Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (38)
Raspunsuri - Pagina 11
luminita2008 spune:
mda, cand o sa creasca bebeii o sa fie dificil.... eu cred ca le voi 'confectiona' un tarc ff mare, dintr-un perete al sufrageriei si gardulete care se gasesc in comert, o sa il umplu cu jucarii si din cand in cand o sa ma bag si eu la joc.... binenteles muciza de rigoare, care e deja de nelipsit.... sper sa tina....
eu sunt praf, ca tot ma intrebati ce fac cand plang mandoi... tocmai am avut o astfel de repriza 
.... pus un bebe in scoica si leganat cu piciorul, un alt bebe in brate.... partea proasta e ca bebe din brate a sarit o masa (iar!) si cam face asta in ultima vreme, de 2 zile, tot la 2-3 mese mai sare una... nu stiu ce-i cu el. initial am crezut ca e doar f agitat, am avut musafiri in weekend, dar nu.... azi a fost liniste totala, doar cu mine ca de obicei si tot asa e... o sa chem pediatrul...
ada, nikolici, alexa si mami - multumesc mult de aprecieri.
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
Ce nu te darama te face mai puternic!
CLIP DE CLIP
poze cu gemenei dulci
povestea noastra
GHIDUL MAMEI
andy.p spune:
Luminita
si sper sa fie totul in regula cu bbeii
Alinahabar n-am cum a luat-o de la gradi presupun..oricum a fost dezastru iarna asta
...tin pumnii ptr vaccin
nikolicitot uit
...sa va traiasca micutza crestina
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
anamona spune:
alexa si mami pai avem doar un capitol vechime probabil nu au avut timp fetele sa ne treaca, nu e bai, nu tin neaparat sa fiu in listuta important e sa putem comunica liber pe forum.
datele mele le-am mai dat si la capitolul trecut le mai repet si aici:
28 octombrie 2008, fetita Thea de 3 kg si 47 cm, nascuta la 40 sapt prin cezariana la Municipal
Nausica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca81 Didi, blender vertical am si eu, si e Moulinex deci e bun. Totusi imi raman bucati, m-am gandit ca din cauza cantitatii mici pe care o pregatesc. Pun 40 de minute morcovii azi sa vedem ce iese. As putea oare sa pregatesc o cantitate dubla pentru 2 zile si sa o pastrez in frigi intr-un borcanel? Multumesc pentru raspuns ![]() |
Anca, in cartea asta despre care va tot spun eu, te sfatuiesc, atunci cind avansezi mai mult in diversificare, sa pregatesti mincarea pt toata saptamina si sa o congelezi. Ei spun acolo ca poti s-o pui in forme pt cuburi de gheata, ca sa decongelezi numai cantitati mici, atita cit maninca bebe. Mi se pare o idee buna, mai ales daca esti singura in timpul zilei. Altfel risti sa-ti pierzi tot timpul pregatind diverse papici - cind a terminat de mincat una, numa' bine te apuci de pregatit urmatoarea.
Babymom, parca tu m-ai intrebat de The Baby Book. Eu am primit-o de la prietena mea din America, dar poti s-o comanzi pe Amazon, carti, cd-uri livreaza sigur in Romania. Eventual dai sfoara-n tzara pe forum, poate mai vrea cineva ceva. Altfel, am vazut ca sint destul de multe informatii din carte pe www.askdrsears.com - poate nici nu e nevoie s-o mai cumperi.
Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
Nausica spune:
| citat din mesajul lui 300 Nocom, eu in ultima vreme am prestat, invers cronologic: ciorba de pui a la grec, supa-crema de dovlecei, pui cu smantana, ciuperci cu smantana, cartofi frantuzesti... Am avut ceva cu smantana in ultima vreme, |
This is not fair. Not fair...
Bineeeee. Uite eu fac supa de ceapa si snitzele. Si "chec negru" - din ala cu glazura, care da dependenta.
Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
Leah spune:
Eu de papa nu fac nimic, mancam ce am facut prin week-end, cand am gatit printre altele si niste cornulete cu rahat din care ciugulim de zor.
Noi abia ne-am intors de la o plimbarica si tati tocmai ii spune o poveste Elizei, care se arata foarte interesata 
Ca tot vorbeati voi de tatici care nu schimba scutece sau se sperie cand vad caca, eu pot sa ma laud cu una bucata sot care schimba tot si sterge caca si curata nasucul si in general nu se da inapoi de la nicio treaba murdara
Ii da si biberoane (ziua, in special) si e prezent la fiecare baita, unde ajuta cu ce poate. Nici nu concepe sa ii fac baie fara el. In general ma ajuta foarte mult, face si cumparaturile chiar daca ma suna de o mie de ori sa intrebe "lapte de 2,5 sau de 0%" sau "orez din ala sau din ala" si tot asa inroseste telefonul. Dar e grozav ca stiu ca ma pot baza pe el, orice ar fi.
Poze cu printesa www.youtube.com/watch?v=0tskgolNMA8&feature=related" target="_blank">Eliza se joaca www.youtube.com/watch?v=TERVOjgU6Ys&feature=related" target="_blank">Eliza invata sa vorbeasca
gaia.nevia spune:
Ia ca v-am auzit cu bucatareala voastra...eu sunt zero barat in ce priveste bucataria. Si inca ceva "intim" despre mine... NU am cuptor, doar o biata microunda, plus aburitor, si plita pe gaze. Asha... si am niste carne de vita ("gulas" ii zice) si nu stiu cum sa o fac ca sa nu iasa si anume pingea.
O transa deja e pingea... poate le puteti salva pe urmatoarele...![]()
Asa, si ca sa nu imi plangeti rau de mila, aflati ca am har la salate. Orice 2-3 ingrediente cu branza si condimente pun eu in castron imi ies niste salate de lesina barabatu-meu... ![]()
Multumesc pentru sfaturi cum sa-mi salvez vaca..
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!
babytza spune:
| citat din mesajul lui anamona datele mele le-am mai dat si la capitolul trecut le mai repet si aici: 28 octombrie 2008, fetita Thea de 3 kg si 47 cm, nascuta la 40 sapt prin cezariana la Municipal |
Pe langa astea scrie si apgar si data ta de nastere. Te aliniez eu in listuta mai tarziu putin.Eu tot asteptam datele ....cred ca le-am ratat

Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
anca81 spune:
Babymom, Nausica 
multumesc mult pentru raspuns. Ma refeream doar la hrana preparata termic. Am sa congelez piureul de morcovi. Sunt acasa, deci nu merg la serviciu dar prefer la fac o cantitate mai mare la 2-3 zile. A nu se intelege ca sunt lenesa dar prefer sa stau cu Carla decat sa mixez si sa umplu bucataria de morcov in fiecare zi. Chestia cu congelatul in borcanel sau in forma de gheata e super
.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
musettepink spune:
Luminita merci de raspuns!
Babymom merci de lamurire.
Minunea a venit!
de Luca Nicolae