Pepenasi de iulie-august 2008 (72)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sibylle
cred ca toti ajungem sa ne contrazicem singuri. Nu putem gandi la fel pe toata durata vietii, iar cu timpul si experienta ajungem sa vedem lucrurile in alta lumina.

Auzi mai Syb da' tu chiar esti fata inteleapta (si nu ma lua iar cu d'alea ca sa vezi dom'le bolovan si eu nu stie vorbeste si alte alea)!! Ia pune mana si scrie mai des, ca uite ... mie chiar mi-ai raspuns la ceva ce ma framanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

siby, mersi, pare simplu si sanatos, caut si eu iaurtiera din asta.
Gata, mi-am facut si eu norma de mesaje pe 2 luni, ma duc sa culc copchilul

edit ca sa zic: mada, si io zic c-ar fi bine sa stergi mesajul ala cu parola.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

daca tot veni vb de IAURT cum se face iaurtul de casa?Fara masinaria aia de care vb voi...

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Iaurtiera asta as spune ca seamana cu un sterilizator de microunde, are inauntru 7-8 borcanele si costa al naibii de putin, numa' ca la noi nu am gasit pe net - nu stiu in magazine, dar tot ar fi trebuit sa gasesc un info ceva... Vad ca poate costa si... 11 euro! Dar si peste suta. Oricum e mare inventie. Ca si masina de paine
Eu sunt mare fan chestii care se fac singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salut

Dana, se pune lapte fiert intr-o ulcica, daca ai de pamant smaltuita ar fi ideal, in lapte amesteci o lingura de iaurt cit mai natural. Au aparut in hipermarketuri lactate bio de la o firma nemteasca. Lasi vasul intr-un loc cald pana dimineata,il gusti sa vezi daca satisface gustul, daca nu il mai lasi. Ideea e sa nu il lasi prea mult ca se acreste rau si nu il mai papa bebe.

Ileanno, nu suntem tu duse, ce vina avem noi ca pretiosii astia de europeni nu livreaza? eu am luat, te tin la curent cu mersul lucrurilor. Mai voiam sa iti spun in caz ca mai folosesti bib de sticla de la chicco, sa verifici atent tot filetul biberonului ca unele prezinta mici fisuri, nu gura biberonului, filetul, eu am aruncat 3 care nu au trecut inspectia..

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

ooka hihi
Asta e reteta de chisleag a lu' bunica!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Mitzi sanatate multa la bunic!

Sibylee te admir pentru ceea ce ai scris si nu numai!

Vio felicitari pentru ! Poate va mai linistiti de-acum!

Monalac no coment!

Turtu o mie de din partea mea! Trebuie sa te cunosc! M-ai adus zambetul pe buze!

Mitzi ai scris ceea ce gandesc si eu, dar de multe ori am ezitat sa scriu si cred ca am facut mai bine!

Anka ,ileana nu sunteti normale!!!!!

Sun, imi pare rau ca ai luat asa o decizie! Nimeni nu te obliga sa scrii, sa stai aici cu noi, dar cum ai spus acum ceva vreme, ca esti atacata cu PM-uri de persoane necunoscute asa puteai sa faci si acum...nu asa odoronc-tronc, ca motanul pash-pash .... "taci si faci"

Mie chiar imi place de familia ta, va iubiti, va intelegeti minunat, aveti afaceri prospere din cate vad, aveti fetitza mult dorita!

Pur si simplu nu inteleg ce ai, eu respect lista, mi-am dorit sa fiu pe ea! Am inteles din gestul tau ca tu ai dreptul sa faci ce vrei, ca esti tu, si basta cu restul.....lipsa de respect consider!

Iriss poate am inteles gresit mesajul tau, mi-a sunat in cap ceva de genul "nu fa ca flo, asculta ce zic eu, ca eu am dreptate!".... Poate de nemancata, poate de stresata....

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

OOkadiagnosticul a fost de rosu in gat, acum nu stiu daca e viral sau nu, cert este ca nu a mai facut ferbra de ieri dimi, adica cel mai mult a avut 37,7, deci nu e nimic in neregula, azi dimi avea 36,9. Dr a zis sa continui cu antibioticul , sa ia cam 4 zile, chiar daca a trecut febra. Si de maine nu-i mai dau panadol sa vad daca nu cumva reapare febra fara antitermice.

Capri e superba Ilincuta!

Ana a
felicitari cumnatei pt bb, sa dea DD sa aiba o recuperare rapida si sa vina repede acasa cu bb!

Dana81 multumim de aprecieri! Felicitari pt credirele achitate si kilogramele pierdute!

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Ati schimbat cumva parola de la iul-aug2008? daca da, va rog sa mi-o dati si mie. Si nu parola asta se schimba din 3 in 3 patamani, ci doar cea de la contul de pe picasa unde sunt pozele.
Oricum, ma bucur la mada de Irl e din nou pe lista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

ILE - chisleagul nu e mai subtire? Ca un iaurt de baut?

Bai am mancat la cineva un iaurt de-asta facut la maxim sictir, intr-o cratita vai mama ei, frate... IL TAIAI FELII CU CUTITUL! Cel mai tare iaurt mancat in viata mea!

Mergi la inceput