Pepenasi de iulie-august 2008 (72)
Raspunsuri - Pagina 16
ileanna spune:
anka inclin sa cred ca ai dreptate ca deciziile capitale sunt mai greu de luat odata ce ai un pui mic. Sau poate mai usor. Ca daca pt tine mai inghiti un kk mic ... pt pui cred ca nu.
In fine, is prea proaspata in meserie asa ca mai astept pana la concluzii.
Iar pt restul ... nu mai comentez. Am zis si ma tin de cuvant.
Sun decizia asta nu o mai comentez. Cred ca m-am linistit pentru p perioada, daca am vazut ca aici la club nu poci da cu gura asha aiurea in tramvai - ca nu stii in cine lovesti.
Asha ca ma rezum strict la bebeliceala.
Mult noroc!!
ankalaura spune:
FLO - am pus in el tot, ca astia la ambasada ma cheama si cu cartea de munca... De ex intr-un loc, s-au certat asociatii si s-au creat doua firme, eu am ramas la una din ele. In cartea de munca imi apare ca am incetat activitatea dupa 6 luni si ca m-am angajat altundeva
Cine ma crede pe mine ca eu eram inofensiva si ei bizoni??
SIBY - e clar misto masinaia. Tre sa aflu de unde a luat-o Xena
ILE - tu chiar vrei sa vorbim numa' de kk precum mushtaru'? ![]()
monalac spune:
Mona Eu una nu m-am bagat in discutia despre fiul tau, dar iti zic acum una. In majoritatea mesajelor tale despre Cris, sotul tau etc. tu NUMAI lucruri negative ai de spus! Apai, fata draga, daca iti doresti ca noi sa facem "awwww" "vai saraca de tine" de fiecare data, zii.[ariadna,in capitolul 50,asta imi scria mie]
Despre femeile (ca mine) nemultumite de barbatii lor, apai fata, daca nici aici, anonim nu ma pot descarca si zice ce-am pe suflet...apai mi-o iau din loc fata! Are si forumul asta un rol, si unul din ele e sa te descarci fata. Pai si ce daca imi vine sa-l fac idiot, mai bine aici decat lui in fata nu? Si ce daca zilnic mi se pare ca nu face deajuns pentru noi (nu financiar)? Pana la urma e problema mea. Stii tu, chestia asta se aplica cam asa, nu-ti place ce scriu, citeste pe diagonala. Io una nu permit nimanui sa se ia de barbatu' meu, e dreptu' meu exclusiv sa-l balacaresc. Si daca e betiv am sa spun, na! Nu-ti place??? Ah well, see if I care [ariadna,in cappitolul 72,at cand i se pare ca ileana i a reprosat ceva]
ce scria ariadna despre mine la capitolul 50.cat de rea eram eu ca scriam msj negative despre barbatul meu.
si ce spune acum,cand e vb de ea.restul,judecati voi.
si o sa va mai demonstrez cum se contrazic unii.
ioana spune:
Ioi, nici nu stiam ca exista iaurtiera! (eu vin din epoca de piatra cu gatitul, am facut progrese uriase in ultimii ani, daca nu aveam copii nu intram in bucatarie decat ca sa-mi fac o cafea). Nu ma vad insa in stare sa ma apuc si de facut iaurt in casa, desi sunt constienta ca asta ar fi cea mai buna solutie.
Eu ma gandeam la Napolact, noua tare ne plac lactatele de la firma asta. Am vazut ca au si iaurt de bivolita, de capra, inca nu am incercat. Fetele din Ardeal, voi ce parere aveti?
Fiica-mea iar si-a scos sosetele, face treaba asta de cateva ori pe zi, cum prinde ocazia. Ma duc sa ma joc cu ea un pic.
Numai bine va doresc.
Ioana si fetita Ilinca (5 iulie 2008).
Mitzi76 spune:
Eu nu stiu ce s-a intamplat aici cu cearta asta, cred ca e in capitolul pe care l-am sarit. Nici nu o sa ma duc sa vad ce scrie. Mie mi-e greu sa citesc tot si chiar am nevoie de sfaturi practice, de raspunsuri si vreau sa fac si eu la fel, sa dau sfaturi, sa raspund. Nu am timp sa citesc scuze, polemici aiurea sau nu, vreau sa ma mai ocup si de copii si nu pot sa selectez ce mesaje sa citesc si ce nu, e foarte greu. Respect pe toata lumea, mi s-a parut ok sa vorbesc cu voi si incerc sa tratez pe fiecare la fel, ca pe o prietena virtuala. Sunt gata sa sar in ajutorul oricareia dintre voi, neconditionat. Respect si pe cele care vor liniste si pe cele care isi exprima parerile personale mai dur. Le iau asa cum cad, dar nu ma afecteaza, caci pana la urma e vorba de viata lor, nu am eu cum sa ma bag in ea! Cred cu tarie ca e vorba de bisericute pe mess. Am facut parte si eu dintr-o gasca pe alt forum si acum imi e lehamite. Asta a fost cu mult timp in urma. Am fost banata deoarece incercam niste actiuni sociale la care membrii ma urmau, dar la cele propuse de adminii forumului nu raspundeau la fel de prompt. Am plecat de acolo cu gust amar si nici nu am mai intrat vreodata ca sa vad ce s-a mai scris, desi puteam sa folosesc programe de proxy care schimba IP-ul. Gastile pe mess nu zic ca nu sunt constructive, dar fetele ajung sa aiba alte intimitati si apoi cand sunt pe forum uita ca mai sunt si alti membri mai retrasi, care isi doresc mult sa participe la unele discutii dar nu le inteleg. E greu sa stai sa citesti continuari ale unor discutii private, caci tu de fapt iti doresti sa ai un raspuns si devii frustrat cand vezi ca citesti si citesti si abia abia dai de ce aveai nevoie. Am cazut si eu de data asta in aceeasi patima a mesajelor care sunt greu de citit si fara utilitate practica, dar sper sa ma iertati, caci trebuie sa imi exprim si eu parerea de membru. Nu imi doresc sa mi se dea dreptate sau sa fiu aprobata si sa am o "tabara" de partea mea, v-am vorbit din experienta personala si mi-as dori sa fi inteles ce am vrut sa spun.
