Bobocei de cl. I, 2008/2009 (4)
Raspunsuri - Pagina 10
madadum spune:
la mara (liceul german) se scrie numai cu creionul. inca nu scriu in caiete ci doar in cartile de deutsch sau mathe.
accentul se pune pe scris corect si mai putin pe scris frumos. inca nu au inceput cu dictari. oricum la fiecare litera scriu o ora de tipar si o ora de mana (in cele 2 caiete speciale aferente)
la mathe fac socoteli pana la 10. sint destul de in urma fata de scolile romanesti pentru ca au doar 3 ore de mathe pe sapt.
la romana doar povestesc, nu scriu si nu citesc.
mada
simali spune:
La Vlad se scrie numai cu stiloul. In afara de matematica. Acolo scriu cu creionul.
Dupa cum era de asteptat (dar nu stiu cum se face, cand este copilul tau implicat uneori mai uiti) lipsa de concentrare de tipul "rezolvat 5 subiecte fara greseala la momentul X" sau "concentrat sa scri 10 minute un text fara greseala" este prezenta cam pe la toti copilasii de clasa I-a... Nu spun ca nu are si teste/teme/lucrari fara greseala... Dar mai multe parca sunt cele "scaldate" din neatentie.
"Calea de mijloc este calea ZEN"
Alice
Anina_n spune:
La multi ani, Vlad ! 
Sa cresti sanatos si voios,
sa te bucuri de copilarie,
alaturi de minunatii tai parintii ! ![]()
Alice, felicitari ! 
Sa va umple mereu sufletele de fericire, ca si pana acum ! ![]()
Petrecere super faina si daruri pe masura ! 

Si la Cristina, doar cu stiloul se scrie, atat in clasa cat si temele. Ieri, tocmai i s-a stricat stiloul principal(www.herlitzromania.ro/produse.php?c_id=12&subc_id=109&id=366" target="_blank">Herlitz-Tornado), ca mai are unul de rezerva, dar care nu-i place atat de mult cum scrie. Iar acum trebuie sa cautam unul identic, daca se poate.
O zi cat mai faina, tuturor ! ![]()
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
anka1 spune:
Simali, sa-ti traiasca Vladutul! 
Sa fie sanatos, norocos si sa va bucurati impreuna de toate perioadele din viata lui!
Sunt sigura ca va avea parte de o petrecere pe cinste asa ca" Distractie maxima la petrecere!" ![]()
O zi cat mai faina!
Anca
devoska spune:
Alice
,
La multi ani!
Sa fie sanatos, norocos si fericit! Sa aiba o copilarie superba! Sa va bucurati de el! Petrecere frumoasa si multi pupici din partea mea! (Ce-l vor pupaci colegele
)

danielac spune:
salutare!
La multi ani Vladutului tau Simali!
PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13.
Christel spune:
La multi ani, Vladut! sa fii sanatos si sa-i bucuri pe parintii tai.
Si Andreea scrie cu stiloul si mai face greseli, dupa care taie si scrie langa, asa ca mai avem de furca pana o avea un caiet ordonat, acasa scrie destul de frumos, ingrijit si fara greseli cand ii dau eu dictare, dar la scoala, nu stiu nu se concentreaza suficient, ca mai greseste, iar cand o intreb de ce nu-i atenta, imi raspunde: pai si colegul a gresit si X si...
la mate mi se pare ca sunt destul de in urma ei nu au trecut la nr 10-20 inca socotesc cu 0-10.
Au trecut la grupurile de litere sch, ei, acasa o stresez si eu cu chi, che, ci, ce, trebuie sa fie atenta si la cuvintele care se scriu cu litere duble(sunt multe care se scriu asa sau care se scriu intr-un fel si se citesc altfel) asa ca saracul copil ce-o fi in mintea ei.... e greu dar studiem ca alta sansa n-avem!![]()
sanse spune:
La multi ani,Vladut! Sa cresti mare si sanatos

Anamaria scrie cu stiloul in afara de culegerea de la matem. unde completeaza cu creionul.
La scriere este la S(de la sobolan) mare iar la mate la adunari si scaderi cu nr. de la 0 la 30.
Va pup 
MIRELA
mami de doua zuze ANA MARIA
si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC