Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 ( 258 )
Raspunsuri - Pagina 6
Pinacolada spune:
Roxana- vizionat pozele... tare frumoase, iar tu esti neschimbata:)
alex seamana cu tine, iar piticu cu taticu..asa mi se pare!
ce frumos se joaca impreuna..........
carpatina spune:
Adimercedes, bine ai revenit! Imi pare rau ca vii cu vesti mai putin bune, sper ca totul sa se rezolve repede si usor!
Masina v-ati luat-o?
multi
pentru Lisa
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Maria, bine ai revenit si tu! Sa nu mai dispari.. ca tare dor ne-a fost de tine! 
=====================
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Adi, si nepotul meu avea dureri de sold, mergea si schiopatat asta vara. Cica de la raceli repetate si netratate, desi nu prea fusese racit. A facut tratament cu antiinflamatoare si e f bine acum. Chist sinovial are Alex la genunchi, prea mic de operat, s a vaicarit mai putin in ultima vreme, de un juma o durea. Sper sa nu fie cazul Lisei. Tin pumnii, pup. |
Roxule, am vazut poze, tare dulci puii tai, iar Alex la un an jumate e o scumpa!!!
Hmmm, faza e ca nu doar la sol. Cand o doare, se maseaza si pe coapsa, nu neaparat la sold. Medicii au verificat la eco si pe picior in jos si nu au gasit nimic.
Referitor la chist sinovial, un verisor de-al meu a avut cand avea 3 ani si m-am internat cu el sa il opereze si si-a revenit f rapid. Medicul, prieten de familie, a zis ca vrea sa il opereze ca sa nu interfereze cu cresterea oaselor, muschilor si ca se reface mult mai rapid cand e mai mic, decat daca ar fi sa il opereze cand e mai mare (plus ca incepe apoi scoala, e mai constient de ce i se intampla etc).
Dar la Lisa nu e cazul de chist. Sinovita tranzienta poate aparea in urma unei viroze puternice, nu neaparat una care a fost netratata. Lisa nu a fost racita/virusata de mult, ultima data cand am fost in Ro, de fapt in drum spre casa si am tinut-o atunci pe Nurofen.
Lisa a stat pe Nurofen aproape o saptamana acum, dupa radiografie. Insa sotului i s-a parut aseara ca schioapata, desi mie mi s-a parut ok. Nu a zis nimic, nu a dat semne ca ar durea-o, era vesela si alerga de colo-colo. Nu stiu ce sa zic...
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
carpatina spune:
Erina, sa va fie de bine tunsoarea! Cosanzeana n-a fost surprinsa cand s-a vazut in oglinda?
Esti in pauza de Bucuresti? ![]()
=====================
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui Yaia Adimercedes, e tare ciudat cum a aparut asa lichid din senin. Eu cred ca nu e lichid, dar o durere musculara acolo tot este, daca Lisa a zis ca o doare. Trebuie sa aflati sigur de la ce e ca sa tratati cauza si cere si o a doua opinie daca nu esti convinsa 100% ca e corect diagnosticul. Acum m-ai facut sa ma ingrijorez putin: cum Tudor a fost in prezentatie pelviana, dupa nastere ne-au spus ca e posibil ca una dintre coapse (parca stanga) sa nu fie dezvoltata corect. Doamne, ce emotii am avut. La controlul de cateva zile, asta au verificat cu maaare atentie. Eram si eu si sotul meu si o asistenta cam zanatica langa doctorita si asta tot il apasa si intindea la coapsa si il tragea si il felxa...si nu spunea nimic...si apoi cica totul e perfect, dar ca a verificat de doua ori ca sa fie sigura...acum la stangul are pata aceea de cafea cu lapte si chiar ca ma gandesc sa cer un contorl sa fim siguri ca e ok intr-adevar... Ma rog pt. voi, sa fie bine Lisa si sa treac durerea, sa fie doar de la faptul ca il se lungesc oasele si cresc muschii si sa treaca la fel cum a aparut. Am vazut si site-ul nou...tare dragut arata, cred ca ati muncit mult. Te-am mai intrebat, dar ai zis ca nu ai citit din urma, asa ca mai intreb o data: cum s-a acomodat Lisa in patul de om mare? Maria, bine ai revenit. Sper ca s-a rezolvat problema si ca sunteti bine cu totii. Uite, un pt. tine!Devylla, cele mai bune masini de spalat cica sunt Miele. Sunt nemtesti, sunt foarte bune, dar sunt cam mari si cam scumpe. Si eu am auzit mari plangeri la adresa Whirlpool... Pinacolada, cred ca lui Adimercedes ii e greu sa ajunga la Gr. Alexandrescu, la prima ora...tocmai din Australia! ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
Yaia, eu cred ca nu are rost sa te ingrijorezi de soldul lui Tudor. Daca erau probleme, le vedeai pana acum. Medicii de la eco ziceau ca Lisa e prea "batrana" pt problemele de genul ala, care apar la nastere si banuiau ca nu vor gasi mare lucru.
