Aniversare 1 an clopotei de ian-feb 2008

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

AM reusit eu sa pun listuta pe prima pagina.
acu reiau lista si trec cine e de acord cu castelul fermecat 22 februarie ora 12. va rog sa ma scuzati daca am uitat/sarit pe cineva!

1 - ellenuta-ok
2 - LalaD-ok
3 - ereena
4 - Alina023-ok
5 - Creata-ok
6 - zeririlouiza
7 - ioanact
8 - lauraD-ok ??
9 - ancasoare-ok ??
10 - nemary-ok
11 - miky_mamica
12 - roli-ok
13 - Angelique
14 - grati.ela-ok
15 - gabritzza-ok
16 - irinouka
17 - irinaL
18 - madalina28-ok
19 - carmen_e
20 - Alinatudor
21 - beinazuta
22 - gattasalvaje-ok ??
23 - kalosalina
24 - stancutza- ok
am pus semnul intrebari la fetele care au zis ca le este indiferenta data si locatia.

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Fetele, am intrat si eu la subiect acum. Va rog sa ne adaugati in lista si pe noi, 22 februerie si ora sunt ok pt noi, asa cum ar fi fost si 21.

In ceea ce priveste locatia, mie gradinita mi se pare un loc mai intim si mai curat, si in plus am sta si noi cu ei, ceea ce eu mi-as dori. Dar daca majoritatea sunt pt Castelul fermecat, e bine si asa.

Acesta e un prilej de a ne aduna cu totii la un loc - clopotei si parinti - ca sa ne / ii vedem impreuna, sa ni-i admiram si sa ne bucuram de ei asa, la ingramadeala. In functie de dispozitia micutilor, s-ar putea sa fie nevoie sa stam mai mult cu unii din ei. Daca avem loc si noi pe langa ei, e ok.

Si sotul meu probabil va face fotografii, iar daca avem un alt tatic care vrea sa filmeze, e foarte bine. Oricum o sa ne fie dragi aceste amintiri mai tarziu.

Apropo de amintiri, dupa petrecere putem gasi o modalitate de a face un CD pt fiecare familie cu foto + fimulete. Cred ca e un cadou destul de frumos chiar si pt clopotei, pt mai tarziu.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

te-am adaugat eu dar pe lista cu confirmarile

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

Fetele, am intrat si eu la subiect acum. Va rog sa ne adaugati in lista si pe noi, 22 februerie si ora sunt ok pt noi, asa cum ar fi fost si 21.

In ceea ce priveste locatia, mie gradinita mi se pare un loc mai intim si mai curat, si in plus am sta si noi cu ei, ceea ce eu mi-as dori. Dar daca majoritatea sunt pt Castelul fermecat, e bine si asa.

Acesta e un prilej de a ne aduna cu totii la un loc - clopotei si parinti - ca sa ne / ii vedem impreuna, sa ni-i admiram si sa ne bucuram de ei asa, la ingramadeala. In functie de dispozitia micutilor, s-ar putea sa fie nevoie sa stam mai mult cu unii din ei. Daca avem loc si noi pe langa ei, e ok.

Si sotul meu probabil va face fotografii, iar daca avem un alt tatic care vrea sa filmeze, e foarte bine. Oricum o sa ne fie dragi aceste amintiri mai tarziu.

Apropo de amintiri, dupa petrecere putem gasi o modalitate de a face un CD pt fiecare familie cu foto + fimulete. Cred ca e un cadou destul de frumos chiar si pt clopotei, pt mai tarziu.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

e ok si ptr noi. pe miri am sters-o din lista caci nu mai vine.

alinus, cum se procedeaza? dam un avans si apoi platim restul acolo. daca nu sunt atatea persoane cate am anuntat, trebuie sa platim sau nu? n-as vrea sa ne trezim intr-o situatie din asta neplacuta.

fetele care nu sunt din bucuresti .. va rog sa confirmati inca o data ca veniti.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

am primit poze de la cunostina mea care are un loc de joaca .

poze

http://good-times.webshots.com/album/569796119AaeSGP

si pe mailul comun am trimis oferta ei.

are liber pe 22 februarie.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Elena, e mare oferta, nu poti s-o pui aici? Ca mie imi merge net-ul groaznic si as prefera sa o vad aici. Pana ma duc, downloadez etc.

Tu ai fost acolo, ai vazut exact cum e?

Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

am pus eu oferta aceea pe prima pagina si am pus-o si pe cea cu castelul fermecat.am sters kiddyland ca nu era liber cand vroiam noi.am pastrat oricum acea oferta daca vreti o pun la loc.

Gabby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Fetelor noi trebuie sa spunem pas intalnirii din mai multe motive, si financiare si personale. Imi pare rau ca nu putem veni si va anuntam din timp ca sa nu contati pe noi. Sper ca veti pune poze multe sa va vedem si noi si petrecere frumoasa! Pupam toate fetele si toti clopoteii si ne va fi foarte dor de voi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Imi cer scuze ca nu m-am anuntat pana acum, dar vin si eu!!!! Oricand, chiar daca se mai modifica ceva. Si o sa o sun maine si pe Mitsu Bishu, ca poate vine si ea.

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Elle, am vazut si oferta de la prietenii tai, intrebarile sunt
1. daca putem sta impreuna cu piticii
2. trebuie sa luam si meniu pentru ei si meniu pt.noi sau doar unul dintre ele. daca trebuie sa sa le luam pe ambele mie mi se pare putin cam scump.
3. niste poze de acolo putem vedea? au si jucarii pentru bebei de 1 an?

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput