Aniversare 1 an clopotei de ian-feb 2008

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui nemary

Elle, am vazut si oferta de la prietenii tai, intrebarile sunt
1. daca putem sta impreuna cu piticii
2. trebuie sa luam si meniu pentru ei si meniu pt.noi sau doar unul dintre ele. daca trebuie sa sa le luam pe ambele mie mi se pare putin cam scump.
3. niste poze de acolo putem vedea? au si jucarii pentru bebei de 1 an?

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

poze aici http://good-times.webshots.com/album/569796119AaeSGP

meniul se ia doar ptr copil. ptr parinti e optional, daca vrem bine, daca nu iarasi bine.

au si jucarii ptr un an. si parintii pot intra in zona copiilor.

capacitatea e de 25 copii si 25 parinti ..

putem sa inchiriem si de la ora 12!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

Citat:
citat din mesajul lui nemary

Elle, am vazut si oferta de la prietenii tai, intrebarile sunt
1. daca putem sta impreuna cu piticii
2. trebuie sa luam si meniu pentru ei si meniu pt.noi sau doar unul dintre ele. daca trebuie sa sa le luam pe ambele mie mi se pare putin cam scump.
3. niste poze de acolo putem vedea? au si jucarii pentru bebei de 1 an?

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

poze aici http://good-times.webshots.com/album/569796119AaeSGP

meniul se ia doar ptr copil. ptr parinti e optional, daca vrem bine, daca nu iarasi bine.

au si jucarii ptr un an. si parintii pot intra in zona copiilor.

capacitatea e de 25 copii si 25 parinti ..

putem sa inchiriem si de la ora 12!

Eva creste mare
Eva

papa bun

Pe prima pagina e listuta cu 25 clopotei, deci tot atatea mamici. Multi tatici vor vrea sa participe si ei, daca depasim capacitatea locului ce se intampla?

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ne cam inghesuim ..

alinus, cat de mare e castelul fermecat? ce capacitate are?

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

elle in pozele de la castelul fermecat pare destul de mare.
dar din cate am inteles cafeneaua este la parter iar locul de joaca la etaj.deci nu se mai pune problema de spatiu,zic eu.
chiar cred ca ar trebui sa spunem care venim cu sotii si cu fratiori/surioare ai clopoteilor,nu?

incep eu vin cu sotul!deci suntem 2 persoane si un clopotel.

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

eu zic sa vb la Castelul fermecat si sa rezervam, pana nu se ocupa si 22 feb.
noi o sa venim singure, doar eu si Daria.

sunt tot mai mare

odiseea

POZE DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

rezervarea ar trebui facuta maine neaparat.dar cine stie cate persoane?daca venim 24-25 de mamici si aproximativ tot atatia tatici +25 de copii votez pentru castel.
daca suntem mai putine(si asa cred ca va fi) votez pentru lumea lu pitigoi care oricum au o oferta mai buna din punctul meu de vedere.

dar am o mare curiozitate de ce nu isi mai da nimeni cu parerea?vreti sa renuntam?ar fi pacat!

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Noi venim in formatie completa de 4: deci 2 adulti+2 pitici

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Fetelor, ma bag si eu in seama pe aici, cu toate ca noi nu participam..Vroiam sa va spun ca am fost si noi aici, la un loc de joaca si am remarcat 2 reguli importante, de igiena...Se solicita, in mod expres, sa se vina cu sosete de acasa, special pt. locul de joaca (si copiii si parintii care intra in zona de joaca) si, doi, faptul ca specificau ca sanitizeaza la interval de 4 ore zona de joaca (jucarii etc.)..N-ar fi rau sa intrebati (de santitizare), ma gandesc eu...
Daca s-a discutat sau exista specificatiile astea in oferte...nu ma bagati in seama..era doar o informatie care vroiam sa v-o spun..ca idee...
Va pupacim si va dorim petrecere minunata!

P.S. Mi-a placut si mie ideea cu albumul cu poze, palmute imprimate si ganduri...este ceva inedit...sau, mai puteti sa cumparati niste tricouri (pentru varsta lor) si sa le imprimati (mi se pare ca la Unirea fac asa ceva) cu ceva grafic (o poza de grup de la petrecere combinata cu ceva scris..nu stiu, ma gandesc la ceva...poate un clopotel sau mai multi clopotei (simbol grafic) si sa scrie undeva ceva de genul: La Multi Ani clopotei de ian-feb...

Va pupic

SUFLET DRAG

www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Intr-o zi de 13...

----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
----------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Cati multumim mult pentru sfaturi si idei. chiar ar fi frumos sa le facem cate un tricou cu cativa clopotei si sa scriem la multi ani clopotei de ian-feb.

hai ca m-am pus pe treaba, din pacate nu am reusit decat sa vorbesc cu :
Alina Tudor si Mitshu care au spus ca vin impreuna cu bebei, le-am trecut pe listuta.
Carmen_e, care a spus ca or sa se hotarasca zilele astea.
cu Simona-Gatta vb acum vreo 2 sapt si zicea ca ea vine doar cu Sara dar ca o sa mai vina o prietena de-a ei cu baietel nascut in ianuarie si cu fetita ei mai mare.

daca nu reusim sa ne mobilizam cat mai repede si cel tarziu duminica sa avem un rezultat clar eu cred ca nu mai reusim sa gasim loc nici la Castelul fermecat.

sunt tot mai mare

odiseea

POZE DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Daca nu va este cu suparare , eu as veni si cu o prietena de-a mea care are un baietel nascut in ianuarie 2008 si o fetita de 4 ani , deci 2 adulti si 3 copii. Este prietena cu care am venit la Daimon...cele care au fost acolo o cunosc din vedere.
Eu votez pentru Castelul Fermecat .

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput