Pepenasi de iulie-august 2008 (72)
Raspunsuri - Pagina 19
dara_d spune:
Monalac esti bine? Ce fac baietii tai ?
Anababy si Tecky si eu ma simt uneori asa dar incrc sa ma calmez ca denisa nu are nici o vine ca sunt eu prost organizata desi eu zic ca fac bine. cu oboseala si eu sunt terminata ca la ea nu te poti baza pe unprogram clar, ba doarme ba se trezeste sa o pun la san la cu totul alte ore decat ma asteptam eu, asa ca somnul meu se duce de rapa si acolo ramane ca nu maivrea sa vine inapoi.
Anka laura cred ca ti-am mai spus, dar mie una asa imi place cum pui tu probelmele si cum ne impartasesti din experienta ta cu Eliza apoi cu Erika, am multe de invatat de la tine "te urmaresc" la tot ce spui.
Caprioara bestiala Ilinca
Anaxena Maria e cel mai avensat pepenas tot inainte asa si mai asteptam aventuri.
Sa stiti ca am vazutpoze dar nu nominalizez din lipsa de timp TOATA BOSTANA E SUPERBA.
Flo 1980, Acicel,Boticelina, Turturica 

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png
ileanna spune:
anka na ca m-ai prins. Niciodata nu am stiut diferenta intre cele 2 specialitati ale bunicai: lapte acru si chisleag. Desi cred ca mi le-a explicat de cateva zeci de ori. Clar eu ma omor dupa ala de l-ai descris tu. Stiu doar ca unul se face cu "cuib"
iar pt celalalt numa lasi laptele la cald. Parca ...
Nik nu se prinde de mine ...
irolf cu sensibilitatea asa e. Si eu m-am transformat intr-o baba nevricoasa si plangacioasa.
Offf Tecky si Anna, si eu inteleg ce spuneti si ma lupt cu sentimente contradictorii uneori ... ma dezaprob, nu ma inteleg, ma intreb daca copilul asta are noroc cu parintii astia ai lui sau nu .. Asta fac in toate momentele in care imi pierd rabdarea.
Tecky dar parca tu erai destul de relaxata cu Ralucutza.
Gini te astept sa ma stresezi cand vrei 
dma2007 spune:
ce iaurtiera frate???????????
se fierbe un litru de lapte si dupa ce a fiert se pune in el un borcanel mic de iaur din comert si a doua zi dimineata aveti iaurtul gata in oala!!!!!!!!!!!!!!!
mona eu zic ca n-ar trebui sa ma dezgropi ce-a fost, sau cel putin nu e momentul
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png
vias spune:
16:17 min...5 luni de cand Darius a plecat la cer...
...sunt extrem de dezamagita de ce se intampla aici! cred ca si el la fel!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune 
Gini75 spune:
Am citit doar ultimele mesaje si acum sunt in mare, mare graba. Plec peste o ora si ma mai intorc marti.
M-a socat insa mesajul scris de monalac. Mona, pana acum nu ti-am scris niciodata si nici nu as fi facut-o, daca nu ma revolta ce ai scris. Esti nedreapta. Asta e parerea mea si ar trebui sa retragi ceea ce ai scris.
Ileanna, am nr. tau de telefon, multumesc mult.
Sfarsit de saptamana placut!
diarux spune:
mda...CAMY asintetizat ce am vrut eu sa scriu...
1. io sunt din gasca de messengeritze, si tot am fost bulversata de ce e aici si tot sunt straina de unele lucruri.
sunt de acord cu muuulta lume, dar sunt foarte in dezacord cu muuulta lume...ma opresc ca numai de paie pe foc nu e cazul aici.
2. o sa ne inchida astia subiestul in ritmul asta , ne purtam \(subliniiez pers I plural) ca niste copii fara minte.
3. propunere:
a) sa inchidem aceste capitol si s aingropam o data cu el tot ce s-a zis.
b) facem un regulament de ordine interioara, si il respectam sau nu mai intram deloc
c)aici sunt mul;te persoane cu probleme la care asteapta raspuns (de ex ANNABABY) si nu merita sa le impuiam capul cu prostii si morti dezgropatio
d) fetele au plecat, le respectam decizia si basta
e) preiau deocamdata ..."comanda" ca si eu am pus suflet aici si porpun sa trimiteti PM deocamdata mie pana gasim un sef de trib cu tot felul de solutii viabile pentru iesirea din criza. Le voi face publice dupa ce primesc de la TOATA LUMEA CARE TINE LA ACEST FORUM SI VREA SA IL REABILITEZE.
F) pentru ca nu sunt in stare sa fiu atat d eprezenta si de organizata, am sa sustin pe cine va prelua fraiele treburilor aici.
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
Kimmy spune:
Boti
multumesc de sfaturile legate de branzica si iaurt la bebe.I-am facut branzica din lapte cedra si a iesit foarte buna,Timi e incantata!
Capri e minunata pletoasa mica!
Ariadna sunt dulci dulci fetitele tale!
Tecky lasa scumpa ca recupereaza Raluca!Ce greu poate sa fie sa-ti vezi copilasul suferind!
Am mai vazut Mateiasul sarbatorit,ii pap falcutele!,Fetele scumpe ca doau papusi a lui a.cicel,Andreea de flori,Ana Sofia patratoasa
,Aida umblacioasa,si cam atat azi.Ii pup pe toti!
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
irolf1 spune:
Mi-am amintit ca nu v-am multumit pt urari![]()
tuturor, l-am luat, a fost mai greut ca primul, dar am scapat, mai numai 6![]()
Piciulicii Alex Gabriel
(22.08.05) si Andreea Maria
(23.07.08)
dma2007 spune:
iaurt:
5 litri de lapte se firb si se lasa la racit(de preferat lapte mai gras)
cand laptele este caldut se adauga un borcanel de iaurt din acela mic(50g cred) si se amesteca
se acopera si se tine la cald cam 12-14 ore
se tine apoi la rece 2 ore si pofta buna!!!!!!!!!!!
se poate servi asa tare sau se poate bate cu telul
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png