Bobocei de cl. I, 2008/2009 (4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Deja pe mine m-ati "omorat" cu dictarile astea exigente... da ce e frate clasa I? Oxford?

eu nu inteleg de ce atata exigenta la varsta asta? invatatoarea Dianei nu le da prea multe dictari si ne-a explicat si de ce, dansa considera ca e mai important sa scrie frumos acum si sa invete incet-incet semnele de punctuatie, fara sa fie fortata sau mecanica invatarea... eu una sunt total de acord cu acest mod de predare.

PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Vin si eu la raport !
Cristina a primit primul "B" si inca la matematica, care ei ii placea mai mult. Greseli simple, usoare, plus aflarea aflarea termenului necunoscut la scadere, gresit. Si asta dupa ce am lucrat o multime cu ea. Lipsa de concentrare isi spune cuvantul. Alta explicatie nu am.
In schimb, la romana, scrie frumos doar ca atunci cand greseste, taie ce a gresit si scrie din nou. Ca si Vlad al lui Alice, din cate am citit. Bine ca-si observa greselile, pana la urma.
Si ei fac dictare, mai in fiecare zi. Iar calificativele le trece d-na. inv. intr-un caiet. Si la nu stiu cate calificative, face o medie si le trece nota si in catalog si carnet.
La matematica au ajuns la 0-100, iar la romana sunt la "i" de la inot.
Cam astea ar fi noutatile la noi.
Alice, cauta-l pe "Aiurila" din "Winnie The Pooh" pe net, ca e exact magarusul de care aveti nevoie.
Petrecere super faina si daruri pe masura !
Asteptam poooozeleee si impresiile de dupa petrecere !
Un weekend cat mai fain, tuturor !
Observ ca am ami avut un sarbatorit, luna aceasta.

Cu mii de scuze, la multi ani, Marcus !
Sa cresti sanatos si voios, alaturi de cei ce te iubesc !
danamiha, felicitari !
Sa va umple mereu sufletele de bucurie, micul vostru campion !

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)

www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisseis spune:

La multi ani, Vlad! Sa cresti frumos, sa fii sanatos si cuminte.
Petrecere frumoasa !
Noi ne-am inscris la Cangur matematic si la Eurojunior. Am gasit pe net subiecte din anii trecuti si-am mai lucrat.
La abecedar Teo a facut grupul de litere "ce" si la matematica la 0-100.
Le da mult din Paralela 45 -si la matematica si la abecedar.
Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dennise spune:

buna dragelor dupa mult timp revin. Felicitari pentru toti boboceii si pentru mamicile lor !invatam din nou o data cu ei. Am vazut ca la data lui George de nastere din listutza e un semn de intrebare: 26.07.2001.scuze de omisiune. Noi ne descurcam foarte bine si as dori daca mai e cineva inscris la internat poate mai aflam cate ceva ! Primul semestru Geo l-a terminat cu 37 de calificative ( numarate in carnetul de note cu muuuulta grija de catre bobocel) , din care doar 3 erau B(bine) restul fiind de FB.( de ...ma laud si eu acum la spartul targului).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Buna-dimineata,dragi mamici de bobocei!

Alice ,petrecere frumoasa,sa ne zici cum a iesit si ce jocuri ai organizat,care au starnit cel mai mare interes,doar urmam si noi cu petrecerile si tre'sa ma inspir.Pizza e ok la petreceri,aici se gasesc asa niste pizze mici si rotunde in diverse variante,cu spanac,cu salam,mozzarela.Eu am organizat anul trecut pt fiica-mea un party de despartire cind a plecat de la gradi unde fusese 2 ani juma'si am facut noi pizza,a avut mare succes .

La multi ani,Marcus!Sa cresti mare,sanatos si sa-i asculti pe parinti!Petrecere frumoasa,banuiesc ca si tu petreci tot in weekend.

La noi nimic nou,a fost vacanta si a trecut rpd.Am citit destul de multe carticele,reviste,am fost ieri la biblioteca si am mai imprumutat carticele.In romaneste a citit din revistele Scooby Do dar unele exprimari mi s-au parut cam nepotrivite pt copii.Am fost si la carnaval cu party in costum de baie si la sanius,a fost o vacanta scurta dar faina...de luni la scoala.

Weekend fain va doresc!

_
Alina,mami de printesa si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Multumesc mult pentru urari, sunteti niste dragute

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

La multi ani Marcus! Sa cresti sanatos, fericit si iubit!

Pana la urma a iesit frumos la petrecere. Am facut un raton in loc de magar si am jucat "pune coada la raton". Copilul se leaga la ochi, se roteste o data si i se spune start. Si el pleaca cu coada in mana catre raton; trebuie sa lipeasca coada intr-un loc insemnat cu o cruce sau maximum pe o raa de 10cm de acest punct. S-au distrat pentru ca unii ajungeau la 2-3m de plansa, altii puneau coada pe la gura, altii chiar erau cat pe ce sa-i puna coada sotulu meu care filma undeva in lateral. Am avut totusi 4 castigatori care au primit cate o acadea cu surpriza. N-am mai avut timp si de jocul "Ocheste vrajitoarea" unde trebuiau sa traga cu o pusca cu gloante usoare, din spuma, intr-o vrajitoare atarnata de tavan. Au venit 23 de copii si va dati seama ce nebunie a fost. Noroc ca spatiul de joaca este cu adevarat urias si au avut loc suficient de zbenguiala. Acum sa-mi spuneti voi mie unde mai indes in camera lui circa 15 jucarii si jocuri noi (noroc ca a mai primit de la unii copii si hainute sau carti). A primit o carte foarte frumoasa, cu dedicatie, de la invatatoare si felicitari de la unii dintre colegi, scrise cu manuta lor. O sa le pastram pentru ca sunt amintiri deosebite.

Meniul a fost forte simplu: sucuri naturale, apa, pizza si tort. Am supradimensionat (ca orice romanca care se respecta) necesrul de mancare. Ei au mancat cam 4 copii o pizza (adica in medie o felie de fiecare) iar eu am comandat cam 8 pizza mari in plus. Le-am congelat pe cele ramase...
O sa postez ceva poze diseara.

"Calea de mijloc este calea ZEN"

Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dona01 spune:

buna
Simali felicitari pentru ideile originale si pentru petrecere.sa-ti traiasca Vlad si sa te bucuri de el.
Mergeti la Cangurul? Noi ne-am hotarat sa incercam, este o provocare.
Ma poate ajuta cineva cu niste subiecte din anii trecuti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisseis spune:

La multi ani Marcus! Sa cresti frumos si ascultator! :)
(scuze pentru felicitarea cu intarziere)

Mergi la inceput