Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (38)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

portugal Ce frumoasa e Sara! Sa-ti traiasca si sa-ti creasca mare! Bine ai venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MommyMagda spune:

A! si cred ca sunt decanul de varsta in clubul mamicilor matusalemice sau cum l-ati botezat (data nasterii 02.05.1972)

inca o data !

Fug sa citesc din urma ca nu mai am de recuperat decat 5 capitole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns portugal spune:

Scuzatima nu stiu la ce ma gandeam si am scris octombrie an loc de noiembrie va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Portugal bine ai venit ! Sa iti traiasca fetita ! Si baiatul !!!!

Babymom iti scriu maine dim inca o data. Sau daca am inspiratie , in seara asta Desi nu cred ca mai stau mult... Mai uita-te pe pagina in stanga sus daca nu scrie 1 mesaj nou cu rosu....poate poate

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

noapte buna! Ma cheama sotul la culcare. M-a amenintat ca-mi taie net-ul, acum ca am devenit si eu "internauta". Rade tot timpul de mine pe tema asta.

Mergi la inceput

Inainte de a pleca - babytza, uita-te si tu la postarile mele anterioare. Nu au nimic rosu in colt stanga sus. Scuze cred ca am devenit sacaitoare .

Noapte buna si . Ne "citim" dimineata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Babyyyyyyy nu deasupra la mesaj te uiti .....sus pe pagina in stanga eu nu am cum sa vad daca ai mesaj , ca e privat , e al tau personal

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Am intrat repede sa uram sarbatoritilor de ieri la multe lunite:
Luci de Claudia
Andrei de Andy_galro
Erik de Ramonzca

Si pentru sarbatoritii de azi:
Petru si Pavel de Nally
Falkone de felicic

laura, multi pentru nora Alexia de la Robertino, e puternica fata noastra si il pupam si pe Andy sa ii treaca repede

Maine mergem la eco, nu am emotii prea mari, eu simt ca nu are nimic la rinichi, dar cu mancarea m-a speriat, era un timp in care manca ca spartul si ziceam eu aici pe forum ca nu stiu ce sa mai fac cu el ca o sa devina obez...n-a ca acum are 4 mese pe zi (a se citi 24 de h) in care mananca 600ml.

In disperare de cauza i-am bagat bibe in gura in timp ce dormea, initial nu deschidea gura, am reusit sa indes tetina si nu facea nimic, sotzu perseverent...a reusit si in 10 minute a venit cu bibe de 120ml gol, dar nu stiu daca asta e o solutie...parca nu mi se pare firesc sa ii dam sa manance in somn

babymom poate ai un sfat pentru mine, saptamana asta ar trebui sa facem vaccinul de 4 luni dar eu parca as mai amana cu o saptamana si intre timp sa ii bag ceva...cereale sau suc....daca ii fac vaccinul acum trebuie sa mai astept cateva vreo saptamana si mi-eteama ca n-o sa mai pape nici aia 600 (dupa vaccinul de la 2 luni a luat doar 300 gr in luna respectiva)

Cu dr nu ma pot consulta...e tare busy de fiecare data cand o sun si zice ca daca nu e ceva grav sa vorbim alta data

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Dar Babymom nu are activata optiunea de PM, ia mai faceti o incercare
Babytza si Boo, sunt mortali feciorii vostri la baita!!!

Mommymagda, ma bucur ca ne-ai scris si lasa ca le veniti voi de hac furnicilor...si noi am avut probleme cu ele asta vara...ca stam la curte si vin neinvitate Sper sa scrii mai des!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Fetelor nu mai pot am o alergie/intoxicatie ce naiba o fi, sunt plina de bubite care ma mananca de mor cu ce sa dau si eu sa pot dormi, banuiesc ca e de la o crema antivergeturi cu care m-am dat aseara pentru mi-au iesit bubitele fi unde am dat cu crema si...m-am dat n-am facut economie
offf, nici spirt n-am in casa

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput