Pepenasi de iulie-august 2008 (72)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Buna tuturor!

Mai, eu nu inteleg o treaba....daca e doar o superstitie nasitul fratilor, de ce nu tratati ca atare?????

Mi-am exprimat doar parerea, nu am obligat pe nimeni sa faca/creada ca mine!!!

Vad ca Andreea a fost intelegatoare, a inteles mesajul, nu mi-a dat peste nas! Nu stiu de ce va deranjeaza atat ce am zis eu???

Eu sunt o persoana calma, nu dau apa la moara, evit conflictele, certurile, tot sa fie bine dar, de data asta, m-am suparat...nu stiu... m-a deranjat ce a scris Iriss, poate am inteles gresit mesajul....dar eu am inceput asa:

"A cicel sa nu te superi pe mine , e doar o parere...cu nasitul fratilor sau a surorilor....Nici eu nu stiam dar se pare ca nu e de bine...Am vrut sa nasesc pe fratele meu, nu m-au lasat socrii, au zic ca nu duce decat la ghinion si despartire...de atunci am jurat ca nu o sa cunun niciodata, doar sa botez un copilash....fratele nu avea pe nimeni, a zis saracul ca plateste el tot numai sa il nasim....
Din pacate cunosc multe cazuri si s-au adeverit....
Sa dea Domnul sa nu fie asa! Bafta!"

Ce mi-a mai lasat un gust amar.....faptul ca Sun s-a sters din lista...pe Ariadna o inteleg! Macar ea a dat explicatii.
De ce crezi ca asa e mai bine, momentan pentru voi?
Explica si la multimea cu parul in ochi!

Eu va admir pe toate si va iubesc mult! Am trait anumite sentimente alaturi de voi, chiar daca au fost bune sau rele.

Este ora 12.41, nu am mancat decat un sfert din banana pe care am pregatit-o pentru David.
Am facut mancare pentru noi, legume cu carne pentru el, am reusit sa ma spal pe fata si pe dinti....i-am hranit/schimbat.....atat!
Dar, am deschis calculatorul sa va citesc mesajele, sa fiu cu voi, chiar daca virtual....

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Eu ieri nu am intrat ca a venit soacra mea din Austria si avrut sa ii cumpere premergator lui Serban am fost cu ea la cumparaturi i-am cumparat si acum e pe dulap.Dar ea pleaca pe 27 inapoi si nu mai vine decit de pasti asa ca avrut ea sa ii cumpere acum.Apoi dupamasa am fost la ea si am venit spre seara.Ma bucur ca a venit eu ma inteleg bine cu ea si chiar imi era dor de ea nu a mai fost de la botez si atunci a stat o saptamina.
La multi ani pepenasilor nascuti azi si ieri!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Faza cu parola scrisa sa o vada toata lumea e cam ...

ca la gradinitza, zau asa!

Asta dupa nush ce eforturi si parole schimbate la 3 saptamani.

Sibylle

Nasterea ariciului junior *****POZE ***** Cum a intrat Anna in viata mea

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Asta chiar e ultimul mesaj desi am impresia ca vorbesc singura! Nu vreau sa ma explic si v-am rugat sa intelegeti asta! Ma doare foarte tare tot ce s-a intamplat si tot ce a dus la decizia mea. Si tocmai pentru ca doare, am ales sa-mi sterg copilul de pe lista si pe mine (Siby, o fi nedrept dar sunt singura in masura sa stabileasca asta cand e vorba de mine) fara sa fac valuri, fara sa creez disensiuni, mi-am vazut de forumeala, am raspuns, am ras, am vazut poze! Nu stiu de ce e asa de greu sa acceptam nevoia unui om de a nu vorbi (inca!) despre problemele sale! E vorba de un respect de baza pe care vi l-am cerut, atata tot! Nu vreti sa-mi respectati decizia, ba mai mult, aflu ca fac parte din "secte elitiste", asa ca la ce bun sa mai cred ca pot explica vreodata ca e departe de asta?! E pe pricipiul "om la pamant, sa-i mai dam doua, ca poate se ridica".

Imi pare bine ca v-am cunoscut! Imi pare bine ca am trait momente atat de frumoase alaturi de voi!

Va doresc liniste si pace in suflete si copii sanatosi tun, dormiciosi, papaciosi si cum vreti voi!

Eu nu mai intru sa ma explic. Nu mai intru deloc, de fapt. Asa ca, va rog, pentru cursivitatea clubului, sa nu va mai rapiti clipe pretioase de scris! Multumesc!

Am plans acum 7 luni...de ce sa n-o fac si azi...

Cu bine, dragelor!

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Ce trist si ce pacat !!!
Pacat ca nu putem uneori sa definim limita intre lumea rela si cea virtuala.

-------
mamica fericita de M(06/02/2000), R( 02/10/2004) si MV 02/08/2008
si iremediabil indragostita de Noua Zeelanda
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Foarte urat ceea ce se intampla pe aici!Cred ca s-au format multe bisericute pe messenger si asa s-a ajuns sa avem discutii.Chiar sunt foarte dezamagita de tot ce se intampla!

Mergi la inceput

Sun, imi pare rau de decizia ta, dar tu stii ce vrei. Mesajul meu e ca atatea schimbari de dispozitie si de atitudine nu fac bine nimanui. Iar stersul asta de pe lista si plecatul sunt o lipsa de respect fata de ceilalti care nu v-au facut nimic.

Suntem toti liberi sa avem simpatii si antipatii ( si snt sigura ca toti avem din ambele), dar nu putem lasa ca acest lucru sa influenteze toata atmosfera de aici.

E doar parerea mea! si Mada, sper ca ai sters parola din mesajul tau pt ca ceva nu se face!

Sibylle

Nasterea ariciului junior
*****POZE ***** Cum a intrat Anna in viata mea

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Andreea - iaurturile le-ai dat deja lui Casian sau Theonei?
Eu nu stiu ce sa fac... Intai ma batea gandul sa cumpar o iaurtiera (dar unde sa mai pun atatea divaisuri bucataresti...), apoi ma gandeam sa fac eu iaurt (ceea ce pot, dar nu imi iese mereu la fel, uneori nici nu imi iese deloc)... Asta macar pentru inceput. Nu m-am decis incotro cu iaurtul.

Serbanica asa e cu ascultatul... Si de-aia cred ca fiecare trebuie sa spuna ce simte.

Flooo - ce faci soro ai inceput si tu???

Eu am mancat 4 bucatele de cremvusti pe care i-a lasat Eliza in farfurie, apoi un colacel mic, si acuma un castronel de supa. Daca diseara iar dau iama in migdale, seminte, napolitane, samd... imi dau demisia!

Sun - n-am cuvinte

Na ca eu am inceput cu emigratul, da' mi-am zis si eu oful, ca stiu ca ma ascultati, nu? Am zis numai ce am gandit si ce am decis sa fac, n-am zis ca e mai bine ca mine si ca de ce altii nu gandesc la fel...
Ma gandeam ca nu e pentru toti la fel de simplu sa plece dintr-un loc in altul, dintr-un oras in altul, dintr-un job in altul, dintr-o tara in alta... Poate esti constrans, poate nu e asa de usor sa spui pa si pusi. Ambitia mea de "a lua atitudine" in privinta sefei celei vaca a dus la frecarea Elizei in 4 gradinite pana acum, a 4-a actualmente, in 4 ani incheiati, asta fiind al cincilea... Poate era mai bine sa fiu in banca mea din punctul asta de vedere.
Ambitia mea de a parasi un sistem de stat pentru unul privat, precum si orasul in care m-am nascut pentru Bucurestiul care m-a fascinat mereu, a lasat-o pe mama cu lacrimi in ochi, in usa, fara arme, in fata liftului a carui usa am inchis-o fara sa ma uit in urma.
Eu vorbesc numai de mine. E al naibii de greu sa pui punct unui lucru, si nu ai garantia alegerii corecte niciodata.
Dupa ce am avut-o pe Eliza n-am mai putut sa iau cu aceeasi usurinta decizii asa mari. Ca sa imi gasesc un job, trebuia sa existe o gradinita in imprejurimi, sa mai fie si loc, sa imi mai si convina. Daca vreti, va zic si un secret... am vrut sa si divortez o data.... Mi-am dat seama ca nu merge chiar asa zdrang bang ...pentru simplul motiv ca nu numai eu contez.
Cam asa ma gandesc eu. Parca nu mi se pare simplu sa spui unora "fratilor, daca nu va convine, ura si la gara"

Intre timp am pus la aburit niste broccoli si niste carnita. Iar Erika a mancat din nou cateva lingurite de piure de legume cu piept de pui

Va pup pe toate fara discriminare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

La multe lunite sarbatoritilor dintr-o zi de 16, Thea, Andrei (Cristina P), Irinuca (Bobitamica)! Sa fiti sanatosi, papaciosi, voiosi!

Ile si al meu urla ca din gura de sarpe cand folosesc batista, e suficient sa dau drumul la aspirator si incepe sa sara/miste haotic....Eu amincercat-o e ok daca narile sunt umplute cu aer, ca atunci cand inspiri, altfel porinde mucoasa, atunci e mai nasol, pentru noi nu foarte, dar daca nu stau cuminti....

Vazut micutza dansatoare Ilinca si bucatareasa Sonia

Miruna bun venit pe lume! Sa fii sanatoasa si mamicii tale recup[erare rapida si mult laptic!

maitreyi bine gandit!

Anka ce CV impresionant tre' sa ai! Sau nu ai mentionat toate locurile de munca in el?

dana81 ma bucur ca sunteti bine!

a.cicel multumim ca ne-ai vazut pozele!

Revin....sunt in urma cu cititul...

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

O prietena toscmai si-a cumparat iaurtiera si e f multumita. Am gustat si eu si au iesit f bune iaurturile, ea chiar foloseste iaurt si lapte bio. Pe mine m-a convins sa iau : are una care se opreste singura dupa 8 ore iar la borcanele la capac se poate marca data la care le-ai facut. E super masina asta!

Sibylle

Nasterea ariciului junior
*****POZE ***** Cum a intrat Anna in viata mea

Mergi la inceput