Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (38)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

babytza daca tot completezi listute, te rog pune si datele astea la noi ca eu n-am stiut sa le trec atunci cand m-am inscris:

eu nascuta in 02.02.1975
lungimea lu' bebe la nastere = 51cm.
Apgar 10 ( ca am avut pile )
locul nasterii - Mat. Oradea
nastere spontana, fara epi, ca astia de aici nu stiu sa puna

multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Leah , Anamonasunteti in listuta Sa va uitati ce lipseste si sa ne dati datele.

Felicic multa sanatate Mama lor de rushi... Eu mi-am pus pe fotoliu de alaptat o aleza de la bb ca sa nu murdaresc frumusetea.....al meu e bej si cred ca il faceam praf fara...

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Babymom nume bebe , greutate, si data nasterii bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Babymom nume bebe , greutate, si data nasterii bebe

Sunt trecute deja!

Mergi la inceput

UAU! Am devenit membru incepator si am primit si o steluta! Ce ma buuucuur!

babytza vreau si eu semnatura frymoasa ca a ta! Invata-ma din noucum sa fac, tee loog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Am venit si noi acasa ca am fost plecati la ai mei si acolo nu am avut net.
Bb meu e tare cuminte de 2 saptamani ,s-a facut bine nu mai este racit si doarme mai nou ziua cate 2 ore jumate plus reprizele de cate 1 juma de ora .De 2 seri s-a culcat mai repede de 12 jumate ,sper sa se culce tot asa de acum inainte si plus de asta doarme toata noapte pana pe la 7 jumate dimineata cand se trezeste sa manance si apoi somnic pana la 10.Maica-mea a reusit sa-l culce mai repede dar eu nu stiu daca voi reusi fara plansete seara de 2 saptamani.Sunt tare happy ,se vede ca ca a mai crescut.Maine avem 3 lunite.
De maine trebuie sa-i dau 180 de ml de lapte asa cum scrie pe cutie sau tot 150ml ?
Sa va mai zic ca i-au trecut bubitele de pe fata cred ca dermatita atopica a avut si i-a trecut cu DERMALIBOURE .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

babytza vreau si eu semnatura frymoasa ca a ta! Invata-ma din noucum sa fac, tee loog

Ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Lucutta din cate stiu pe cutie scrie 180 ml in luna a 3-a si a 4-a deci trebuia sa ii dai deja de la 2 luni ca atunci a intrat in luna a 3-a.Dar nu trebe sa t iei dupa ce scrie pe cutie ci de cat vrea bb sa pape. Ce lapte ii dai????

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Dyanira,eu ii dau vitalact.Nu cred ca trebuia mai repede eu consider ca de acum o sa fie luna a treia si asa am inteles si pe cutie .

Se pot pune bbi in fundulet de la 4 luni si cum se incepe cu diversificarea ,adica cat timp se da numai suculet si de cand pot incepe cu mancarica paserata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Sa va povestesc ce tocmai am patit: facut baie la bebe, pregatit de somn, incercat dat biberon. Bebe plans o multime, supt de doua trei-ori, apoi iar plans si tot asa, efectiv refuza sa suga desi era clar ca ii este foame. M-am gandit ca nu-i place laptele, am facut alta transa, ea la fel. Culmea e ca plangea foame, ca ii stiu foarte bine plansul de foame. Asa ca am luat lingurita si i-am dat frumos laptic cu lingurita. Cum deschidea gura sa urle, tzusti si eu cu lingurita. N-a varsat nimic, a inghitit tot. Intr-un final, cand era aproape satula, a acceptat din nou sa suga si a terminat biberonul fara alte comentarii. Am ridicat-o sa ragaie si am pus-o in patut, unde gangureste fericita in stilul ei caracteristic pana va adormi. Nu stiu daca v-am mentionat dar Eliza adoarme si doarme numai in patutul ei, doar ziua mai atipeste pe canapeaua din sufragerie unde ne petrecem ziua.

Babytza - completarea datelor: 49 cm si 38 de saptamani.

Poze cu printesa www.youtube.com/watch?v=0tskgolNMA8&feature=related" target="_blank">Eliza se joaca www.youtube.com/watch?v=TERVOjgU6Ys&feature=related" target="_blank">Eliza invata sa vorbeasca

Mergi la inceput