Bobocei de cl. I, 2008/2009 (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

La multi ani,Vlad!

Sa cresti mare,sanatos,sa-ti asculti parintii si sa ai numai succese!
Petrecere frumoasa!

_
Alina,mami de printesa si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

la multi ani pentru Vlad !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Va multumesc pentru urari. Stiti... ma gandeam ... acum 8 ani mi s-a schimbat viata total. Deci este putintel si ziua mea...
Avem petrecere abia pe 28. Nu am gasit liber spatiul preferat. Acum tiparim invitatii. Am hotarat sa invitam toata clasa anul acesta si, in functie de cine vine sa ne orientam pentru anii urmatori.
Ma gandesc sa organizez niste jocuri cu ei
- ”Pune coada la magarus” - cu magarus desenat mare pe un carton si fiecare copil,legat la ochi sa puna coada la locul ei. Cel care o pune cel mai aproape castiga un premiu
- ”Ocheste vrajitoarea” sau ”Ocheste sarbatoritul” - Vlad vrea cea de-a doua variana. Copiii trag cu o pusca cu ventuze la o tinta; poate fi mutra sarbatoritului sau o vrajitoare de-aia cu matura (avem noi una) agatata de tavan...
Mai aveti ceva idei?
Nu m-am hotarat intre catering pregatit de mine (snitele, sandwith-uri amuzante, muffins, frigarui de fructe etc.)sau pur si simplu pizza sucuri naturale si tort. Varianta 2 ar fi mai simpla. Varianta 2 ar fi mai sofisticata...Dar cine stie exact ce prefera copiii? E grea decizia...

"Calea de mijloc este calea ZEN"

Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madadum spune:

Citat:
citat din mesajul lui simali

V
Nu m-am hotarat intre catering pregatit de mine (snitele, sandwith-uri amuzante, muffins, frigarui de fructe etc.)sau pur si simplu pizza sucuri naturale si tort. Varianta 2 ar fi mai simpla. Varianta 2 ar fi mai sofisticata...Dar cine stie exact ce prefera copiii? E grea decizia...

Alice

copii prefera pizza.

distractie placuta si la multi ani

Mergi la inceput

M-am hotarat pentru pizza. Verisoara mea are un restaurant fain si face o pizza foarte buna, la vatra. Deci pizza, sucuri naturale si tort. Sper sa fie OK. Las sofisticariile pentru cand o fi copilul mai mare...

Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Neata!
Haios jocul cu magarusul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

salutare!

Petrecere frumoasa Vlad si Simali!

Diana s-a inscris la concursul Cangurul! s-a mai inscris cineva?

La romana au ajuns la p mic si la mate numere naturale de la 0-100.

PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13.

Mergi la inceput

Cam mare melancolia pe la subiectul nostru...
Noutati:
- un S-Bine (intre Suficient si Bine) la o dictrare cu Î si Â. Mai mult pentru aspect, pentru ca el greseste, isi da seama ca a gresit, taie, scrie din nou, etc. Nu a facut decat cam 3 greseli pe o pagina si jumatate si nu a scris data. Mie mi s-a parut cam mica nota. Tinand si cont de faptul ca abia le predase literele acestea si ca ei nu apucasera sa aprofundeze prea bine regulile (cand este din i si cand este din a).
- astazi a dus martisoare pentru toate fetitele si pentru doamna (niste ursuleti mici, asa a vrut el).
- au confirmat participarea la ziua lui 19 de copii (din 28) ceea ce este o cifra foarte buna.
- pregatesc jocul cu "Pune coada la magarus"; am cumparat o plansa de carton dar acum am probleme cu desenatul magarusului... Ce-i drept imi iese foarte bine coada.

Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

atunci fa un animal abstract si pune copii sa ghiceasca ce reprezinta......premiul trei sageti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka1 spune:

Simali, cred ca a dat exigenta in invatatoare, ca sa nu zic altceva. Si mie mi se pare cam putin S-B in ideea ca e destul de greu pentru ei sa invete regulile astea, sa fie atenti si la ortografie si la caligrafie..
Si Vlad a primit un S-B pentru ca a omis o linie de dialog si a scris legat dupa-masa. La urma urmei corect e cu cratima, nici legat, nici dezlegat, asa ca nu mi se pare ca era o greseala pe care sa o taxeze asa crunt. Cand i-am spus ca e prea exigenta notatia, mi-a zis ca ea taxeaza f aspru omisiunea liniei de dialog..ce era sa mai zic?

Distractie placuta maine!

Anca

Mergi la inceput