Va pup pe toate si voi reveni cu aspectele practice ale meseriei de mama, sotie, femeie si om!
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/vrem_85_pentru_ingrijirea_copilului-p04052042.html?msg_ok=1" target="_blank">PETITIA MAMICILOR
lucdavi2004@yahoo.com
turturica spune:
Ultimul mesaj pe care-l scriu pe tema asta, ca vad ca oricum fiecare intelege ce vrea.
sun, imi pare rau sa aud ca cineva iti ameninta copilul, dar eu tot nu m-am lamurit ce legatura are stersul de pe lista cu problemele personale, credeam ca aici sintem intre prieteni. Iar decizia de a te retrage (iar), mi se pare de-a dreptul copilareasca. Dar, cum am mai zis si altadata, fiecare e liber sa faca ce vrea.
Ne-am adunat aici de dragul copiilor pe care ii avem si mi se pare pacat ca tot felul de orgolii personale ne fac sa ajungem in asemenea situatii.
siby, ce fel de ingrediente are nevoie iaurtiera asta? Ca daca e asa de buna tre' sa caut si eu.
anka, io ma bucur c-ai deschis discutia cu emigrarea, mie mi s-a parut interesant sa discutam pe tema asta. Eu te inteleg perfect, iar acuma, dupa ce o am pe Mara, imi dau seama cit de greu e sa iei o decizie din asta. Si-am mai zis, emigratul e o chestie care nu se potriveste fiecaruia si din cite povestesti sint convinsa ca voi n-o sa mai rezistati multa vreme in Ro. Oricum, daca va hotariti serios cu emigratul, eu zic sa faceti in asa fel incit sa plecati pina nu e ELiza prea marisoara.
Ca si eu imi dau termen pina face Mara 5 ani ca sa ne hotarim exact unde ne stabilim, dup-aia gata.
flo, nu te mai supara si tu
, nu cred ca iris a vrut sa te jigneasca in vreun fel. Si eu am vrut s-o pun pe sora-mea sa ma naseasca, dar intr-un final am renuntat, m-am gindit ca sora e sora si mi-e alaturi toata viata asa ca de ce sa nu combin si sa mai am pe altcineva de incredere alaturi. SI pina la urma am luat o verisoara ca si nasa ![]()
Mami de Mara (19.08.2008)
Chuny spune:
Ioana, de fapt cu masina asta e super usor sa faci iaurt ... ca il face masina.
Dar am inteles ca una din aia care stie sa se opreasca la timp e cam costisitoare ... vreo 60 euro, dar merita investitia. Si mai are pri
Mona, cred ca toti ajungem sa ne contrazicem singuri. Nu putem gandi la fel pe toata durata vietii, iar cu timpul si experienta ajungem sa vedem lucrurile in alta lumina.
Da, Turtu, cred ca azi mi-am depasit norma de mesaje pe ianuarie. Dar asa apar eu, in ape tulburi.
Si vreau sa pup fetele care sunt in lista mea de mess ... la multe din ele n-am apucat sa le dau buna ziua, dar le vad acolo si le pup oricum.
Sibylle
Nasterea ariciului junior *****POZE ***** Cum a intrat Anna in viata mea
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE
Chuny spune:
Turtu, scriu rapid: iti trebuie 1 iaurt si lapte, atat ! Vine mai rentabil decat cel ce-l iei din comert. Si macar stii ca l-ai facut t. Apoi poti pune fructe in elsau ce arome vrei. Voilą!
Sibylle
Nasterea ariciului junior *****POZE ***** Cum a intrat Anna in viata mea
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE
ileanna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ankalaura ILE - tu chiar vrei sa vorbim numa' de kk precum mushtaru'? |
Nu fata. Despre gazele de la rushi

a.cicel spune:
Nu am vrut sa mai spun nimic pe tema listei, dar poate ca pe Sun o inteleg mai bine ca multe alte persoane. Ma refer la stersul din lista. Stiu ce inseamna sa fii urmarit, stiu ce inseamna sa fii criticat, amenintat si multe altele de acest gen.
Doar ca eu sunt mai nesimtita, asa si deja nu ma mai pitesc de nimeni. Ca sunt deja 3 ani de cand la mine au inceput chestiile astea. Bine, intre timp s-au schimbat persoanele, dar e tot acelasi lucru, nu? Acum de exemplu, o anumita persoana (care nu e inscrisa pe forum, ca sa fiu bine inteleasa) abia asteapta sa scriu ceva cu care sa ma atace in viata reala (nu cea de pe net).
Am incercat sa imi schimb nick-ul, dar desi am incercat sa ma inregistrez de vreo 3 luni, inca nu am primit confirmare. Si am incercat si acum 3 ani, dar tot nu am primit confirmare. Asa ca eu continui sa scriu, atat cat pot, sa citesc si sa ma uit la pepenasi...iar daca deranjez pe cineva, imi cer scuze.
pe toate (prezente sau nu pe lista)