Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 ( 258 )

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Adimercedes, bine ai revenit! Imi pare rau ca vii cu vesti mai putin bune, sper ca totul sa se rezolve repede si usor!
Masina v-ati luat-o?
multi pentru Lisa

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Carpatina, . De postarile tale mi-a fost cel mai dor!!!!

Da, ne-am luat masina inca inainte de sarbatori, am uitat eu sa mentionez, cred. Nu vroiam sa nu avem masina chiar de Craciun. E SU-PER-BA!!! Ne place la nebunie, suntem f multumiti de ea, deja am facut cu ea mai bine de 1000km, am fost in concediu cu ea si s-a comportat f bine si la drum lung, si in trafic. E mai mare, mai spatioasa si mai lunga, ne-a luat putin sa ne acomodam cu noile dimensiuni, mai ales la parcare :P

Ce mai zici de Ioana??? Cum a fost in RO? A mers inapoi la gradi sau e buni cu voi?

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitz78

neatza.
betty - lui mario.si eu zic la fel, termina de dat antibioticul..alfel data viitoare nu va mai avea efect.
adi - lisei si sa nu fie nimik deosebit.asteptam vesti.
devylla - eu am avut whirlpool...dar n-am fost foarte incantata.acum am lg si merge bine...la tiraj mare de 1 an jumate.
voi ati primit luna asta alocatiile? ca la eliza trebuia sa vina pe 15...si vad ca nimik.si socru-miu mi-a zis ca a citit in ziar ca cica nu sunt bani si vor intarzia platile.
azi simt nevoia de o ciocolata calda, ca n-am caldura!
pupici.

gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Gabitz, . Si Elizei . Apropos, mai faceti masaj?

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Ohhh fetele multumim pentru aprecieri.
Si mie imi e asa de draga, are un cap perfect!

Intradevar a fost surprinsa sa se vada in oglinda dar parca s-a redescoperit, s-a jucat mult in fata ei. E mai dezamagita cind o intreb "unde-i parul" ca nu mai are de ce sa prinda.
Roxana, sper sa ii creasca repede si frumos.

Carpatina, pauza de Bucuresti mai dureaza o saptamina doar!

Adimercedes sa stapiniti sanatosi masina. Eu ador mirosul de masina noua chiar daca nu are tapiterie de piele.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pinacolada

Salute!!!
Papanash- off si tu????? si noi am impresia ca tb s-o luam de la capat...luca e in continuare la mama , iar rares nu e in regula cu stomacul, 4-5 scaune pe zi in conditiile in care ii dau numai regim si medicamente anttidiareice si sumetrolin!
din pacate, azi, s-ar putea sa ajung cu el din nou la spital....
Adimercedes- e un dr bun ortoped la Grigore Al, si daca te duci la prima ora.... il prinzi !!!!!pana in martie.............
daca te intereseaza sa-mi spui ca sa iti zic numele!!!
Roxana- super haiosi!
Bikmaria- bine ai revenit!

Pinacolada
mama de Luca 18.10.2005 si Rares 06.09.2007
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002

Pinacoloda, multumesc pt buna intentie. Cum zicea si Yaia, imi va fi mai greu sa ajung la Alexandrescu ;)

Ma bucur ca Rares s-a stabilizat cat de cat. Multa sanatate si va doresc sa isi revina cat de repede .

Lisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Carpatina- multumim! asa sa fie ca pur si simplu m-am plictisit!!!!!
voi ce faceti cu gradi? cum merge?
Adimercedes- sa stapaniti sanatosi si voiosi noua masinuta! sa va duca numai in locuri frumoase!
fetelor care sunteti la job, mai merge cineva la berry spa la bazin sau la fitness?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pinacolada

Yaia si papanash- asa sariti pe mine:)))))))) radeti de mine:))))lasa ca va prind eu.....si sa vedeti atunci!!!!!

Am scapat azi de spital, dr a zis sa mai avem rabdare 2 zile sa-si faca sumetrolinul efectul si vedem dupa! horror! dar vestea buna e ca piticul nu a mai facut kk azi!

Pinacolada, a fost doar o observatie, nu am sarit nicidecum pe tine. Si oricum ti se iarta, cu baietii bolnavi. Eu nu stiu cum de mai ai puterea sa ma scrii pe forum de tuns si altele, cred ca numai de boala celor mici as fi in stare sa turui de as fi in locul tau...

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
[b] Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Devylla, eu am acum o masina de spalat Arctic, clasa AA, pe care n-o recomand, nu spala bine decat daca programez la temperatura mare (60 grade). inainte aveam Whirlpool si era mult mai buna, dar s-a spart un furtun si am zis ca e momentul s-o schimb ca o aveam de multi ani.Am mai auzit de marca Ariston ca e buna la masini de spalat.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Adimercedes, da cristi e la fel de nazdravan, poate chiar mai nazdravan. sa stapaniti sanatosi masina si la cati mai multi km fara incidente.

Pinacolada, chiar ca la voi nu se mai termina, sanatate multa.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Adimercedes- da sunt plina de bune intentii:)))), dar din pacate imi lipseste atentia:))))))))vorbesc in versuri? aoleu?
fetelor fug pana la farmacie sa iau milupa hn 25, cica e pt diaree, eu nu am stiu pana acum:(, si apoi direct la pitic in brate sau invers, ma rog:)) si diseara o sa-l iau si pe luca acasa, sa vedem ce-o sa iasa!!!
va spun amanunte picante mai tarziu!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Ohhh fetele multumim pentru aprecieri.
Si mie imi e asa de draga, are un cap perfect!

Intradevar a fost surprinsa sa se vada in oglinda dar parca s-a redescoperit, s-a jucat mult in fata ei. E mai dezamagita cind o intreb "unde-i parul" ca nu mai are de ce sa prinda.
Roxana, sper sa ii creasca repede si frumos.

Carpatina, pauza de Bucuresti mai dureaza o saptamina doar!

Adimercedes sa stapiniti sanatosi masina. Eu ador mirosul de masina noua chiar daca nu are tapiterie de piele.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Multumesc tuturor pt urarile vis-a-vis de masina noua .

Erina, e scumpa Daria si parul cresteel, o sa vezi ca pana in vara va fi super. Parca e mai matura Daria acum, dar poate si cum statea ea serioasa pt poze.

Lisa

Mergi la inceput