Pepenasi de iulie-august 2008 (72)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Pai bine, Sun, dar atacurile alea sper ca nu au avut loc aici in discutiile noastre, nu ? Iar problemele personale sper si presupun ca nu se trag de pe urma acelei liste, nu ? Si daca vin de aici, spune cine te-a deranjat sau macar ignora total persoana, ca altfel o sa incepem toti sa credem ca deranjam pe ceilalti si dam in paranoia totala. Insist: lista pepenasilor e o lista de onoare, nici unul nu trebuie sters de acolo ... eventual voi, mamicile, daca nu ne mai suportati, va stergeti numele si puneti X in loc ( ceva de genul "eu, X , mamica de Thea" ), dar nu stergeti pepenasii de acolo ! E urat! Un pepenas e acolo tocmai pt ca s-a nascut asta vara, nu are de ce sa fie sters pt ca e dreptul lui sa fie acolo! La cealalta odisee a mea au fost copii care au fost stersi din acea lista, mi s-a parut oribil!

Turtu, nu-ti dori sa fi asa un bolovan ca mine! oi fi sintetizat eu ceva, dar am mai spus ca nu ma pricep la vorbe. Copiii sunt bine, Anna primeste in mod repetat scatoalce de la Vladi si nu stiu cum sa-l fac sa inteleaga ca o doare. ea incearca sa se puna in funduletz, dar el cum o vede cum o impinge inapoi la orizontala ... ca doar a vazut-o atatea luni la orizontala si probabil considera ca EA asa trebuie sa stea si nu altfel.

Io nu va zic nika de emigrare ca eu am ajuns aici la scoala si eram f hotarata sa stau doar un an.

Sibylle

Nasterea ariciului junior *****POZE ***** Cum a intrat Anna in viata mea

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Multumim de felicitari!!! tuturor!

Nati, am scris gresit 52 cm... in graba mare mi-a alunecat mana pe taste...aveam emotii, tocmai ce primisem telefonul de la Mihai.

sunt in viteza, Stefan ma termina abia am venit de afara, nu vrea sa manance mai nimic si ma nebuneste de cap sa-l sun pe tati sa vina URGEN acasa

revin daca reusesc sa-l culca de amiaza.

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Fete dragi noi ne pregatim sa iesim afara...asa ca mai sciu la noapte....sper sa nu scrieti muuult rau sa nu va pot ajunge din urma..

Turturica...si eu am ceva special pt ardeleni...bunicii sunt din Cluj,asa mi se pare si mie...ca sunt speciali...
Si Irina,da,e cumintica....acum sta si se uita la mine si chiuie de fericire...ca vb si cu ea in acelasi timp...numai ca nu ma pot uita si la ea cat ar trebui. dar peste 2 minute voi fi numai a ei...
V-am pupat...

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

siby, deci vezi ca ti-ai facut norma de 2 mesaje pe zi?
Ce simpatici tre' sa fie, nu'shdece astia micii primesc o gramda de scatoalce de la ai' mai mari, bietii de ei, se calesc de mici

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Cine este Mirabella de la pepenasi?Undeva in dreapta sus? Ca nu am auzit de ea....fara rea intentie doar curiozitate

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns the_andreea spune:

Neatza!
Subscriu la ce a zis Syb
M-am suparat si eu.Nu conteaza,stiu,pt ca nu sunt foarte activa (vizibil) dar chiar nu mi se pare corect cu "uite lista,nu e lista" pt ca acum ceva vreme si eu vrut sa dispar de pe lista(discret) si .... tot acolo sunt,pt ca nu am parola
Sun,nu e ceva personal .Iti respect decizia,dar si Ileana are maaaare dreptate.Si in plus,la faza asta e valabila urm :"altii e mai egali decat mine"

Ana_a,Felicitari pt nepotica,sa creasca mare si frumoasa.
Thea,Andrei,Irina!
Ruxi,sunt aici,am crezut ca te-am suparat pt ca mes tau a aparut imediat dupa al meu.Una din nasele Theonei/prietena mea e profa de mate in Piatra,stiu cu ce se lupta ea,si daca eram in locul ei plecam de mult.Dar e pasionata,asta ii place sa faca,asta si-a dorit de mica.Din pacate insa eu am trait prin fiica-mea cu lehamitea si nepasarea unor cadre didactice de la gradi.Asa ca mi-e frica de ce va fi in scoala.Sper totusi sa fie bine.
Iza,sorry,nu am vrut sa te sperii.Felicitari pt apartament,sa-l stapaniti sanatosi.
Am vazut si eu filmuletul cu Ilinca dansatoate si Sonia la bucatarie.Super dulci
Noua mea "pasiune" e sa alerg dupa Casian cu ceaiul .Si cred ca incep sa-l obisnuiesc.I-am facut ceai de visine si o lg de zahar la fiert si se pare ca a trecut testul (pt el)
Sanatate puilor bolnaviori.

la toata lumea

PS:Imi cer scuze daca am suparat pe cineva cu prima parte a mesajului,tonul nu a fost de cearta,doar am spus si eu ce m-a deranjat.

Andreea mami de Theona (27.08.2002) si Casian (18.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Mi-a placut faza cu Anna care incearca sa se ridice si fratiorul care o impinge inapoi pe spate! Tare de tot. Iti vine sa-i mananci pe copiii astia, asa-s de scumpi cateodata...

Am gasit si eu, in sfarsit, cartof dulce la supermarket si am piure (cartof dulce, morcov, dovleac). Foarte bune, a papat tot. Fructele ii plac mai putin insa, azi i-am dat piersica cu banana, mancat asa si asa, dar astept sa se coaca perele, ca le-am cumparat cam tari.

Nu stiu de care iaurt sa incerc, poate imi raspunde cineva care a dat deja iaurt copilului si a mancat.
Am cautat din acela grecesc de care spunea Boti, dar nu am gasit.

Revelatia saptamanii: cerealele de noapte de la Humana (cu banana, lapte si fulgi de ovaz). Fetita mea suge foarte des noaptea, asta cam de pe la mijlocul lunii octombrie. Ar fi fost bine sa suga la 2 ore, dar ea voia si mai des. Va dati seama ca sunt lesinata de somn. Ei bine, de 3 seri ii dau cereale de astea si doarme!!! Nici nu-mi vine sa cred ce bine e sa dormi 3-4 ore legate!

Inchei aici, am scris cam dezlanat dar sunt cu un oki la copil si cu urechile si nasul la bucatarie...

Ioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Parola de la contul iul-aug2008 de pe Dc este hope2008.

Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.

William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns the_andreea spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana

Nu stiu de care iaurt sa incerc, poate imi raspunde cineva care a dat deja iaurt copilului si a mancat.
Am cautat din acela grecesc de care spunea Boti, dar nu am gasit.

Ioana.

Eu i-am dat Danonino de caise(preferat),capsuni,banane,Yoplait simplu si Cremosso.La astea simple se mai stramba,dar am mai adaugat si fructe(banana) sau jum de borcanel si asa le-a mancat foarte bine.

Andreea mami de Theona (27.08.2002) si Casian (18.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Buna mamici de pepenasi.Am vazut ca sunt polemici pe aici si imi pare rau aceasta odisee e facuta sa "ascultam" sa invatam dac ane place si daca nu dam ignore.Eu cind am intrat ca am venit deabeea la pepenasi voi aveati odisea de gravide in spate am intrat ca mi-a placut.Aveam impresia ca sunteti o mare familie si eu am vrut sa fac parte din ea,si eu si copilul meu.Nu tot timpul ne place ce ni se intimpla dar acceptam,asa e in viata reala si asa e si in viata forumista!Asta e parerea mea si e doar o parere daca va place tineti cont de ea daca nu IGNORE si mergem mai departe.

Mergi la inceput