Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 ( 258 )
Raspunsuri - Pagina 8
Roxana_G spune:
Adi, voi aveti noroc ca Lisa va arata si va raspunde, Bubu nici nu ar stii sa zica, poate doar sa il vad schiopatand. Nu stiu ce sa iti mai zic, sper doar sa nu fie nimic grav cu fata. In rest nu ma pricep. Pe Alex am dus-o la dr, mi-au zis ca e prea mic chistul si ca e inoperabil, ca e risc sa atinga nu stiu ce, si ca il operam numai daca va mai creste.
Pinacolada, multumim, toti zic ca Bubu seamana cu tati.
Ai grija de baieti, sper sa ne dai vesti bune despre ei. Multa sanatate puilor si multa putere tie.
Carpatina, am vorbit eu cu Aniast cred ca acum 2 saptamani si erau ok. Sper sa fie bine.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Yaia, pentru tine era mai mult de raspuns, asa ca am pastrat mesaj separat: - da, asteptam raspuns de la fisc, sunt obligati sa raspunda si de regula o si fac. Ar trebui sa facem o revenire. - sigur ca la o adica implic si bunicii cu baletul, insa e prea mult pentru ei. Trebuie luata din Pipera, o ora pe drum pana la balet, acolo asteptat o ora juma, si apoi luata la 7. Nu sunt nici ei in forma maxima, si intr-adevar e altceva sa stea acasa la noi cu copiii si altceva sa ii alerg pe drum si sa ii tin in picioare si in curent pe acolo. - cum fie-mea face 5 ani peste mai putin de o luna, au trecut fix 3 ani juma de la pozele alea. Ma conserv bine, nu? |
-vezi cum iti amintesc eu de ce mai ai de urmarit la lucru, Roxy? Nu ca tu ai fi uitat...
- pai nu trebuie sa stea acolo bunicii o ora si jumatate, dar macar sa o duca si o iei tu dupa aceea. Dar eu te inteleg daca ii pastrezi doar pt. vacante, asa as face si eu de as avea de ales
- daca barba il imbatraneste, o poate barbieri foarte usor si...voila: tanar din nou! Unii sunt asa de norocosi!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
gabitz78 spune:
adimercedes - ms de intrebare.eliza mai face masaj, si o sa mai faca...mai are probleme.dar azi in parc a mers asa frumos de manutza...
draga de ea.sper sa reusim si noi curand sa mergem ca oamenii!![]()
va pup.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Alooo.... Finlandia.. cand sunt 40* afara zicem ca e canicula, nu febra! (si alea 23 tot afara erau... |
"Intre timp a racit si are muci, stranuta... Am avut si 40*, ne-am luat efectiv campii, apoi intr-o zi a scazut dramatic temperatura la 23*, de la 40!!! Acum e mai racoare si ne-am pus plapuma de vara, ca pana acum eram doar cu cearsaful."
Mai, am citit din nou sa vad care e treaba cu gradele de la Antipozi, ca zau m-au zapacit. De asta era si intrebarea cu daca am citit bine, am crezut ca a tastat gresit. Vorbise de raceala si apoi de grade si m-am gandit la febra, dar daca citeam si de racoare cu atentie, trebuia sa ma prind ca gradele erau legate de febra.
Povestea asta imi aduce aminte de acea fetita care a avut ceva accident (nu mai tin minte exact, poate era somnambula, nu mai retin exact), ideea e ca iesise din casa in camasa de noapte si afara era zapada si efectiv a inghetat in timp foarte scurt. Dupa ce au gasit-o si au dus-o la spital, temperatura corpului ei era atat de scazuta, incat toti se mirau ulterior cum de si-a revenit. Copila nu a avut absolut nimic dupa aceea, dar cu ceva neplacut tot a ramas, in afara de amintire, ca o studiau astia acum sa vada cum de a fost posibil, ca sa foloseasca si ei asta in zborurile spatiale...
Poze
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adimercedes Yaia, eu cred ca nu are rost sa te ingrijorezi de soldul lui Tudor. Daca erau probleme, le vedeai pana acum. Medicii de la eco ziceau ca Lisa e prea "batrana" pt problemele de genul ala, care apar la nastere si banuiau ca nu vor gasi mare lucru. Medicul de familie a verificat sa nu fie ceva fiziolagic, vreo hernie, ceva, dar a zis ca e ok. Multumesc pt aprecierile la adresa noului site. Am muncit ceva, acum trebuie sa comand produse si sa speram ca lumea ne va gasi si alege. Catre sf lui februarie mergem la un targ de produse prezentate de distribuitori si o sa vad ce mai gasesc. Nu am reusit sa citesc din urma, chiar imi pare rau, ca stiu ca am ratat momente deosebite. Lisa s-a obisnuit in patul ei, ii place mult, il indrageste, doarme acolo ziua fara probleme, se trezeste ok si odihnita. Noaptea inca nu am lasat-o, pt ca doar saptamana asta ma duc dupa aparatoare. Nu prea se potriveau cele pe care le-am gasit, dar sper ca din cele pe care mi le aduc in magazin saptamana asta, una tot sa fie buna. Ce mai zici de delfinas? Cum ii merge la gradi? Ce artizanate a mai facut? Cu piscina cum e pe frigul asta al vostru? Si apropos de frig, da, ai citit atunci bine valorile temperaturilor, dar era vorba de temperatura atmosferica. Da, de la 40* a scazut in 2 ore la 23* - si nu era seara!!! Dar era afara :P |
Promit sa nu ma ingrijorez, dar tot mi-am notat ca sa intreb doctorul la controlul de 1,5 ani. Ca sa fiu sigura si linistita.
