Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 ( 258 )
Raspunsuri - Pagina 4
Roxana_G spune:
scriu mai greu, acum cu o mana, cealalta e la masat. Multumim de cafele, eu iau cioco azi. De la exces cafea mie mi e somn. Ieri picam la cumatra.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Gata, stau pe burta dar tot nu prididesc cu mesajele.
Sim, eu am fost 3 zile la rand la shopping si nu am dat pe spate la nimic. Sambata in plaza chiar dezamagire.
Adi, si nepotul meu avea dureri de sold, mergea si schiopatat asta vara. Cica de la raceli repetate si netratate, desi nu prea fusese racit. A facut tratament cu antiinflamatoare si e f bine acum. Chist sinovial are Alex la genunchi, prea mic de operat, s a vaicarit mai putin in ultima vreme, de un juma o durea. Sper sa nu fie cazul Lisei. Tin pumnii, pup.
Gabitz, am luat alocatia sambata, sector 2.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Erina spune:
Buna dimineata!
Adi, bafta sa fie bine soldul Lisei.
Betty, Pinacolada, Papanash, sananate la puiuti.
SabinaY, un brand bun si accesibil la masini de spalat e INDESIT. Sunt fiabile.
Eu am 2 Whirpool dar mi-as fi dorit o National din Japonia cu functie de abur pentru dezinfectarea jucariilor.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Am tuns-o pe Daria! A plins constatant dar nu foarte rau. S-a mai luat si cu o masinuta pe care o asezasera, nici masina nu era zgomotoasa., a fost acceptabil.
O sa imi ia un pic de timp sa ma obisnuiesc dar tot frumoasa mea e!!!
Lui bichi si bui le-a placut mult, le tot venea sa o pupe pe cheluiuta (am tuns-o 1).
Iata o poza cu cheliuta:
http://picasaweb.google.com/Dragoidaria/101_1901#5292921405095302818
Erina spune:
Un inceput de saptamina frumos va doresc!!!
Yaia spune:
Betty, Doamne, ma trec fiori numai cand ma gandesc. Si imi aduc aminte de starea de neputinta si frustrare cand faci un tratament si nu merge...eu ma cam panichez si imediat vreau sa dau fuga la urgente...ma mai calmeaza sotul si ma ajuta si o luam de la capat cu facutul ca la carte al tratamentului...hai, ca trec toate. Trece si boala asta...of, insanatosire grabnica la toti 3, e greu cand sunteti toti bolnavi. Poate o poti chema pe mama ta sa va ajute...macar putin...
Adimercedes, e tare ciudat cum a aparut asa lichid din senin. Eu cred ca nu e lichid, dar o durere musculara acolo tot este, daca Lisa a zis ca o doare. Trebuie sa aflati sigur de la ce e ca sa tratati cauza si cere si o a doua opinie daca nu esti convinsa 100% ca e corect diagnosticul. Acum m-ai facut sa ma ingrijorez putin: cum Tudor a fost in prezentatie pelviana, dupa nastere ne-au spus ca e posibil ca una dintre coapse (parca stanga) sa nu fie dezvoltata corect. Doamne, ce emotii am avut. La controlul de cateva zile, asta au verificat cu maaare atentie. Eram si eu si sotul meu si o asistenta cam zanatica langa doctorita si asta tot il apasa si intindea la coapsa si il tragea si il felxa...si nu spunea nimic...si apoi cica totul e perfect, dar ca a verificat de doua ori ca sa fie sigura...acum la stangul are pata aceea de cafea cu lapte si chiar ca ma gandesc sa cer un contorl sa fim siguri ca e ok intr-adevar...
Ma rog pt. voi, sa fie bine Lisa si sa treac durerea, sa fie doar de la faptul ca il se lungesc oasele si cresc muschii si sa treaca la fel cum a aparut.
Am vazut si site-ul nou...tare dragut arata, cred ca ati muncit mult. Te-am mai intrebat, dar ai zis ca nu ai citit din urma, asa ca mai intreb o data: cum s-a acomodat Lisa in patul de om mare?
Maria, bine ai revenit. Sper ca s-a rezolvat problema si ca sunteti bine cu totii. Uite, un
pt. tine!
Devylla, cele mai bune masini de spalat cica sunt Miele. Sunt nemtesti, sunt foarte bune, dar sunt cam mari si cam scumpe. Si eu am auzit mari plangeri la adresa Whirlpool...
Pinacolada, cred ca lui
Adimercedes ii e greu sa ajunga la Gr. Alexandrescu, la prima ora...tocmai din Australia!![]()
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Iata o poza cu cheliuta: http://picasaweb.google.com/Dragoidaria/101_1901#5292921405095302818 |
Foarte scumpa Cheliuta!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
papanash spune:
Pinacolada, ai fost foarte tare cu recomandarea la Alexandrescu
!!!
Erina, e o frumoasa Daria
!!!
Adimercedes, si eu zic sa nu iei de bun un prim diagnostic, dar sunt sigura ca o sa faci tot ce trebuie facut pentru printesa.
Betty, da-i sinupret, fluidizeaza secretiile si nu se mai ineaca micutul.E foarte bun,noi l-am verificat. se pune in lapte si nu-i schimba gustul.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun 
Pinacolada spune:
Yaia si papanash- asa sariti pe mine:)))))))) radeti de mine:))))lasa ca va prind eu.....si sa vedeti atunci!!!!!
Dewila -eu am indesit fara afisaj electronic si sunt f multmita de ea! mai sunt bune cele nemtesti bosh etc! succes!
Erina- e o dulce..... tot papusica a ramas! si eu vreau sa-l rad in cap pe rares, dar la vara!pe luca nu are sens, are la parrrrr!
Am scapat azi de spital, dr a zis sa mai avem rabdare 2 zile sa-si faca sumetrolinul efectul si vedem dupa! horror! dar vestea buna e ca piticul nu a mai facut kk azi!
offff, noroc ca la job nu merge serverul asa ca m-au lasat in pace...oricum sunt varza, precum a-ti obs:))))
Roxana- sa-ti fie de bine masajul!!!!!! as fi vrut si euuuuuuuu........!
danuta36 spune:
Neata!
gabitz,Erina multumim pt. urari 
Roxana daca te-ai blonzit,probabil de la decolorant ai facut alergia.Am patit-o si eu,dar nu asa grav,doar roseata si mancarime dupa aia...sper ca ti-a trecut!
Betty multa sanatate tie si lui Mario!
Adi sper sa nu fie ceva grav cu Lisa,multa sanatate!
Devylla eu am Whirlpool si suntem foarte multumiti de ea,o avem de 6 ani..e cu incarcare verticala si nu ocupa mult loc.
Erina e o dulcica Daria,asa tunsulita