Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (7)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriellag spune:

Babyzapi imi pare rau ca Raphael se chinuie inca cu bubitele.
Ale lui David erau identice !!! Acum are fata curata, curata, o sa fie si el la fel.

Am vazut ca aveti un album comun, daca sunteti de acord mi-ar placea sa pun cateva poze cu rechinul meu.....ucigas DE SOMN!!!
Se ocupa cineva de gestionarea lui?

Multumesc,

Gabriela - mami de rechin!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Brie e scumpa foc Brianna a ta! Fetita inteligenta, intelege din ce ii exemplifica mami!
Elilov ai dreptate, copilasii simt omul... Asa patea mama cu mine de cate ori iesea afara si se intalnea cu o vecina "draguta" de-a noastra. Cum o vedeam, ma apuca un urlat de nu stia mama ce sa-mi faca. Si saraca se scuza mereu, ca "e copilul obosit" si eu tocmai ce dormisem..
In alta ordine de idei, mai bucur ca a dormit puiutul bine azi-noapte! Asa sa-l tina!

pozici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Gabriellag activeaza-ti PM si o sa-ti trimit contul si parola.

Citat:
citat din mesajul lui gabriellag

Am vazut ca aveti un album comun, daca sunteti de acord mi-ar placea sa pun cateva poze cu rechinul meu.....ucigas DE SOMN!!!
Se ocupa cineva de gestionarea lui?

Multumesc,

Gabriela - mami de rechin!!!

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

carmen si mie imi e teama sa nu ne contagiem cu totii, mai ales a mica si maica-mea. tati e vaccinat si pe mine greu ma loveste ceva.

ziceai de jucarii de copii mici - aceeasi prb am avut-o si eu la laura: nu era nici einstein nici arnold cum zici tu. am gasit insa la un magazin o zornaitoare mica de tot care se prinde de mana ca o bratara, ciorapi cu zornaitoare si niste chestii care fojgaie bagate in panza, cat sa mototoleasca ei in manutza

cu tzatzele mai bine, mersi de intrebare: umflaturile s-au dus, sfarcul drept e inca f sensibil dar ma dau cu o crema cu vitamine acuma.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Aoleu, Ginye de asta ma tem si eu ...ca acusica facem 3 luni si colicii sunt in floare si la noi... Eu am deja experienta cu David, care mi-a facut 6 luni de colici...si doctora mi-a spus linistita ca se mai intampla...si e posibil ca unii copilasi sa aiba mai mult de 3 luni..
Unde mai pui ca la 5 luni jumate lui ii dadusera primii doi dinti..deci liniste ioc..

pozici

Forte linistitor ce-mi spui!....

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Ziua buna fetele

nu ma mai scris de cateva zile, se pare ca nu gestionez ff bine timpul

acum scriu cu grasana la tzatza

sa va zic de asa zisa bona..a inceput de l;uni sa ma mai ajute si la mic menaj, dar doar ce ii convenea ei, ce nu implica efort fizic...

marti si ieri am lasat-o singura in casa cu grasana..si nu va vine sa credeti ce facea nebuna prin casa (cu ocazia asta ma felicit pt cele 8 camere amplasate de sot la insistentele nebunei din mine)....facea inspectie la sange oprin sertare, dulapuri...prin frigider..de unde se hranea mai rau ca oamenii strazii....si ce s-a gandit ea sa se dea pe maini cu crema fetei de corp..dupa care a inceput la planul 2 - bagatul in geanta: rimel, parfum, tampoane, o cutie de almette, o lumanare parfumata siiiiii...bomboanele grasanului

Consecinta:azi am dat-o afara cu detalierile de rigoare-raspunsul: edar ce saraceati cu chestiile pe care eu le-am mancat???sau pe care le-am luat??? ca doar mai aveati 2 rimeluri...............

Am zis ca nu aud bine si noroc cu sotul care era langa mine ca altfeeeel.......

cam atata despre operatiunea bone/ajutor in casa....

in restsuntem ok, avem 4,6 kg, 57cm, o grasana...

avem si noi ceva bubite/cojite..dar care se vor duce de la sine, deocamdata nu m-am agitat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmendu
gynie- cum e acasa, la bucuresti? te-ai mai acomodat? sotul si-a mai revenit?

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Prima zi sim prima noapte au fost groaznice. bb n-a dormit, a urlat mai tot timpul. probabil din cauza schimbarii de mediu.m acum suntem f fericiti !Si tati e f atent cu mami: in fiecare dimineata la 5 se trezeste sa ma schimbe si ma duc sa dorm pana pe la 8-9.

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Daaa Lasa ca ne facem noi mari si va fi bine!
Cum e de cand ati venit la Bucuresti? E ok sotul tau? Tu te descurci singurica?

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Aoleu, Ginye de asta ma tem si eu ...ca acusica facem 3 luni si colicii sunt in floare si la noi... Eu am deja experienta cu David, care mi-a facut 6 luni de colici...si doctora mi-a spus linistita ca se mai intampla...si e posibil ca unii copilasi sa aiba mai mult de 3 luni..
Unde mai pui ca la 5 luni jumate lui ii dadusera primii doi dinti..deci liniste ioc..

pozici

Forte linistitor ce-mi spui!....

Stefanut
Povestea nasterii

pozici

Mergi la inceput

Wow,Alexutza ma trec fiori cand citesc! Ma apuca efectiv groaza cand ma gandesc ca inainte sa ma intorc peste 2 ani la servici, trebuie sa caut bona pentru Luca.
La David am avut doua. O doamna in varsta care a stat cu el de la 2 la 4 ani, si un cuplu de vecini de vreo 60 de ani care au stat cu el de la 4 ani pana asta vara la 7 ani. Cu nici unii n-am avut nici cea mai mica experienta neplacuta .
Imi este o frica de mor de experiente de genul asta...ca au patit-o si 2 prietene aproapiate...
Acum ce faci?...Cauti alta?

Citat:
citat din mesajul lui alexutza_26

Ziua buna fetele

nu ma mai scris de cateva zile, se pare ca nu gestionez ff bine timpul

acum scriu cu grasana la tzatza

sa va zic de asa zisa bona..a inceput de l;uni sa ma mai ajute si la mic menaj, dar doar ce ii convenea ei, ce nu implica efort fizic...

marti si ieri am lasat-o singura in casa cu grasana..si nu va vine sa credeti ce facea nebuna prin casa (cu ocazia asta ma felicit pt cele 8 camere amplasate de sot la insistentele nebunei din mine)....facea inspectie la sange oprin sertare, dulapuri...prin frigider..de unde se hranea mai rau ca oamenii strazii....si ce s-a gandit ea sa se dea pe maini cu crema fetei de corp..dupa care a inceput la planul 2 - bagatul in geanta: rimel, parfum, tampoane, o cutie de almette, o lumanare parfumata siiiiii...bomboanele grasanului

Consecinta:azi am dat-o afara cu detalierile de rigoare-raspunsul: edar ce saraceati cu chestiile pe care eu le-am mancat???sau pe care le-am luat??? ca doar mai aveati 2 rimeluri...............

Am zis ca nu aud bine si noroc cu sotul care era langa mine ca altfeeeel.......

cam atata despre operatiunea bone/ajutor in casa....

in restsuntem ok, avem 4,6 kg, 57cm, o grasana...

avem si noi ceva bubite/cojite..dar care se vor duce de la sine, deocamdata nu m-am agitat

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si Diana Gabriela
PRINTZUL
PRINTZESA

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

m-am mobilizat si am mai pus cateva poze....

http://s264.photobucket.com/albums/ii195/laura_1983/

Mergi la inceput