Pepenasi de iulie-august 2008 (72)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Anna, ma bucur ca sunteti mai bine. Nici purci nu a mai facut febra de azi noapte, tot cu panadol si nurofen suntem. Eram curioasa sa stiu diagnosticul ca sa vaz daca dr mea evita sa il dea din vreun motiv anume. Rosu in gat oricum nu are. Sper sa fie bine si sa nu se mai incalzeasca, ne ajunge caloriferul electric

sanatate la cupil si toate cele bune

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

Ireland
Dublin
703 Mesaje
Trimis la: - 13/01/2009 : 12:03:13
--------------------------------------------------------------------------------Trimis la: - 19/11/2008 : 00:06:24
--------------------------------------------------------------------------------

Monalac Eu nu m-am simtit jignita, dimpotriva sunt mandra ca am fost o comoda, si mi-am asteptat copilul sa fie gata pentru olita. Mi-e teama ca n-am fost decat sarcastica si imi rezerv dreptul de a fi. Asta ca sa rezolv nelamurirea ta, da? Mie una mi s-a parut deplasata exprimarea, sunt destule mamici pe aici care au decis sa urmareasca sistemul occidental de crestere a copiilor si nu mi se pare corect sa punem etichete de gen "comoditate". Si da, in unele probleme, stiu adevaruri universale na! Sa moara dusmanii mei!

asta mi a spus ariadna cand eu am scris ca nimeni nu detine adevarur universal valabile.

Si ca sa lamuresc posibilele nelamuriri, dragele mele, eu nu am sustinut niciodata ca detin adevaruri perfect valabile, sau ca sunt mai desteapta decat restul pentru ca am doi copii! Daca asa se intelege, imi pare tare rau, pentru ca nu e cazul.
si asta ii scrie lui monior acum 2 capitole.

pana la urma,ariadna,detii sau nu adevaruri universal valabile?ca iar te contrazici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Sunt in urma tare cu cititul... Am ramas la discutia cu programul 9 - 18 cu pauza de masa. Mie mi se pare un program rezonabil si absolut normal pentru o persoana care lucreaza cu norma intreaga.

Uitati ce mi-a gatit sotul meu aseara: www.pescar-sportiv.ro/forum/viewtopic.php?t=73&start=165" target="_blank">peste cu sos de portocale.

Pica, ti-am trimis un mail pe adresa pe care am gasit-o pe mailul comun de yahoo. Ileanna, daca nu vede pica mesajul, o sa te stresez pe tine...

Revin dupa ce citesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Ei,tristut ce se intampla,dar e inevitabil.Atata timp cat exista o comunitate,esista n feluri de om,n personalitati,deci si discutii.
Prefer sa nu ma implic,cel putin nu fizic,nu aici pe forum.Sufar sau cert in sufletul meu.

mno sorry dar nu mai am dispozitia de a raspunde.
revin putin mai tarziu
va pup

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Am o zi proasta, sunt cu nervii in piuneze, probabil si din cauza oboselii, ca tare ma mai chinuie Ioana noapte de noapte si zi de zi...nu mai fac fata, nu pot sa mai aud scancete, plansete, urlete, nu mai am rabdarea suficienta...si prin casa parca nu se termina niciodata treburile, mereu am cate ceva de facut, de strans, de spalat, de aranjat, de sters...ma doare spatele de nu mai pot sta in picioare si imi vine sa plec si sa nu mai stiu de nimeni macar cateva ore, dar n-am cum...Azi m-am chinuit sa-i dau Ioanei sa bea ceai , cat mai mult ca sa nu se deshidrateze, ca inca mai face kk ff moale, a baut maxim 30ml de dimineata pana acum, morcovul fiert la fel, cu chiu cu vai, cu degetul, a luat cateva inghitituri...

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Eu am cantarit-o pe Ralu si se pare ca a slabit 250 grame de cand e bolnaviora,nu prea vrea sa manance,ma impinge cand ma vede ca vin cu biberonul.
Flo ma bucur mult si stii tu de ce.
Caprioara ce super danseaza Ilinca.Este o printesica in rochita albastra de la 6 luni.
ariadna ce fete superbe ai,sa-ti traiasca!
a.cicel am vazut pozele cu comorile tale,parca ar fi 2 papusele barbie cu parul blond si ochii albastri.
Annababy of eu te inteleg perfect ca si eu am aceleasi stari,imi vine sa urlu de multe ori,sa plang pt ca pur si simplu simt ca nu mai pot.Eu le admir mult pe mamicile cu 2,3 copii pt ca mie imi este greu si cu unul.De cate ori postezi am impresia ca ma descrii si pe mine.Multa rabdare ne trebuie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

pt toti pepenasii zilei de 16

Ileana pai daca n-am facut facultatea cand trebuia, iaca invat acum Bine defapt am mai facut 3 ani de Carol Davila ca vroiam sa lucrez ca asistenta, imi placea, dar dupa ce l-am nascut pe Alex si m-am intors la munca (in spital), era ceva schimbat, eram mai sensibila si am zis decat sa-mi tremure acu' cand il bag in vena mai bine ma reprofilez.
Anul asta termin si vreau sa fac si-un master, sanatosi sa fim ca le facem pe toate

Ma tot tin sa va zic ca am fost cu Alex la dr si s-ar putea sa aiba nevoie de ochelari e cam tragic pt ca el nu sta locului si nu-l prea vad eu pe el avand grija de ei, sa nu-i sparga...

Azi dimineata, ma rog pe la 4 am reusit sa recoltez si eu pipilicu'. Se duce sotu' sa duca proba si cica nu, vinerea nu se primeste urocultura ca ar trebui citit rezultatul duminica si n-are cine asta dupa ce m-am chinuit toata saptamana.

Mai era ceva, da acum nu-mi aduc aminte, revin cand se scoala neuronu'
pt toata lumea

Piciulicii Alex Gabriel (22.08.05) si Andreea Maria (23.07.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Dap, si io citesc si rumeg ce se petrece in gasca dar am sa fac la fel ca Iza, cert si cer scuze in sufletul meu, dar respect decizia fiecareia

Iaurt, se face cum a zis Ooka, si ca sa iasa ca ala cum a halit Anka tre sa fie lapte integral, eventual de la tarani, fiert si adus la putin peste temperatura corpului (sa fie caldut cand pui maiaua in el). Maia poate fi un iaurt bio luat de la magazin sau din tura anterioara de iaurt. Din timp in timp sa improspateaza maiaua (daca folositi de la o tura la alta) fiindca scade concentratia de fermenti lactici si nu se mai leaga iaurtul sau e cam acrut. Se amesteca asa caldut laptele cu iaurtul si se tine in borcane bagate in paturi 24 de ore. Eu faceam iaurt de casa acum cativa ani cand primeam lapte mai mult de la o vecina de la sat, e super bunutz S-a prapadit vecina, s-a dus si iaurtul meu...

Eu iaurt Napolact iau din ala de bivolita dar sunt secata ca nu stiu cum au scapat ei de OPC pentru ca pe etichetele lor nu scrie nicaieri ce ingrediente folosesc, asa ca pentru bebe, zic pas la astea de la Napolact. Pt mine, "iaurt facut prin cele mai atente procedee..., bla, bla" e bullshit daca nu vad ce arunca ei acolo in el...

neu-neu-chi imi pare rau ca pleci

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElizaClara spune:

Hello!

La multi ani sarbatoritilor de astazi!

Puiutul meu nu are o zi prea buna, e marait si nici de mancat nu prea are chef...

Turturica, am noroc cu sefa mea care ma lasa pana incepe semestrul II sa merg doar din cand in cand la servici. Am in schimb de facut un proiect pt un grant, oricum eu sunt fericita ca pot sa stau cu Filip si sper ca peste 1 luna sa incepem diversificarea si sa doarma si el mai bine noaptea. Despre alaptat, initial ziceam ca la 6 luni trecem pe formula (poate ma considerati o mama egoista, dar asta era intentia mea), se pare ca bebe are alte planuri si nu stiu cum vom proceda pe mai departe...

Anna si Ooka la puiuti sa le treaca racelile. Eu stiu ca un antibiotic se administreaza minim 5 zile.

Gini suna f bine reteta aia, daca a fost facuta de sotul tau e cu atat mai buna! Trebuie sa imi laud si eu sotul care acum 2 zile a tinut neaparat sa faca el o salata pe care a vazut-o la televizor. A fost super buna. Chiar ii spuneam ca mi-a fost si mie mai usor sa nu trebuiasca sa gatesc o zi saptamana asta.

Pupici la toate mamicile si pepenasii scumpi!

http://picasaweb.google.com/elizaclara78/Filip?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

SIBYLLE,tu esti fata desteapta,stii ca aici e vb de atac la persoana si nu de conceptii care se schimba.mai ales ca n a trecut o viata ci au trecut doar vreo 10 capitole.

TECKY,MITZI eu am spus acum mult tp ca aici s au format bisericute.si m am simtit extrem de prost at cand am fost acuzata voalat ca jignesc,ca din cauza mea a plecat sun de pe forum.

si vreau sa mai lamuresc ceva,daca tot am inceput.a spus sun candva ca niste fete de aici,de la pepenasi,i au scris msj private si au acuzat o ca din cauza ei a patit theea ce a patit la nastere.permiteti mi sa ma indoiesc.cine oare ar putea sa fac asa ceva?cine ar fi putut fi atat de lipsit de inima?
acum,spune ca cineva i a amenintat copilul.sa inteleg ca tot de aici,din moment ce s a sters de pe lista,nu?
inseamna ca suntem niste infractoare,ca suntem cu toate banuite,din moment ce nu se spune numele,nu?

Mergi la inceput