Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (38)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Andreutac felicitari pentru botez! Si casa de piatra! Imi pare rau ca nu v-ati bucurat la maxim de ceremonie.

Andy.g incearca sa-l mai alini cu niste calgel. Ii mananca tare cand le dau dintisorii. Cum a fost examenul?

Portugal bine-ai venit!

Claudinna se prea poate sa creasca iar. Acum sughite pe langa mine. Am mai dormit un pic asa ca e mai bine acum. Razvan nu ajunge la picior cand are scutec sau fara? Oricum o va face :D am visat cum iti spuneam ca nu-s in stare sa fac pe cineva sa se sinta prost - inconstientul asta :)))

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

300 mersi de sfat......i-am luat dentinox...e bun pentru o perioada scurta....la ex a fost ok...
laura din ce cauza a facut febra?sau nu stii?mie mi-a zis dr de nurofen pentru copii daca face febra....am bobocica sa nu aiba nimic

Andreea de Andrei(18.08.2008)

Povestea bobocelului nostru

Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
_
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Musette, sper sa nu te doara azi

Laura, mie mi s-a intamplat frcvent sa iau temperaturi diferite in perioade scurte. De pinde si de cat de imbracati/ dezbracati sunt... Oricum, nu mai are febra, e un lucru bun.

Gaia imi pare tare rau ca te simti rau si ca nu ajungi in parc/ Dar cred ca poti veni chiar si cu o durere in gat, genunchiul e marea problema! Incearca diclofenac Of, sa treaca si sper sa nu obosesti rau azi.

JulyMorning, Preety, Leah, Iriss, Nikolici, Felicic, ... am uitat cine mai sta prin apropiere, nu ma bateti!.... PARC? Eu mananc ma spal si cred ca pe la 1 sunt acolo. Tel meu e pe mailul comun.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Andy.galro

Andreutza sa ti traiasca Eva proaspat crestinata si sa se ia de manutza cu fi-mea, doua plangacioase.Fi-mea a urlat cand au venit ursitoarele la ea.Si erau asa de simpatice...hai ca la inceput a stat putin cuminte pe urma a bagat trompetzica imediat de a trebuit sa ma ridic in picioare si uristoarele imi dadeau ocol de ametzisem rau.

Casa de piatra iti doresc de asemenea.

Mami de Karina iubita mult mult de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Neatza, sunt treaza de pe la 4, cred ca am dormit vreo 2-3 ore, dupa care stateam cu ochii in tavan si ma scarpinam de parca eram plina de purici, dupa care a inceput baietul sa se foiasca pana s-a trezit la 5, luat in pat la noi...nimic...dat mancare, adormit....repejor trezit....marait, tipat pe limba lui....mami diserata...iar lapte...piciul a refuzat
Acum ma scarpin de numa' si tre sa fug la dr ca ne-a chemat mai devrme

Va si revenim

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Neatza si de la noi!

Eu as fi venit la intalnire, dar nu prea pot fara tati, ca suntem familie numeroasa si carucior greu.... iar tati e plecat din bucuresti azi... motiv pentru care mi-e si somn, ca soileala de la 07.00 la 08.00 a lipsit daca n-a fost tati...

Laura si eu am observat ca le oscileaza temperatura si pediatra mi-a spus sa nu-mi fac griji la 37.5 si sa nu le dau nika decat pe la 38.... iar ei sunt fff vioi la 37.5... de regula temperatura creste daca sunt mai agitati, dupa masa, dupa joaca sau daca sunt mai gros imbracati... eu ii mai lasam doar in body cand ajungeam la 37.5 si revenea imediat la loc. si multa sanatate!

Babymom, merci de raspuns, ma bucur ca situatia lor e ok, sa ne mai dai vesti despre ei!

Felicic76, multa sanatate si LA MULTI ANI pentru Falkone, la fel ca pentru toti sarbatorii de azi!

Ada, imi pare rau de picior, imi pare rau de raceala, sper sa nu ajunga si la baieti si o din partea mea si toata stima pentru tine! Am citit postarile tale de la 'Mama de mai multe ori'... jos palaria pentru cum reusesti! F utile toate postarile de acolo de fapt, pe mine ma ajuta f mult! Inca o data, te felicit!

CD27, imi pare rau de alergie, eu zic sa nu mai dai cu nimic pe zona respectiva, sa speli cu apa sau ceai de musetel si cam atat. Daca se agraveaza mergi la doc. Cat despre Mikul mic... eu zic sa ii dai formula in completare doar daca observi ca nu ia in greutate. Dar nah, sa fie serioasa treaba cu greutatea, nu asa, doar putin... parca nu prea e ok sa ii dai sa pape daca nu cere el... multa sanatate!

Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
Ce nu te darama te face mai puternic!

CLIP DE CLIP

poze cu gemenei dulci
povestea noastra

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Anca vad ca ti au raspuns fetele.Eu pisez marul cu furculita ca sa nu ma chinui sa il adun de pe vas, ca ramane jumatate acolo. Legumele le fac la blender, dar al meu papa peste 50 ml si chiar mai mult daca papa intai legumele si apoi fructele.

Fetele cu bbei mai mari, cum i ati convins sa bea apa/ceai?

Didi

Mergi la inceput

Lucutta, eu zic sa ii dai lui bebe cat cere si cat vrea sa pape. Ai mei la 4 luni papa si acum 120 ml, de vreo 2 ori pe zi 150 ml si rarisim 180 ml. Au insa mese dese, cam 7-8 pe zi. Daca era sa ma iau dupa cutie, nu stiu unde ajungeam...

Andreutac, felicitari, casa de piatra, sa iti traiasca micuta crestina si sa fiti sanatosi cu totii!

Baby_boy, si , am observat ca te-ai cam albastrit

MommyMagda si Portugal, bine ati venit!

Luminita

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

CLIP DE CLIP

poze cu gemenei dulci
povestea noastra

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Se pare ca luna asta e luna reusitelor motorii la bebelica: dupa intors pe burta pe sapte, abdomene (gen bebelica al Claudinei), de dimineata s a proptit cu picioarele in mine si s a impins in fata. Dar suntem mici si nu stim ca tb sa ne ducem bratele apoi in fata ca altfel nu mai avem cum sa mai facem inca o mutare.

Didi

Mergi la inceput

giulianna, unde ai disparut mamico? cum a fost la munte? ce face tizul, cum a fost fara mami? s-a descurcat, nu? ca doar e baiat mare...

Luminita

CLIP DE CLIP

poze cu gemenei dulci
povestea noastra

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput