Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (38)
Raspunsuri - Pagina 13
babymom75 spune:
babytza daca tot completezi listute, te rog pune si datele astea la noi ca eu n-am stiut sa le trec atunci cand m-am inscris:
eu nascuta in 02.02.1975
lungimea lu' bebe la nastere = 51cm.
Apgar 10 ( ca am avut pile
)
locul nasterii - Mat. Oradea
nastere spontana, fara epi, ca astia de aici nu stiu sa puna
multumesc! 
babytza spune:
Leah , Anamonasunteti in listuta
Sa va uitati ce lipseste si sa ne dati datele.
Felicic
multa sanatate
Mama lor de rushi...
Eu mi-am pus pe fotoliu de alaptat o aleza de la bb ca sa nu murdaresc frumusetea.....al meu e bej si cred ca il faceam praf fara...
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
babytza spune:
Babymom nume bebe
, greutate, si data nasterii bebe ![]()
Soricelul meu iubit
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Babymom nume bebe Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit |
babymom75 spune:
UAU! Am devenit membru incepator si am primit si o steluta! Ce ma buuucuur! ![]()
![]()
![]()
babytza vreau si eu semnatura frymoasa ca a ta! Invata-ma din noucum sa fac, tee loog ![]()
LUCUTTA spune:
Am venit si noi acasa ca am fost plecati la ai mei si acolo nu am avut net.
Bb meu e tare cuminte de 2 saptamani ,s-a facut bine nu mai este racit si doarme mai nou ziua cate 2 ore jumate plus reprizele de cate 1 juma de ora .De 2 seri s-a culcat mai repede de 12 jumate ,sper sa se culce tot asa de acum inainte si plus de asta doarme toata noapte pana pe la 7 jumate dimineata cand se trezeste sa manance si apoi somnic pana la 10.Maica-mea a reusit sa-l culce mai repede dar eu nu stiu daca voi reusi fara plansete seara de 2 saptamani.Sunt tare happy ,se vede ca ca a mai crescut.Maine avem 3 lunite.
De maine trebuie sa-i dau 180 de ml de lapte asa cum scrie pe cutie sau tot 150ml ?
Sa va mai zic ca i-au trecut bubitele de pe fata cred ca dermatita atopica a avut si i-a trecut cu DERMALIBOURE .
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babymom75 babytza vreau si eu semnatura frymoasa ca a ta! Invata-ma din noucum sa fac, tee loog |
Ai PM

Soricelul meu iubit
dyanira spune:
Lucutta din cate stiu pe cutie scrie 180 ml in luna a 3-a si a 4-a deci trebuia sa ii dai deja de la 2 luni ca atunci a intrat in luna a 3-a.Dar nu trebe sa t iei dupa ce scrie pe cutie ci de cat vrea bb sa pape. Ce lapte ii dai????
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
LUCUTTA spune:
Dyanira,eu ii dau vitalact.Nu cred ca trebuia mai repede eu consider ca de acum o sa fie luna a treia si asa am inteles si pe cutie .
Se pot pune bbi in fundulet de la 4 luni si cum se incepe cu diversificarea ,adica cat timp se da numai suculet si de cand pot incepe cu mancarica paserata?
Leah spune:
Sa va povestesc ce tocmai am patit: facut baie la bebe, pregatit de somn, incercat dat biberon. Bebe plans o multime, supt de doua trei-ori, apoi iar plans si tot asa, efectiv refuza sa suga desi era clar ca ii este foame. M-am gandit ca nu-i place laptele, am facut alta transa, ea la fel. Culmea e ca plangea foame, ca ii stiu foarte bine plansul de foame. Asa ca am luat lingurita si i-am dat frumos laptic cu lingurita. Cum deschidea gura sa urle, tzusti si eu cu lingurita. N-a varsat nimic, a inghitit tot. Intr-un final, cand era aproape satula, a acceptat din nou sa suga si a terminat biberonul fara alte comentarii. Am ridicat-o sa ragaie si am pus-o in patut, unde gangureste fericita in stilul ei caracteristic pana va adormi. Nu stiu daca v-am mentionat dar Eliza adoarme si doarme numai in patutul ei, doar ziua mai atipeste pe canapeaua din sufragerie unde ne petrecem ziua.
Babytza - completarea datelor: 49 cm si 38 de saptamani.
Poze cu printesa www.youtube.com/watch?v=0tskgolNMA8&feature=related" target="_blank">Eliza se joaca www.youtube.com/watch?v=TERVOjgU6Ys&feature=related" target="_blank">Eliza invata sa vorbeasca