Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (38)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Kid, merci mult pt site cu Jamie... si mie imi place de el, doar ca sunt antitalent la bucatarie... Adica, except salads.
O sa incerc reteta si o sa-ti spun. Am oala cu fundul dublu.
Sunt ceva ani de cand nu am cuptor si gatesc la microunde. Am facut si mamaliga (ca nu aveam nici plita, la inceput ) si ciorba de peste la microunde si ma rog, de toate in afara de vita de care ma tem foarte tare. Pt ca e tare
Am facut odata fezandata si aia chiar a fost moale dar e prea mult de asteptat si eu nu am stare.

Daca ma tine piciorul cu pricina, vreau si eu in Tineretului. Pe la ce ora iesiti?
Leah, daca stai la Piata Sudului, te luam noi cu masina in drum spre parc (ai scoica? ca fara scoica nu primim).

Felicic, sa te faci bine repede!

Radu a fost azi tare marait, si nu am apucat sa dorm ziua nici 5 minute. Am mai si fost la shopping cum v-am povestit... si am si "gatit" dupa, ca nu mai avea nici Teo pilaf.
In schimb, Teo m-a umplut de mandrie. Face niste asociatii de mori.
I-a adus tati un porc pusculita. Dupa ce l-a demontat (coate, coate, coateee! adica scoate orice se poate scoate) l-a pupat si a stat cu el la masa. Ii zice "pocu, pocu". La un moment dat se duce la Radu si incepe sa apese cu degetul pe el "pocu, pocu"/ io cat pe ce sa sar la el, ala nu e porcu, e frate-tu... cand ma uit mai bine Radu avea purcei pe pantalonii de pijama... asa ca am continuat "pocu" "vaca" "ata" (rata)...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Boo, ce expresiv e okiosul tau si ce frumos dormiti voi doi impreuna . Noi n-am reusit performanta asta, n-are stare cand il pun langa mine. Nu doarme decat in patutul lui.

LMA lui Falkone . Felicic, tu esti ocupata de n-ai mai dat pe aici in ultima vreme ?

Gaia, sper sa nu te superi dar trebuie sa ai grija mare cu microundele caci sint destul de nocive. Nu poti decat sa incalzesti la el, dar in nici un caz laptele copilului.

Musette, eu ti-as recomanda o crema antibiotica,se numeste Fucidin, sper numai sa o gasesti in RO. In mod sigur iti trece fara nici o alta interventie…probabil ti s-a infectat de la vreun colt ceva.

Nushulica, tu pe unde umbli in 2009?

Noi in ultima vreme am inceput sa ne trezim tare des noaptea din motive necunoscute si nu stim ce sa facem.

Cristina

le bébé Chris Anthony

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Si eu patesc la fel. Noaptea asta a fost punctul culminant, am impresia ca a stat numai cu tzitzi in gura. A mancat, dar adormea repede, iar la un moment dat o simteam foindu-se si o luam de la capat... Sunt tare obosita. Si aseara a adormit greu, nu voia sa suga, de fapt nu voia la orizontala, m-am tot uitat sa vad daca i se inroseste spatele dar nu... Am dat-o cu crema totusi si a dat sa urle parca o ustura, in sfarsit, a stat la tzitzi si a adormit dar cand am lasat-o jos s-a trezit si maraia din ce in ce mai tare. Asa ca am luat-o langa mine si uite-asa iar m-a adormit Anda.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

Fetelor nu mai pot am o alergie/intoxicatie ce naiba o fi, sunt plina de bubite care ma mananca de mor cu ce sa dau si eu sa pot dormi, banuiesc ca e de la o crema antivergeturi cu care m-am dat aseara pentru mi-au iesit bubitele fi unde am dat cu crema si...m-am dat n-am facut economie
offf, nici spirt n-am in casa

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Ooooof sper ca ai dormit totusi. Astea trec singure, nu prea ai ce le face. Am facut mai demult alergie la algocalmin si in cursul zilei am fost la dermato. Mi-a facut o injectie cu hidrocortizon si mi-a zis ca daca se repeta sa chem salvarea pt acelasi tratament :d. Nu s-a repetat...

Daca nu cu trecut incearca cu o crema contra iritatiilor de la bebe

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Ma tem ca nu reusesc azi sa mergem in Tineretului... M-am trezit cu o durere cumplita in gat... si de genunchi!!!!
Avand in vedere ca vineri sau joi veni sotz acasa cu mucii pe piepte... o fi ceva, n-o fi ceva dar nu va dau si voua!

Copiii sunt bine, ma rog la Dumnezeu sa stea bine, , ca pe 1 avem botezul!

Pup cu drag, ma duc sa mai fac un nani...

PS. La albinutze (de un leat cu Teo) mai avem o mamica insarcinata!!! iupiii

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata!
300, o fi si anda la vreun puseu de crestere...
gaia, sananate multa..ma tot minunez cum te descurci si tu cu 2 copii de varste apropiate...

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata albinute harnicute! Scrieti, nu va incurcati...
Cat am lipsit am botezat copchila, ne-am cununat religios si am petrecut destul de bine, avand in vedere faptul ca Eva mea a fost o plangacioasa si jumatate. A plans fooooarte mult si foarte tare in biserica la botez, n-a fost chip sa stea la nasa in brate, m-a chemat pe mine preotul s-o tin (dc. ati mai auzit asa ceva.Eu nu). Tare mi-e ciuda ca n-o sa avem si noi o poza cu o Evuta zambitoare si fericita, mai ales ca planuisem sa inramam o poza cu noi 3. Dar, dupa cum se stie socoteala de acasa nu se potriveste cu cea de la botez,iar realitatea a fost destul de naspa.
Bine ca am scapat totusi, asteptam sa ne reluam programul normal si sa speram ca pe viitor totul va fi bine.
Am vazut ca avem noi mamici printre noi, asa ca tre' sa le urez bun venit lui Portugal si Aneimona
Nikolici, ma bucur ca si voi ati scapat de grija cu botezul, chiar dc. si Karinuta a fost agitata

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Mergi la inceput

am vazut beiatzei la baita...super:))
Boo, avem si noi caditza identica...ce frumos isi baga Alex piciorul in gurita...noi tot ne straduim, ne uitam la el ff mirati...tragem de el...dar inca nu ajunge:))

CD, m-am trezit si eu cu un fel de alergie zilele astea...habar nu am de la ce...pe sholduri, ma manca, se inroshise...am luat un Claritine si mi-a trecut
mi-a mai iesit intr-o zi, dar ff putin, mi-a trecut de la sine

poze noi cu bebelushull

Mergi la inceput

Portugal, bine ati venit!!
MommyMagda, bine ai revenit!! pacatoase furnicile astea...capcana mare ghiveciul...eu m-am trezit intr-o iarna cu un melc....tot din ghiveci venit...

poze noi cu bebelushull

Mergi la inceput

Andreea, sa-ti traiasca fetita botezata! si lasa, sanatoasa sa fie, ca faceti voi o poza in 3:)) Casa de piatra si voua!!

poze noi cu bebelushull

Mergi la inceput