Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (38)
Raspunsuri - Pagina 20
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kllemi si mai am si eu o intrebare la voi, care lua-ti pilule si ce fel de pilule lua-ti, eu de ex. iau cerazzete si cica trebuie sa le iau incontinuu fara pauza, problema este alta mie mi-a vanit luna trecuta pe 17 acum deja suntem in 20 si nu mia mai venit (tin sa precizez de facut nu am facut nimic) sa fie oare de la pilule???? mami super fericita de AMALIA-ANDREEA......12.10.2008 |
Cateva luni dupa nastere poti avea ciclu neregulat. Daca n-ai facut nika stai linistita
. Nu stiu in ce masura e de la pastile, si eu iau cerazette dar inca nu mi-a venit si sper sa ramana asa ca nu-s deloc obisnuita cu rushi in fiecare luna
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
kllemi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui 300
draguta ca intotdeauna..... merci multCateva luni dupa nastere poti avea ciclu neregulat. Daca n-ai facut nika stai linistita . Nu stiu in ce masura e de la pastile, si eu iau cerazette dar inca nu mi-a venit si sper sa ramana asa ca nu-s deloc obisnuita cu rushi in fiecare luna de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda pozne in asteptarea Andei |
mami super fericita de AMALIA-ANDREEA......12.10.2008
kllemi spune:
ups am gresit, te pup dulce 300 draguta ca intotdeauna...merci mult de raspuns, habar nu aveam...
cel putin mam mai linistit
mami super fericita de AMALIA-ANDREEA......12.10.2008
Nausica spune:
Fetelor,
Am o rugaminte la cele care au folosit lapte de sin din congelator, Boo, parca tu tocmai spuneai ca ai folosit aseara, nu? Spuneti-mi, va rog, cum il dezghetati?
Eu l-am lasat peste noapte in frigider la dezghetat, apoi l-am incalzit in incalzitorul de biberoane si am ramas destul de surprinsa de mirosul si culoarea lui. Mirosea un pic aiurea (cam ca laptele regurgitat) si grasimea de la suprafata avea o culoare galbuie, cum n-a avut niciodata laptele meu.
E normal?
Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
300 spune:
Anda e topita dupa melodia cu melcul suparat din cutiutele alea muzicale, si raluca la fel. Pe mine incepe sa ma terizeze, de juma de ora numai asta ascult si ea suge bine-mersi. E drept ca a fost f linistita, m-am si spalat, si imbracat partial. Problema e ca adoarme :( dar o trezesc - o imbrac si-si va continua somnul la parc. Sunt cam 7 grade acum.
Babymom, sa vezi numa cate altele mai scot! Am ras azi de n-am mai putut :)
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
andy.p spune:
Noi am fost afara..e super,parca vine primavara...sunt 12 grade
.Alexia acum
.
Andy_g,Luminita,Ramo
mamicile si puiutzii.MAi nush ce sa zic cu febra asa oscilanta,eu o tin si mai imbracata poate de aceea...principalul e ca azi dim avea 37.1,super k![]()
babymom ff tare
..n-ati iesit pe afara??
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
Leah spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca81 Musette, si eu am un colt care ma deranjeaza, de la ultima pedichiura. Inca nu s-a infectat dar ma doare cand port incaltaminte mai stramta. |
Anca, si eu am doua degete la care am mereu probleme cu colturile pana am citit intr-o carte veche cum se procedeaza si de atunci n-am mai avut nimic: se ridica coltul unghiei cu varful pilei si se introduce sub colt un tamponas minuscul de vata inmuiat in spirt. tamponasul ajuta unghia sa creasca peste carne si nu in carne - sper ca m-am exprimat inteligibil.
gaia.nevia - nu stiu ce conjucturi astrale or fi dar si eu m-am trezit de dimineata cu o stare de rau de nu stiam ce-i cu mine - niste greturi si ameteli ca atunci cand eram insarcinata. Am luat niste metroclorpramid si no-spa si m-am rugat de mandra sa stea cuminte sa ma mai intind si eu, ceea ce a si facut intr-un final. Deci si eu sar peste parc azi, poate in alta zi. Si am scoica, cum sa nu, n-am masina, dar scoica am
Poze cu printesa www.youtube.com/watch?v=0tskgolNMA8&feature=related" target="_blank">Eliza se joaca www.youtube.com/watch?v=TERVOjgU6Ys&feature=related" target="_blank">Eliza invata sa vorbeasca
anca81 spune:
Leah, multumesc mult! Deocamdata nu prea am cum pentru ca unghia e taiata fff scurt, mi s-a rupt asa ca pedichiurista mi-a retusat-o cum a putut. Dar e bine de stiut
. Scuze pentru off topic.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
Nerantula spune:
Nausica, laptele congelat se decongeleaza si incalzeste la temperatura corpului (la san :) )
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...
300 spune:
Nausica, eu n-am dezghetat pana acum din provizii, insa stiu ca e k sa il lasi peste noapte la temperatura camerei (eu as folosi totusi frigiderul cum ai facut si tu), apoi se incalzeste in bain marie pana ajunge la temperatura corpului (asa il incalzeam pe cel pe care-l avea la frigider, imi punea mami pe pana cate-o picatura si era k cand nu simteam nimic.
Poate in incalzitor s-a incalzit prea tare?
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda