Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 ( 258 )
Raspunsuri - Pagina 3
betty78 spune:
Sim belea reteta...o sa o incer si eu cand o sa am chef ed gatit...
Oare v-am spus ca am chemat salvarea azi pt Mario? A facaut un acces de tuse cam de 10 minute, perioada in care a tusit aproape fara oprire si a vomitat si a aspirat ceva mancare si apoi nu prea mai putea sa respire. A fost oribil. Cei de la BGS au sosit cam in 8-9 minute de cand i-am anuntat, dar copilul isi revenise aorecum, era somnolent dar respira bine, eu in schimb eram uda si frigeam toata, ca si cum facusem un dus fierbinte. M-am ales cu o frumoasa durere de cap....M-am saturat....Mi-au spus ca a patit asta pt ca nu l-am aspirat bine si ca este plin de mucozitati groase in nas care se scurg in gat.
Cred ca data viitoare nu ii mai dau nici un antibiotic si o sa il aspir bine bine cu multe antitermice si vitamina C si ceva leacuri babesti. Chiar ma gandesc serior sa ii opresc acum antibioticul, dar o sa vorbesc cu medicul de familie
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
moldoveanca spune:
Doamne Betty ce sperietura ati tras.Stiu ca nu e de glumit cu mucozitatile astea la ei,baga aspirat la greu si poate si aerosoli ca tot vorbeam noi pe aici.Multa sanatate
mami fericita de Vladut Dominic
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui myral Adimercedes si voua sanatate, dar a patit ceva la sold Lisa , adica s-a lovit sau care ar fi cauza pt problema ei? |
Myral, Diwana, nu stim inca de la ce are lichid, nici macar asta nu a fost confirmat la eco. Doar medicul ce a facut radiografia a diagnosticat asa. Ecografia a facut-o alti medici si ei au zis ca nu pare a avea, ba chiar partea cealalta pare sa aiba mai mult!!!
Nu a cazut, adica nu a cazut mai mult decat in mod normal si cum cad prichideii cand se catara si fac de toate. Nu a cazut sa se loveasca si treaba e cu intermitente de mai bine de 1 luna. Inclusiv noaptea s-a trezit si a plans si s-a frecat la picior. Am intrebat-o unde o doare si a aratat ca piciorul in partea de sus. Medicul de familie a zis ca poate sa fi fost o sinovita tranzienta, dar e ciudat, ca nu a avut viroza inainte. Insa simptomele astea pot aparea din cauza unor chestii simple pana la afectiuni de te ingrozesti, asa ca as vrea sa stiu si eu care e motivul exact.
Initial am crezut si eu ca a cazut sau ca am tinut-o noi cumva in brate si a amortit. Dar cand a inceput chestia sa apara la momente ciudate, gen noaptea si ziua din senin, am mers la medic.
Merg din nou saptamana viitoare sa vad ce rezultat (oficial) avem de la eco si ce investigatii mai trebuie sa facem. Am facut si programare la pediatru, dar avem de asteptat pana la inceputul lui martie
."Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
devylla spune:
Offf Adi sper sa nu fie nimic serios.Sa fie doar o durere obisnuita care va trece.Nici nu vreau sa ma gandesc la complicatii.
Maria bine ai revenit.Si noua ne-a fost dor de tine.
As dori si eu o recomandare...pentru o masina de spalat,i s-a stricat mamei masina(cred ca am spalat cand am fost in tara prea mult
) si acuma nu stie ce sa aleaga...gama este larga.
O masina de spalat pentru o singura pers(nu este neaparat nevoie sa aibe cuva incapatoare) la un pret rezonabil,sa fie buna si sa nu se strice repede![]()
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
cecilia L spune:
Buna dimineata.....cafeluta,capucino, cioco calda , ceai pt toata lumea.
Adi, sanatate multa Lisei, sper sa nu fie nimic grav.

Roxana, super tare vizita voastra, de fapt superi tari Bubu si Mihnea, parca ii si vad alegand cu suzeta.
Betty, cred si eu ca te-ai speriat, sanatate multa, eu am un cui impotriva antibioticelor.........cred ca tb sa-i dai cele 5-7 zile daca tot ai inceput.
Maria

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
gabitz78 spune:
neatza.
betty -
lui mario.si eu zic la fel, termina de dat antibioticul..alfel data viitoare nu va mai avea efect.
adi -
lisei si sa nu fie nimik deosebit.asteptam vesti.
devylla - eu am avut whirlpool...dar n-am fost foarte incantata.acum am lg si merge bine...la tiraj mare de 1 an jumate.![]()
voi ati primit luna asta alocatiile? ca la eliza trebuia sa vina pe 15...si vad ca nimik.si socru-miu mi-a zis ca a citit in ziar ca cica nu sunt bani si vor intarzia platile.
azi simt nevoia de o ciocolata calda, ca n-am caldura!
pupici.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Pinacolada spune:
Salute!!!
Papanash- off si tu????? si noi am impresia ca tb s-o luam de la capat...luca e in continuare la mama , iar rares nu e in regula cu stomacul, 4-5 scaune pe zi in conditiile in care ii dau numai regim si medicamente anttidiareice si sumetrolin!
din pacate, azi, s-ar putea sa ajung cu el din nou la spital....
