumusete de saltea

Singura mea grija este sa nu-l imbolnavesc pe pitic, saracul nu intelege de ce nu ne jucam/pupam, este cam ostracizat in patutul lui si parca stie, dragul de el, ca nu ma simt bine :este cuminte, iar azi noapte nu s-a trezit deloc
Acum il asteptam pe tati, sa-i faca baie, iar eu stau in varful patului si ma tratez, sper ca maine sa ma trezesc fresh
Mamica de
VLAD 19.10.2008
falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
babymom75 spune:
Luminita Da s-au nascut quadrupletii, dar inca nu am vesti directe de la ei, nu stiu cum sunt inca. In principiu e buna ideea ta cu ajutorul, dar din fericire pt. ei stau FOARTE bine financiar
kid2003 spune:
Gaia secretul la vita aceea (gulas, adica bucatele, le stiu) este sa stea mult, la cuptor, acoperita bine, cu sos, sa se faca acolo pana i se rup toate cele si nu mai e pingea...
Eu am o reteta perfecta pentru bucatelele de vita, poa' sa fie cat de tare, sunt cam amarata ca tu nu ai cuptor, dar o sa obtii cam acelasi efect daca o faci intr-o oala cu fundul cat mai gros (care e cea mai grea oala a ta) plus un capac care sta fest pe oala.
Uite www.jamieoliver.com/recipes/meat-recipes/slow-cooked-balsamic-beef" target="_blank"> aici reteta. E a iubitului meu Jamie Oliver.
Ti-am zis, acolo unde zice ca tb sa o pun 2 ore si mai bine in cuptor, tu o lasi la foc f f mic, intr-o oala grea, cu capac, la fiert in sosul ei. Trebuie sa stea musai in cat mai mult sos, asa ca daca nu e destul mai completezi dupa ceva timp. Asta e secretul, din pacate, la vita, trebuie sa o fierbi cat mai mult, cat mai bine, in sos. Sper sa iti placa, reteta asta e una dintre favoritele familiei, nu dau gres niciodata cu ea, e delicioasa. 
denisa.g spune:
Buna fetelor,
Noi am lipsit ceva dar acum am recuperat capiolul acesta (inca mai am capitolul trecut).
Suntem bine, ne-a vazut dermatologul si avem dermatita de contact: schimbat detergentul iar si dam cu Advantan Milk. Sper sa fie bine de data aceasta.
Uram in primul rand Karinutei multa sanatate si sa aiba parte numai de bucurii si tie Nikolici - sa-ti traiasca mica crestina si sa-ti aduca numai bucurii. 
Andy_p – multa sanatate lui Andi si Alexiei. Pupici
tie sa treaca degetul cu pricina ![]()
Va pupam pe toate si numai bine.
O sa va trimit si eu datele noastre dar inca nu l-am masurat pe bb pt 4 luni (ultima oara avea 75 cm .. acum nu stiu)
de
Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei