Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (38)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

Andreea, sa-ti traiasca fetita botezata! si lasa, sanatoasa sa fie, ca faceti voi o poza in 3:)) Casa de piatra si voua!!

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Multumim mult Claudinna, si voi sa fiti sanatosi si fericiti. Cu pozele ai dreptate, gasim noi momentul, asta sa fie cea mai mica problema

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Neata

Intru si eu in clubul mamicilor ai caror bebei se trezesc noaptea sa pape de multe ori. Azi-noapte Radu mi s-a trezit de 3 ori sa manance..numai asa face..e fomist mare. Ieri pe zi n-a dormit decat 2 ore iar la 7 seara cerea baia..nu mai putea..la 8 a cazut la datorie...n-a vrut sa manance deloc...si eu mai sa explodeze sanul.
Norocul meu ca in jumatate de ora s-a trezit sa pape si a adormit la loc

Portugal bine ai venit.Ai o fetita superba

Andreutac Casa de piatra si felicitari pentru botez

Nikolici asteptam pozarul

mamica fericita de Radu Gabriel (7.10.2008)

in asteptarea lui Raducu

Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

CD eu zic sa faci vaccinul si sa nu-i dai inca nici un aliment nou: risti sa nu-i placa, sa ti-l refuze si atunci n-ai nici un castig - nici poderal, nici de alt fel. In plus ca si valoare nutritiva/calorica laptele e cel mai tare - 100ml lapte are mai multe calorii decat 100g piure de fructe/legume. Dupa ce-si revine complet dupa vaccin poti sa incerci, dar daca bebe are doar 4 luni, eu zic sa-l mai amani cu diversificarea macar pana la 5 luni, daca nu mai mult ( 6 luni ).
Tine-te tare si nu dispera cu greva foamei asta a ei, pana la urma tot o sa manance de foame, nu ?

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

andreutac Felicitari, casa e piatra si sa va traiasca micuta !

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Kristin merci de sfat.Nu este vorba de vreun colt pt ca infectia este la baza unghiei,acolo la pielita ca sa zic asa.Deocamdata se vede o imbunatarire,sper sa scap fara prea multe complicatii.

Andreutac casa de piatra si sa va traisca micuta crestina!

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

'neata de la mofturosii odiseii

Andreuta, casa de piatra si sa-ti traiasca micuta crestina

300, multumesc pentru sfat. Am reusit totusi cu blenderul vertical folosind un borcan mare de sticla. Asa se si paseaza bine si nici nu stropesc toata bucataria .

Musette, si eu am un colt care ma deranjeaza, de la ultima pedichiura. Inca nu s-a infectat dar ma doare cand port incaltaminte mai stramta.

Noi ne-am trezit azi la 6.20, baut laptic si dormit pana la 8.30. Apoi urlat la biberonul cu suc, baut suc cand am dat de gust, urlat la lingurita cu banana, scuipat banana cand am dat de gust iar acum dormim obosite de la atatia nervi

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Baby boy, babymom, musette, anca, multumim pt. urari si promitem sa revenim cu poze.

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neata si de la noi! Si Andrei este cam mofturos zilele astea....am vazut ca i s-a umflat gingia si probabil ca va iesi vreun dintisor si asta il supara tara saracutzul....tot cu manutzele in gura e si asa tipa de durere....adica mai nou urla cu motiv sau fara....dar urla nu se joaca si uneori se vede ca nu are motiv dar urla....asta e...alta perioada, alte probleme.
musette multa sanatate.... sa treaca infectia cat mai repede
andreutac, nikolici sa va traiasca micutele crestine....asteptam poze
scuzati intarzierea dar vreau si eu sa urez bun venit unor mamici carora nu le-am zis nimic inca (Sorry)babymom, anamona, luminita, portugal.....bine ati venit fetelor si sa va traiasca copilasii, sa fie frumosi si sanatosi!

Andreea de Andrei(18.08.2008)

Povestea bobocelului nostru

Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
_
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata.
Alexia e bine a facut un pic de febra ieri..e tare ciudat acuma re 37.6 si peste catva timp are 36.9..e normal sa oscileze asa temperatura la bbei???

Magda ma bucur ca ne scrii,nasol cu furnicile.

anamona,Portugal welcome

andreutac casa de piatra si felicitari ptr botez

Cuscra sper ca esti bine,tin pumnii sa fie totul in regulaici ptr mamica si pitic.

musette Azi mergi la pedi,nuu?Sper sa nu doara

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata

Mmmmm, mie mie tare dor de voi si tare as mai vrea si io la intalneala, dar Tineretului este muuuuuult prea departe de noi!!! POate mai pe la primavara, cand o manca mai rar, si apuc sa ajung pana acolo fara sa trebuiasca sa scot tzitza la semafor. Plimbare placuta!

andreutac bine ai revenit. Casa de piatra si sa iti traiasca micutza crestina suparata. Vorba claudinnei ,timp sa faceti poza in 3.....o sa aveti destul!!! pup

S-a trezit puiutza. Fug

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput