Bobocei de cl. I, 2008/2009 (4)
Raspunsuri - Pagina 16
danielac spune:
La multi ani Andreea!
Diana a ajuns la B mare si la matematica operatii cu numere intre 0-100.
PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13.
Anina_n spune:
La multi ani, Sara !

Sa cresti sanatoasa si voioasa,
alaturi de minunatii tai parinti !
Sa-ti implinesti toate visele ! ![]()
Petrecere frumoasa si daruri pe masura ! 

Felicitari, Cristina ! 
Sa va umple mereu sufletele de bucurie mica voastra balerina !
Asteptam pozeleeeee !!! ![]()
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">pisicutza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">dulcineea mea, la "Clipe de viata 2008".Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
dona01 spune:
La multi ani Andreea! scuze de intarziere
La multi ani Sara!
Sa fiti sanatoase si sa aveti noroc cu carul!

devoska spune:
Multumesc pentru urari, fetelor! Sunteti dragute ca de obicei. 
Am sa revin cu poze si povesti. Acum ma duc sa mai umflu niste baloane
. Am umflat aseara si au mai pocnit. La ora 13 ne ducem la scoala sa sarbatoreasca cu colegii de clasa. 
anka1 spune:
La Multi Ani, Sara! 
Sa-ti traiasca fetita, devoska! Sa fie sanatoasa si sa va bucurati de toate realizarile ei!
Anca
devoska spune:
Multumesc pentru urari, fetelor! 
Acum m-am intors de la scoala! Am reusit sa ajung cu cate baloane am plecat de acasa
, toate intregi.
Cand am ajuns la scoala copii erau la inot. Asa ca am putut intra si decora clasa. Am pus tort si suculet pe mese... Cand au venit in clasa era totul aranjat. Sara mai avea in fata ei un tortulet mai mic cu lumanarica in care sa sufle. Copiii s-au asezat frumos la masutele lor si au cantat "Happy Birthday, Sara!" Aici sarbatoritul duce mici cadouri colegilor. Asa ca tortul a fost neinteresant. Un singur baiat m-a luat la intrebari daca tortul e cumparat si de unde, au inceput sa rada si sa intrebe daca primesc cadouri
Cand au terminat de mancat fiecare copil a strans in fata lui si a dus totul la gunoi. Am fost impresionata de chestia asta, caci tocmai ma pregateam sa strang eu. Dupa... am plecat si i-am lasat sa se joace cu cadourile ca deja eram in plus
.
Sara era foarte emotionata
. Rar am vazut-o asa. Si invatatoarea mi-a zis ca toata ziua a fost asa emotionata. Tati a venit si el si m-a ajutat. Sara a fost fericita ca tati a putut fugi de la servici sa vina la ziua ei. Diseara cred ca tati va primi o pupiceala mare.
Maine va urma turul doi: petrecere la clasa de intensiv. I-am promis ca ii facem ziua si acolo, mai ales ca profesoara ne-a zis ca Sara a trecut toate testele si probabil ca nu va mai avea nevoie sa vina la clasa ei. Cu siguranta ca din toamna va merge la o alta limba straina. Sunt tare mandra de galusca mea.
ni-na spune:
Mai povesteste-ne.Ce ai daruit copilasilor din clasa,ce daruri a primit Sara(nu dintr-o curiozitate exacerbata ci pt ca sunt mamica de baiat si nu stiu ce sa daruiesc fetitelor cand e al meu invitat),iar faza cu darul catre colegi mi se pare super interesant.
devoska spune:
'Neata! Va multumesc inca o data, la toate, pentru urari

Ni-na, uite iti pun un link (dar cu tema de fetita):
http://www.birthdaypartyideas.com/html/the_princess_party.html
Aici gasesti cam tot ce vrei in legatura cu o petrecere pentru copil. Teme pentru petrecere, decoratiuni, invitatii, felicitari de multumire, prajiturele, jocuri, cadouri...
Noi la fetite am luat o papusica mica de vreo 10cm, o buburuza de ciocolata, o inimioara, o suflatoare (nu stiu cum sa-i zic altfel, de face zgomot la petrecerile de copii) si un balon rosu cu inimioare. Baietii au primit cate o masinuta mica, gen macheta, o buburuza de ciocolata, o hartiuta cu stickere cu spiderman (in locul inimioarei care au primit-o fetele), suflatoarea si un balon. Cand Sara a dat cadourile, fetele au fost foarte retinute, dar baietii au fost foarte explozivi. Au rupt ambalajele la masini imediat au tipat ca au stickere cu spiderman-i, au mancat buburuzele de ciocolata. A fost un adevarat spectacol. Si ma gandeam ca mai tarziu fetele vor fi cele explozive la cadouri si baietii retinuti. Sara zice ca fetele nu au vrut sa o supere pe Mrs. si sa faca galagie, ca in pauza urmatoare la fel au procedat si ele
.
Dupa amiaza voi merge la clasa de engleza intensiv. Acolo Sara are doi colegi si din clasa de baza. Sa vezi atunci distractie caci ei vor primi iar cadouri... din pacate aceleasi. Sper insa sa le nimeresc masinute diferite.
Daruri nu a primit. Cand faci petrecere la scoala nu cred ca stie cineva ca maine e ziua lui cutarita. Nici macar nu-i lasa sa se imbratiseze, nici nu mai vorbesc de pupat. Cica in scoala (are clase de la gradi pana la fin de liceu) nu e permis imbratisatul si pupatul... va zic ce mi s-a spus. Sara a fost foarte fericita sa daruiasca.
Daruri a primit de la noi. A fost foarte fericita pentru ca noi am lasat de inteles ca nu avem timp sa cumparam cadouri. In week-end am mers la un magazin pentru copii. Si era fericita ca poate sa ne arate ce vrea de ziua ei... adica partea de magazin corespunzatoare varstei ei
. Taica-su s-a facut plictisit si s-a dus pe sestache si a platit cadourile care le alesesem, iar noi fetele bombaneam barbatii astia care nu sunt capabili sa stea 3 ore in acelasi magazin
.
Asa ca ieri dimineata a fost foarte fericita si ne intreba cum am reusit sa cumparam fara sa se prinda si unde le-am ascuns ca sa stie unde sa caute alta data.
Si uite ca am scris cat sa recuperez zilele in care nu am mai intrat pe DC.
O zi frumoasa va doresc.