Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 ( 258 )
Raspunsuri - Pagina 5
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui devylla Offf Adi sper sa nu fie nimic serios.Sa fie doar o durere obisnuita care va trece.Nici nu vreau sa ma gandesc la complicatii. Maria bine ai revenit.Si noua ne-a fost dor de tine. ![]() As dori si eu o recomandare...pentru o masina de spalat,i s-a stricat mamei masina(cred ca am spalat cand am fost in tara prea mult O masina de spalat pentru o singura pers(nu este neaparat nevoie sa aibe cuva incapatoare) la un pret rezonabil,sa fie buna si sa nu se strice repede "Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic" "Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic." Jurnal de mogalneata Japonia prin ochii unui amator Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007) |
Devylla, multumes. Referitor la masina de spalat, noi gasisem in RO un Zanussi mic, de vreo 3kg si era fantastica. Zanussi au si ai mei de peste 10 ani si inca le merge f bine! Despre Whirpool am auzit numai chestii negative. Acum avem Ariston 5kg de peste 5 ani si nu am avut nici o problema cu ea si nimic de ce sa ne plangem. E suficient de mare/mica pt 2 persoane. Cand asta da coltul voi lua un LG de 7kg
Pupici pt Erika si pt bebe din burtik

."Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui cecilia L Buna dimineata.....cafeluta,capucino, cioco calda , ceai pt toata lumea. Adi, sanatate multa Lisei, sper sa nu fie nimic grav. ![]() ![]() Roxana, super tare vizita voastra, de fapt superi tari Bubu si Mihnea, parca ii si vad alegand cu suzeta. Betty, cred si eu ca te-ai speriat, sanatate multa, eu am un cui impotriva antibioticelor.........cred ca tb sa-i dai cele 5-7 zile daca tot ai inceput. Maria ![]() ![]() ![]() Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)poze noi asa crestem |
Cecilia, merci. Ce mai face Cristi? Tot asa nazdravan?
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Roxana_G spune:
Danuta, nu m-am decolorat, am dat blond pe blond, insa sigur e ceva de la vopsit. Oricum azi sunt mai bine.
Pinacolada, pai clar meriti un masaj de relaxare dupa cate ati patimit. Bine ca ai vesti mai bune, sper sa fie bine baietii de acum incolo.
SabinaY, nu prea ma pricep la masini de spalat. Am un Candy (sau aveam), era micuta, dar nu spala bine. GE sunt foarte bune dar enorm de scumpe. Eu am acum un GE vechi de 10 ani, de la vechiul nostru apartament.
Erina, imi pare rau de plansul fetei la tuns, dar fara nici o indoiala este foarte frumoasa si asa. Si o sa vezi ce repede ii creste. Mai stii cum era Bubu la ziua lui, si acum are ditamai pletele, cumatra iti poate confirma.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
papanash spune:
www.flickr.com/photos/23756759@N04/3208657235/in/photostream/" target="_blank"> un artist despre care veti mai auzi :)))
eu stiu ca parintii trebuie sa incurajeze latura artistica a copilului, asa ca i-am mai luat un set de creioane colorate :)))
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun 
Roxana_G spune:
Yaia, pentru tine era mai mult de raspuns, asa ca am pastrat mesaj separat:
- da, asteptam raspuns de la fisc, sunt obligati sa raspunda si de regula o si fac. Ar trebui sa facem o revenire.
- sigur ca la o adica implic si bunicii cu baletul, insa e prea mult pentru ei. Trebuie luata din Pipera, o ora pe drum pana la balet, acolo asteptat o ora juma, si apoi luata la 7. Nu sunt nici ei in forma maxima, si intr-adevar e altceva sa stea acasa la noi cu copiii si altceva sa ii alerg pe drum si sa ii tin in picioare si in curent pe acolo.
- cum fie-mea face 5 ani peste mai putin de o luna, au trecut fix 3 ani juma de la pozele alea. Ma conserv bine, nu?
Toata lumea zice ca tati arata a pustan, deh, de atunci i-a fost mai greu si si-a mai schimbat si look-ul cu barba.
Rox , mamica
Pinacolada spune:
Roxana- da, sper sa fie ok, dar acum am vorbit cu bona si mi-a zis ca nu vrea sa manance...ceea ce e nasol, caci pana acum cerea intruna:(
Papanash- wow....!!!! bravo! buna ideea cu creioanele! vezi ca se gasesc niste carioci care se spala, sunt speciale......., si scapi de zugravit!
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui papanash www.flickr.com/photos/23756759@N04/3208657235/in/photostream/" target="_blank"> un artist despre care veti mai auzi :))) eu stiu ca parintii trebuie sa incurajeze latura artistica a copilului, asa ca i-am mai luat un set de creioane colorate :))) ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze Ghighi- filme ajutoarele lui Mos Craciun ![]() |
Felicitari artistului. Si parintilor intelegatori si rabdatori.
Rox , mamica
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Adi, si nepotul meu avea dureri de sold, mergea si schiopatat asta vara. Cica de la raceli repetate si netratate, desi nu prea fusese racit. A facut tratament cu antiinflamatoare si e f bine acum. Chist sinovial are Alex la genunchi, prea mic de operat, s a vaicarit mai putin in ultima vreme, de un juma o durea. Sper sa nu fie cazul Lisei. Tin pumnii, pup. |
Roxule, am vazut poze, tare dulci puii tai, iar Alex la un an jumate e o scumpa!!!
Hmmm, faza e ca nu doar la sol. Cand o doare, se maseaza si pe coapsa, nu neaparat la sold. Medicii au verificat la eco si pe picior in jos si nu au gasit nimic.
Referitor la chist sinovial, un verisor de-al meu a avut cand avea 3 ani si m-am internat cu el sa il opereze si si-a revenit f rapid. Medicul, prieten de familie, a zis ca vrea sa il opereze ca sa nu interfereze cu cresterea oaselor, muschilor si ca se reface mult mai rapid cand e mai mic, decat daca ar fi sa il opereze cand e mai mare (plus ca incepe apoi scoala, e mai constient de ce i se intampla etc).
Dar la Lisa nu e cazul de chist. Sinovita tranzienta poate aparea in urma unei viroze puternice, nu neaparat una care a fost netratata. Lisa nu a fost racita/virusata de mult, ultima data cand am fost in Ro, de fapt in drum spre casa si am tinut-o atunci pe Nurofen.
Lisa a stat pe Nurofen aproape o saptamana acum, dupa radiografie. Insa sotului i s-a parut aseara ca schioapata, desi mie mi s-a parut ok. Nu a zis nimic, nu a dat semne ca ar durea-o, era vesela si alerga de colo-colo. Nu stiu ce sa zic...
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
Lisa
Roxana_G spune:
Pinacolada, nici nu e cazul sa il fortezi, poate nu e rau ca nu ii e foame. Mai lasa-l putin.
Rox , mamica
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Yaia si ce ai povestit cu febra si scaderea brusca la ...23 de grade? Am citit bine? |
Alooo.... Finlandia.. cand sunt 40* afara zicem ca e canicula, nu febra!
(si alea 23 tot afara erau...
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)