Medicul de familie a verificat sa nu fie ceva fiziolagic, vreo hernie, ceva, dar a zis ca e ok.
Multumesc pt aprecierile la adresa noului site. Am muncit ceva, acum trebuie sa comand produse si sa speram ca lumea ne va gasi si alege. Catre sf lui februarie mergem la un targ de produse prezentate de distribuitori si o sa vad ce mai gasesc.
Nu am reusit sa citesc din urma, chiar imi pare rau, ca stiu ca am ratat momente deosebite. Lisa s-a obisnuit in patul ei, ii place mult, il indrageste, doarme acolo ziua fara probleme, se trezeste ok si odihnita. Noaptea inca nu am lasat-o, pt ca doar saptamana asta ma duc dupa aparatoare. Nu prea se potriveau cele pe care le-am gasit, dar sper ca din cele pe care mi le aduc in magazin saptamana asta, una tot sa fie buna.
Ce mai zici de delfinas? Cum ii merge la gradi? Ce artizanate a mai facut? Cu piscina cum e pe frigul asta al vostru? Si apropos de frig, da, ai citit atunci bine valorile temperaturilor, dar era vorba de temperatura atmosferica. Da, de la 40* a scazut in 2 ore la 23* - si nu era seara!!! Dar era afara :P
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui cecilia L Buna dimineata.....cafeluta,capucino, cioco calda , ceai pt toata lumea. Adi, sanatate multa Lisei, sper sa nu fie nimic grav. ![]() ![]() Roxana, super tare vizita voastra, de fapt superi tari Bubu si Mihnea, parca ii si vad alegand cu suzeta. Betty, cred si eu ca te-ai speriat, sanatate multa, eu am un cui impotriva antibioticelor.........cred ca tb sa-i dai cele 5-7 zile daca tot ai inceput. Maria ![]() ![]() ![]() Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)poze noi asa crestem |
Cecilia, merci. Ce mai face Cristi? Tot asa nazdravan?
Lisa
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui danuta36 Neata! gabitz,Erina multumim pt. urari ![]() Roxana daca te-ai blonzit,probabil de la decolorant ai facut alergia.Am patit-o si eu,dar nu asa grav,doar roseata si mancarime dupa aia...sper ca ti-a trecut! Betty multa sanatate tie si lui Mario! Adi sper sa nu fie ceva grav cu Lisa,multa sanatate! Devylla eu am Whirlpool si suntem foarte multumiti de ea,o avem de 6 ani..e cu incarcare verticala si nu ocupa mult loc. Erina e o dulcica Daria,asa tunsulita ![]() Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007) poze |
Danuta, multumesc. Pupici lui Miru
."Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
Lisa
carpatina spune:
Pina, tin pumnii sa fie bine de data asta...!
Betty, halal sperietura! Sanatate si voua!
Si eu ma gandesc la Aniast.. ceva vesti de la/despre ea?
=====================

La multi ani Berarpiri!
Cristian Matei(07.09.2007)