Bobocei de cl. I, 2008/2009 (4)
Raspunsuri - Pagina 17
Alina spune:
La multi ani,Andreea!
La multi ani,Sara!
Sa cresteti mari,sanatoase,sa fiti ascultatoare si sa aveti cele mai bune rezultate la invatatura!

_
Alina,mami de printesa si baby 
danielac spune:
La multi ani Sara! sa fii fericia si sa ai parte numai de bucurii!
PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13.
simali spune:
La multi ani Sara si un milion de pupici sa tina locul alora de nu-s permisi la scoala!

, etc.
Vlad a avut ieri un concurs de matematica local. Campionii stiintei. A facut lucrarea perfect. Nici mie nu mi-a venit sa cred ce bine s-a concentrat. Inainte de lucrare ii spuneam in masina "sa le zici mintilor tale astazi sa stea in cap si sa nu mai plece la schi pe la spatele tau". Si el radea si zicea "Mintile mele sunt in capul meu". Iar eu continuam "Mami, iti spun eu... de cate ori ai o lucrare, ele pleaca pe la spatele tau si te lasa cu fundu' in balta; sa fi mai vigilent cu ele...".
Poate am timp diseara sa postez testul.
La abecedar sunt la litera h iar la matematica la adunarea numerelor naturale de la 0 la 100.
"Calea de mijloc este calea ZEN"
Alice
devoska spune:
Multumesc pentru urari, fetelor! Si pentru pupici ![]()
simali
, de cate ori te citesc... esti "cool" cum zice Sara. Felicitari si mult succes lui Vladut. Sa mearga mai departe la concurs!
crisseis spune:
Vin si eu cu urari de "La multi ani" intarziate. N-am mai avut timp sa intru pe DC.
La multi ani, Andreea!
La multi ani, Sara!
Sa fiti sanatoase si sa cresteti frumos!

danielac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simali La multi ani Sara si un milion de pupici sa tina locul alora de nu-s permisi la scoala! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() , etc.Vlad a avut ieri un concurs de matematica local. Campionii stiintei. A facut lucrarea perfect. Nici mie nu mi-a venit sa cred ce bine s-a concentrat. Inainte de lucrare ii spuneam in masina "sa le zici mintilor tale astazi sa stea in cap si sa nu mai plece la schi pe la spatele tau". Si el radea si zicea "Mintile mele sunt in capul meu". Iar eu continuam "Mami, iti spun eu... de cate ori ai o lucrare, ele pleaca pe la spatele tau si te lasa cu fundu' in balta; sa fi mai vigilent cu ele...". Poate am timp diseara sa postez testul. La abecedar sunt la litera h iar la matematica la adunarea numerelor naturale de la 0 la 100. "Calea de mijloc este calea ZEN" Alice asteptam testul! |
Anina_n spune:

Bravo, Vlad ! 
Alice, poate ai timp sa ne arati lucrarea.
Cristinuca se descurca foarte bine in continuare. Dar si muncim in plus pt. asta. Nu mult, atat cat sa nu o oboseasca prea tare. Seara se vede oboseala, mai ales joi si vineri.
Azi are evaluare la romana, aceea de dupa litera "G".
Succes boboceilor in continuare ! 

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, miercuri, de Bunavestire, la ora 12.

Emma INVINGE cancerul!
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">pisicutza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">dulcineea mea, la "Clipe de viata 2008".Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
simali spune:
N-am uitat de test.
Vlad a mai avut si o evaluare la matematica. Si a luat -FB. A avut o greseala stupida. A avut de scris de la mare la mic niste numere gen 57,56,48,47, 43, 42,40 dar scrise amestecat. El stie bine tipul asta de exercitii. Dar ce credeti ca face. Trebuia sa scrie sirul de la mare la mic pe un rand (testul a fost pretiparit si era numai de completat, scris rezultate, etc.). Si incepe cam asa:
- scrie de la mijlocul randului 57,56,48,47, ajunge la marginea din drepata a foii si vede ca nu-i mai incap celelalte cifre. Se intoarce si scrie pe acelasi rand, in fata lui 57 DAR DE LA STANGA LA DREAPTA (el are mereu tendinta asta) restul numerelor. A iesit cam asa:
40,42,43 57,56,48,47. 

Au ajuns la F si nu tine minte ce tema a primit. Zice sa-l sun eu pe un coleg sa-l intreb. I-am spus ca daca nu-si aminteste nimic sa nu scrie nimic ca eu nu sun pe nimeni. Si chiar nu sun. De regula stie ce are de scris. Iarasi e intr-o perioada aiurita si ma gandesc ca daca simte singur ca daca nu a fost atent nu stie ce sa scrie nu-si revine curand.
"Calea de mijloc este calea ZEN"
Alice
danielac spune:
Salutare!
Diana a avut o zi buna ieri, a venit acasa fericita cu Excelent in carnet si pe caiet, la matematica... era tare fericita... cand am intrebat-o cum a facut mi-a zis ca le-a dat o problema din culegere si pana a terminat-o doamna de scris pe tabla ea a rezolvat-o si a ridicat mana si a spus rezultatul, asa ca doamna i-a dat excelent si i-a zis (pentru asta era si mai mandra!!!) ca daca ar rezolva toti asa repede ar avea timp si pentru altele...
Alina spune:
Felicitari boboceilor pt rezultate bune la scoala si concursuri!

Alice,nu-si noteaza copii ce teme au de facut?Aici de prin ianuarie au un caietel special si scriu,data,si temele cu 1.... 2.... 3....,a final doamna ii controleaza.Mi se pare f practic,nu mai uita nimeni nimic.
La noi literele s-au terminat de vreo luna si ceva,scriu multicel,dau saptaminal dictari si teste.La mate fac adunari si scaderi la greu,adunari si scaderi combinate,tre'sa le faca deja din cap asa ca toata ziua ma pune sa-i dau exercitii
.
Fac si multe lucruri practice,se pregatesc de Pasti,au pus seminte si asteapta sa creasca iarba in ghivecele lor,picteaza oua si fac tot felul de decoratiuni.Am invatat deja toate plantele de primavara,cum se numesc,din ce sunt formate,unde cresc,cum se ingrjiesc.
Ieri au fost la teatru,o piesa jucata de grupul de teatru din scoala,si fiica-mea e inscrisa de anul viitor,v-am spus ca vrea sa se faca actrita
.
Astazi cica au invatat dintii
,dupa ce-i pleaca colega,mai revizuim impreuna temele si facem ceva in plus.
Succes in continuare!
_
Alina,mami de printesa si baby