Si tin pumnii Lisei, mai ales ca e asa cuminte si doarme ziua in pat de om mare. Nu ne grabim inca, dar o sa-l transferam si noi pe Tudor in pat 'mare' cat de curand. Multumim de info.
Si tin pumnii si cu site-ul sa mearga bine, ca meritati, la cat munciti!
De delfinas ce sa mai zic, plange din nou dimineata cand il duc la gradi, dar nu mai mult de 20 de secunde, pana dispar din raza vizuala. In rest, il gasesc dupa-amiaza cu zambetul pe fata pana la urechi...bine, cand e zapada topita si plin tot de noroi, ca un purcelus. Dar important e ca e fericit la gradi, se joaca frumos, papa singur si bine, dupa cum spun educatoarele, doarme si e bucuros cand vede educatoarele. A inceput si sa se mai joace cu noi, sper eu ca si cu alti copii....adica mai mult decat sa-si fure unul altuia jucariile. Dupa spusele educatoarei, e la acea etapa in dezvoltare cand fura el jucariile altor copii si il invata acum sa le dea inapoi...mai cu plansete, mai fara...de, stii cu e!
Cu artizanatele, nu stiu ce sa-ti zic, aveau acum activitati cu zapada, oameni de zapada si alte chestii de iarna, dar inca nu stiu ce au mestesugit, probabil nu sunt gata ca nu au aparut pe pereti. De Craciun am avut acasa dosarul lui Tudor, cu poze si mici povesti despre activitatile lui, plus operele de arta. Si tare frumos era facut. Dar a trebuit sa-l duc inapoi si nu l-am fotografiat, am fost lenesa, dar o sa-l primim la sfarsitul anului. Am in album vad 2 fotografii cu artizanatele lui tudor, o sa le incarc de acasa, daca esti curioasa.
Cu piscina e foarte bine, se distreaza de minune acolo si noi cu el! Dus cald, sauna, sters bine si imbracat bine si totul e ok, nu sunt probleme cu piscina.
Cat priveste temperatura, s-a lamurit, nu citisem eu atent ultima propozitie, dar m-a lamurit si Carpatina.
Poze
carpatina spune:
Adimercedes.. pana si mie mi-e dor de postarile mele
... caci acum de-abia mai am timp sa citesc.. d'apoi sa si scriu.. Tura asta bunica a ramas in Ro... abia asteptam sa revina.. inca nu stim cand ..
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
2 ore n-a zis nimeni pas? Ce faceti domle? Schimbati garda la palat?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
cecilia L spune:
Vad ca este liniste pe aici, noroc cu doamna C, ca a;ltfel erati disparute![]()
Eu am emotiiiiiiii, tinteti-mi pumnii, merg la ECO la san, sper sa nu fie nimic.
Erina ii sta tare frumos printesei tunsa,mie imi place mai mult asa.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
greyeras spune:
Salutare si de la noi!
Sunt si eu pe aici Carpatina, incercam sa ma pun la zi cu ce se mai intampla pe aici.
Recunosc ca am evitat sa deschid calculatorul in week-end. Aseara am intrat totusi sa vad daca s-au afisat notele pt tati ca a inceput examenele si e atat de stresat si stresant ca enerveaza la culme. Acum am venit de afara si a reusit sa ma enerveze si Adelina ca nu a vrut sa mearga deloc pe jos, a vrut doar in brate. Am lasat-o pe jos si a inceput sa urle si s-a trantit in fund exact in noroi. Asa ca a trebuit sa o iau in brate si sa ne plimbam pline de noroi. Maine daca refuza sa stea in carucior nu mai ies afara ca m-a cocosat.
Sambata am lasat-o la mama de dimineata pana pe la 16 si a fost super si pt ea si pt noi. Noi ne-am putut face treburile in liniste, iar pe ea am gasit-o fericita cu tataia care fusese la pescuit si avea pesti vii intr-un castron cu care se juca Adelina. O sa repet cat de curand asta cu lasatul la mama trebuie sa ne mai facem timp si pentru noi.
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
greyeras spune:
Cecilia tin pumnii sa fie totul bine.
Erina e tare frumoasa Daria tunsa. Creste repede parul, nici nu o sa-ti dai seama cand are deja parul lung.
M-am vopsit si eu sambata, acum m-am facut roscata, simteam nevoia de o schimbare.
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze