Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (38)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

gaia.nevia
In primul rand iti doresc sa-ti treca boalele.
In al 2-lea rand, eu oricat de mult am fiert vaca ( si inca la kukta ) tot talpa a iesit.
Si in final, dar... nu in ultimul rand - Teo e tare dulce! Dulce, dulce de tot! Imi amintesc si de Victor al meu cand era de varsta lui Teo cu cate minuni ne surprindea in fiecare zi. Si acum ne surprinde, dar cu chestii de "baiat mare". Si cand il intreb de unde-i vin toate ideile imi raspunde serios, in timp ce-si arata capsorul: - Pai, mama eu am minte, sunt destept! Ce modest baiat!

Ultima lui traznaie - Inca de cand era mic i-am explicat pe intelesul lui si fara prea multe detalii "cum se fac bebelusii". Periodic abordeaza subiectul asta cu noi intrebari si eu ii raspund cat pot de firesc. Zilele trecute imi zice asa hodoronc-tronc ca el vrea sa vada "gaurica speciala " pe unde a iesit Dragos afara. Era sa-mi inghit limba!

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Lucutta si eu zic ca si Luminita, copii papa cat vor ei. Nici al meu nu papa conform listei de pe cutie. Oricum nu cred ca pot sa obligi copilul sa papa daca nu vrea. Cel putin al meu e si f fometos, dar si f hotarat. Cand a scos bibele din gura nu mai poti sa il convingi sa pape. Tine laptele in gura. Asa ca eu am renuntat de mult sa il mai stresez.
Cu papa solida tb sa stau cuminte ca daca deschid gura, uita ce vroia sa faca.

Didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leah

Sa va povestesc ce tocmai am patit: facut baie la bebe, pregatit de somn, incercat dat biberon. Bebe plans o multime, supt de doua trei-ori, apoi iar plans si tot asa, efectiv refuza sa suga desi era clar ca ii este foame.

dap, patit si eu asta, cand cu Robi, cand cu Edi, cand cu amandoi odata... da' uite ca eu cu lingurita nu am incercat, eu i-am linistit, (a se citi masaj la talpite, ca asta le place la maximum), i-am mai lasat vreo juma de ora si apoi au papat tot... oare de ce fac asa?

Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
Ce nu te darama te face mai puternic!

CLIP DE CLIP

poze cu gemenei dulci
povestea noastra

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Babymom m ai super distrat. Hai,ca nu am mai ras de mult asa singura. Si eu sunt ff hlizita.

Didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata mamici

Andreutac Casa de piatra si sa va traiasca micuta crestina

Fetelor cred ca intru si eu in grupul cu treziri noaptea ...Soricelul a intrat iar in epoca foamei si mananca de aseara de rupe

Va pup si mai intru diseara O zi buna tuturor

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Luminita chiar ma intrebam pe unde esti azi, ca ti-am simtit lipsa pe forum.

Succes azi cu bebei in lipsa lui tati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Luminita chiar ma intrebam pe unde esti azi, ca ti-am simtit lipsa pe forum.

Succes azi cu bebei in lipsa lui tati!

Multumesc mult! Azi sosit mai tarziu, ca printre scutece si leganari, am vorbit la telefon cu caru...

Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

CLIP DE CLIP poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna fetelor vreau sa va spun ca de aseara ne-am facut asa de frumoaseeee...pt. ca ne-am pus cercei , dar nu pot sa va spun prin ce chin am trecut am zis ca o omor pe dr. in ce hal a putut sa plinga nu am vazut-o niciodata asa, cu niste lacrimi de crocodil si nu mai putea sa respire de atata plins, pe mine ma luasera toate caldurile noroc ca era tac-su acolo de a mai tinut-o si el la a doua ureche, ca eu nu mai puteam.... nu e bine ca sunt asa moale dar mi se facuse o mila....

si mai am si eu o intrebare la voi, care lua-ti pilule si ce fel de pilule lua-ti, eu de ex. iau cerazzete si cica trebuie sa le iau incontinuu fara pauza, problema este alta mie mi-a vanit luna trecuta pe 17 acum deja suntem in 20 si nu mia mai venit (tin sa precizez de facut nu am facut nimic) sa fie oare de la pilule????

mami super fericita de AMALIA-ANDREEA......12.10.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

babymom, eu am patit asa cu sora-mea. E cu 7 ani mai mica... si m-a intrebat pe mine (avea pana in 10 ani) cum se fac copiii.
Si dupa ce m-am chinuit sa ii explic cat mai simplu, mai elegant si mai pe intelesul ei (ma rog, cu mintea mea de atunci...) ea imi spune
"draga asta stiu, eu vreau sa inteleg pe unde iese... pe fund sau pe unde faci pipi, ca-i cam mare totusi..., ca daca e asa eu vreau cezariana".
Na... de unde auzise ea de cezariana si altele... ce sa mai spun.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Ultima lui traznaie - Inca de cand era mic i-am explicat pe intelesul lui si fara prea multe detalii "cum se fac bebelusii". Periodic abordeaza subiectul asta cu noi intrebari si eu ii raspund cat pot de firesc. Zilele trecute imi zice asa hodoronc-tronc ca el vrea sa vada "gaurica speciala " pe unde a iesit Dragos afara. Era sa-mi inghit limba!

Bestial

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput