Pepenasi de iulie-august 2008 (72)
Raspunsuri - Pagina 20
monalac spune:
GINI,ce am scris de te a socat?eu nu am mai intrat aici,tocmai pt ca nu am vrut sa se mai discute in contradictoriu,insa daca tot s a deschis discutia,am spus ce m a macinat.
si mai sunt multe de spus....de ex,tu cum te ai fi simtit daca cineva ar fi strigat in gura mare ca ar fi vrut sa ti dea bani sa ti duci copilul la psiholog,dar ca nu mai meriti asta?
mentionez ca nu am cerut niciodata bani nimanui,nici macar subtil,ca nu aveam nevoie sa mi dea nimeni bani si ca pana atunci nu se vb nimic de asta.
si daca,prin absurd,presupunem ca chiar ar fi vrut sa mi dea bani,tb sa se impauneze cu asta?as putea sa caut in arhiva sa vezi cum stau lucrurile.
CAMI,imi pare rau.esti o fata deosebita.
ANNA,ai putea incerca sa i dai fetitei glucoza cu multivitamine.e o cutie albastra,chinezeasca,se gaseste la farmacie.o poti pune in lapte sau in mancare.da pofta de mancare si face si mancarea dulce la gust.sanatate aricelului!
diarux spune:
daca se poate, si nu cred ca sunt exagerata avand in vedere circumstantele, va rog sa continuati contrarile, dezacordurile in idei, certurile etc...prin PM. e deja prea incarcata atmosfera aici
si cum am spus, unele fete au nevoie de sfaturi serioase.
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
ileanna spune:
Moamaaa, uite cum se naste un dictator.
Ne-am ars daca ne preia profa ...
Va zic io, numa' ne minte ca organizeaza alegeri.
diarux spune:
DMA lasa vorba, treci la solutii, acum!!!!astept.
va rog nu schimbati inca acest capitol. sa lamurim miste treburi. pliiiiiiiiiiiiiiiz
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
ankalaura spune:
ANNA - mai lasa-le si tu! Eu nu ma mai omor sa fie aspirat, sa fie praful sters... da-le naibii! Fac mancare, ca fara aia nu se poate, dar pe restul le mai las... Chiar nu merg facute toate mereu.
IROLF - ii faci ochelari cu lentile de plastic si o sa fie ok
GINI - sa nu imi zici ca sotul a pescuit si ingredientul cheie! Eu ma topesc dupa peste, dar asa reteta exotica nu am incercat 
DARA - nu e chestiune de organizare cred. Poti sa fi si cel mai organizat om din lume... Eu patesc urmatoarea chestie... daca Erika plange de foame, dau praf de lapte pe jos, desi bibele are ditamai intrarea! Chiar daca nu ma grabesc. Imi tremura mana, habar n-am. Ei, asa e si cu treburile.. Cand ai si atatea pe cap, si copilu necesita atentie, si oboseala... poti sa fi cel mai organizat din lume dar sa fii mai putin optimist in anumite zile si sa simti ca nimic nu iti iese cum trebuie
ileanna spune:
Profa eu is cuminte de 5 pagini, juuur.
Si is de acord cu ce zici tu, numai nu scoate aratatorul.
ankalaura spune:
FATA DA' CINE SCHIMBA ACUMA CAPITOLU CA PARILA O AVEM CU TOATELE, DA' CRE' CA NU NE PRICEPEM CU TOATELE, ORI LU' MADA EU N-AM TUPEU SA II ZIC FRATEEEE
PROFA TU TE PRICEPI DACA TOT AI PROPUS ALT CHAPITRE??
Tecky spune:
Diarux sunt de acord cu tine cu tot ce ai scris.
Camy 

Ileana Raluca este cumintica dar toata ziua stau numai cu ea si cand doarme ori calc,ori spal,ori gatesc.Ma plang pt ca nu mai am timp deloc pt mine.
a.cicel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ankalaura FATA DA' CINE SCHIMBA ACUMA CAPITOLU CA PARILA O AVEM CU TOATELE, DA' CRE' CA NU NE PRICEPEM CU TOATELE, ORI LU' MADA EU N-AM TUPEU SA II ZIC FRATEEEE PROFA TU TE PRICEPI DACA TOT AI PROPUS ALT CHAPITRE?? |
Cine are parola? Ca se pare ca a fost schimbata. Eu am incercat sa intru sa repar cate ceva in lista, ca cineva a micsorat numele, a mai lasat ceva scris in coltul stanga sus...si ...a, acuma m-am uitat si a disparut ce era scris in coltul respectiv.
Oricum...eu pana acum am deschis cateva capitole. De-acum...cine poate....si are parola.