Adimercedes- e un dr bun ortoped la Grigore Al, si daca te duci la prima ora.... il prinzi !!!!!pana in martie.............
daca te intereseaza sa-mi spui ca sa iti zic numele!!!
Roxana- super haiosi!
Bikmaria- bine ai revenit!
Pinacolada spune:
Betty- ce sperietura!!!!! bine ca a trecut!
fi draguta, da-mi si mie nr celor de la BCS!!!
Yaia spune:
Buna dimineataaaa!
nu stiu daca a dat cineva, dar mai dau si eu un rand de
si cine ce mai pofteste!
Am de recuperat din weekend, raspund acum:
Gabitz, sa stea unde va e voua mai de folos! Dar sa stii ca de i s-ar ivi oportunitatea, Brad Pitt nu l-ar lua acasa la el! Ar face un film impreuna, undeva, cateva luni si apoi ti l-ar trimite inapoi! .. Cred.![]()
Urmy, vazut puloverele...toate!
Foarte simpatice. Toate!
Roxana, dar sa implici bunicii in dusul la balet ai incercat? Sau pe ei ii pastrezi pt. plecarile in doi? Si chiar steptati raspuns de la fisc la adresa voastra?!?
Betty, hai ca mai bagat in ceata cu "nu am avut embrioni de o calitate deosebita". Ce vrea sa insemne asta? Pai sunt pe calitati? Eu, vazand "produsul finit", as zice ca au fost de calitate exceptionala, macar cel pe care era scris "Mario"! Si nu gandi nicicum, ai un "proiect" si il incepi cu motoarele la maxim si capul sus. Nu te ingrijora de probleme care nu exista si care cel mai probabil nici nu vor exista. La tine nici nu e vreo presiune, ca la alte femei care incearca sa aiba copii de 5, 10 ani. Tu acum ai un Roscovan minunat si daca vine si bebe2, asa cum iti doresti, e minunat si iti doresc asta din tot sufletul. Da eu zic sa mai astepti putin, sa va treaca racelile, inainte de a incepe tratamentul. Multa sanatate!
Aha...sa va zic acum sa nu uit, la noi cainele face 'mam-mam'.
Roxana, cat timp a trecut de cand avea Alex un an si jumatate? Ca tu arati neschimbata: la fel de slaba si frumoasa. Dar sotul tau e tare schimbat: era un copil cand ati avut-o pe Alex, zau asa parea. Si intr-adevar, lui Alex ii ieseau un evidenta ochii minunati!
Lia_B,
. Eu nu cred ca pot tine cura de slabire, e prea solicitanta fizic...mai bine raman grasa.![]()
Annisio, te-ai facut bruneta sa induci lumea in eroare? Ca bruna imi pari serioasa...
Vad ca exista confuzie intre tuns si ras in cap...pai daca tunzi chelia, evident ca nu are cum sa se indeseasca parul...dar daca razi chelia, are cum sa se indeseasca, dar nu e musai.
Betty, pt. ficat: calesc putina ceapa (sau nu
, depinde cum iti place), put ficatul, il calesc pana se evapora apa ce o lasa si apoi adaug suc de rosii sau pasta de rosii si putina apa. Adaug ceva condimente (piper, boia de ardei dulce, dar musai NU sare) si fierb pana scade si se formeaza sos si ficatul e fiert. Pt. adulti, abia la sfarsit se agauga sarea, altfel se intareste ficatul. Si il servesc alaturi de piure de cartofi.
Adimercedes, ma bucur ca ne mai dai de veste, dar nu imi plac vestile despre Lisa...hmmm...mititica, trebuie sa fie tare greu, ca o doare si nu poate spune ce. Eu sper sa se rezolve repede chestia cu soldul si sa nu fie nimic grav...si ce ai povestit cu febra si scaderea brusca la ...23 de grade? Am citit bine?
Cu vecinii noi nu avem probleme. Noi stam la casa, dar e un stil de case lipite intre ele, adica avem un perete comun cu vecini finlandezi. Sunt tineri ca si noi si sunt tare draguti. Cand ne-am mutat, le-am spus ca noi suntem mai galagiosi si dam tv cam tare si daca e cazul, sa ne atraga atentia cand sarim calul, sa revizuim parametrii. Dar el a zis ca are un sistem audio mai tare ca al nostru (are firma in domeniu) si cica daca la noi e tare, el da si mai tare si problema e rezolvata.
Nu am avut niciodata probleme cu vecinii, putem face dus la 3 dimineata, putem spala rufe si vase toata noaptea, dar e drept ca nu o facem, din respect pt. ceilalti. Dar mai bag seara cate o masina de vase, dar nu se aude de sus, de la noi din casa, deci foarte probabil nici la altii.
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Roxana_G spune:
neata ... De la masaj. Apoi munca.
Sim, super reteta, sa va fie de bine rechinul. Musai sa fac si eu. Pacat de gogosi, data viitoare poate ies mai pufoase. Sau il pun pe tati ca tot e pasionat. Ddesi de dulciuri fuge.
Betty, cred ca v ati speriat, asa vomita si alex, nu numai de la muci, ci de la ambroxol. Asa ajunsese sa doarma cu mine, dupa o viroza cu sufocari si varsaturi d astea. Nu intrerupe antibiotic, mai bine aspira si ai grija ce expectoranti i ai dat. Multa sanatate.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi