Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (38)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

babytza multumim
pentru completarea datelor: agpar 9 la 5 minute 10, data nasterii mele 03.11.1976

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

babytza Am PM ?! si eu de ce nu-l vad? ?

Am reusit sa vad graficele cu puseele cerebrale. Da' e chiar pe bune! Bebe Dragos tocmai si-a inceput duminica saptamana a 15-a de viata si de aprox. 5 zile e tare marait. Pe grafic exact acum are o perioada "neagra", care din pacate tine pina pe la 19-20 sapt.

Mergi la inceput

Lucutta tu poti incerca sa-i dai 180ml cat scrie pe cutie, dar numai de bebe depinde cat va manca de fapt. Victor, flacaul meu cel mare, pe cand era el bebe, a mancat atita cand avea aproape 1 an. Depinde f. mult copil, asa ca daca nu poate manca cat zic ei pe cutie nu te ingijora. Majoritatea nu mananca atit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

as vrea sa vad si eu graficele cu puseele. Se poate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Voi nu in pozitia asta faceti baie ?? Mie mi se pare asa comoda..

Leah si noi am patit cam la fel asta seara, nu stiu ce a avut Alex. A supt dar cred ca nu i-a fost suficient, drept urmare am facut un pic de Nan si se repezea in el dar nu facea decat sa-l molfole si sa-l scuipe. Asa ca am scos un borcanel din congelator si i-am dat din ala, vreo 40 ml. Dar tot asa cu greu ca nu il vroia, dar parea ca ii e foame. Cred ca ar fi vrut sa curga din tzitzi dar .. ciuciu. Se oprise robinetul pentru prima oara.
Cred ca trebuie sa reiau Galaforul si sa beau mai mult ceai

Mergi la inceput

Leah Mare figura fetita ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Babymom l-ai gasit ? Ca am scris o gramada....

Boo e super piciul Uite , noi stam asa la baita

Ada ma tot tin sa iti spun : am ras cu lacrimi aseara la postul tau cu ananasul....Dar de cate ori am zis ca scriu..uitam

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns portugal spune:

Buna fetele ma primiti si pe mine la voi?am si eu o fetita nascuta an luna octombrie 13 o cheama Sara Ines bineanteles daca vreti va pupic

Mergi la inceput

babytza ma tem ca te dezamagesc, dar nu gasesc nicaieri nimic. Ori nu stiu eu unde sa ma uit? Ti-am spus ca sunt anti-talent la de-astea. Niciodata nu mi-au placut computerele! Scuze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MommyMagda spune:

La multe lunitze inaine Vasilica!!!! Sa fi la fel de cuminte si frumos si de aici inainte!
Pup si mamica bolnavioara si ii urez insanatosire grabnica!

Multumim mult tuturor mamicilor ce ne-au felicitat la implinirea a 4 luni.

Despre noi, numai de bine: pe langa domnisoara cu personalitate si ceva probleme cu pielea, pe langa urticaria cu care ma lupt eu de la sfarsitul lunii octombrie (din 5 ianuarie fac un vaccin de 3 ori pe saptamana, timp de 4 saptamani) iata ca din ghiveciul bradului de Craciun ne-au napadit furnicile, asa ca am chemat dezinsectia si am dat toata casa cu susu'n jos ). Dar tot va urmaresc!!!!!!!

toate mamicile si bebeii!!!!

Mergi la inceput