Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (7)
Raspunsuri - Pagina 17
gabriellag spune:
Babyzapi imi pare rau ca Raphael se chinuie inca cu bubitele.
Ale lui David erau identice !!! Acum are fata curata, curata, o sa fie si el la fel.
Am vazut ca aveti un album comun, daca sunteti de acord mi-ar placea sa pun cateva poze cu rechinul meu.....ucigas DE SOMN!!!
Se ocupa cineva de gestionarea lui?
Multumesc,
Gabriela - mami de rechin!!!
Amalia spune:
Brie e scumpa foc Brianna a ta!
Fetita inteligenta, intelege din ce ii exemplifica mami!
Elilov ai dreptate, copilasii simt omul...
Asa patea mama cu mine de cate ori iesea afara si se intalnea cu o vecina "draguta" de-a noastra. Cum o vedeam, ma apuca un urlat de nu stia mama ce sa-mi faca. Si saraca se scuza mereu, ca "e copilul obosit" si eu tocmai ce dormisem..
In alta ordine de idei, mai bucur ca a dormit puiutul bine azi-noapte!
Asa sa-l tina!
pozici
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Amalia spune:
Gabriellag activeaza-ti PM si o sa-ti trimit contul si parola.
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabriellag Am vazut ca aveti un album comun, daca sunteti de acord mi-ar placea sa pun cateva poze cu rechinul meu.....ucigas DE SOMN!!! Se ocupa cineva de gestionarea lui? Multumesc, Gabriela - mami de rechin!!! |
pozici
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
alra spune:
carmen si mie imi e teama sa nu ne contagiem cu totii, mai ales a mica si maica-mea. tati e vaccinat si pe mine greu ma loveste ceva.
ziceai de jucarii de copii mici - aceeasi prb am avut-o si eu la laura: nu era nici einstein nici arnold cum zici tu. am gasit insa la un magazin o zornaitoare mica de tot care se prinde de mana ca o bratara, ciorapi cu zornaitoare si niste chestii care fojgaie bagate in panza, cat sa mototoleasca ei in manutza
cu tzatzele mai bine, mersi de intrebare: umflaturile s-au dus, sfarcul drept e inca f sensibil dar ma dau cu o crema cu vitamine acuma.
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
ginye55 spune:
| citat din mesajul lui Amalia Aoleu, Ginye de asta ma tem si eu ...ca acusica facem 3 luni si colicii sunt in floare si la noi.. . Eu am deja experienta cu David, care mi-a facut 6 luni de colici...si doctora mi-a spus linistita ca se mai intampla...si e posibil ca unii copilasi sa aiba mai mult de 3 luni..![]() Unde mai pui ca la 5 luni jumate lui ii dadusera primii doi dinti..deci liniste ioc.. pozici Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si Luca Gabriel (31 octombrie 2008) |
Forte linistitor ce-mi spui!....

ginye

Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut
Povestea nasterii
alexutza_26 spune:
Ziua buna fetele
nu ma mai scris de cateva zile, se pare ca nu gestionez ff bine timpul

acum scriu cu grasana la tzatza![]()
sa va zic de asa zisa bona..a inceput de l;uni sa ma mai ajute si la mic menaj, dar doar ce ii convenea ei, ce nu implica efort fizic...
marti si ieri am lasat-o singura in casa cu grasana..si nu va vine sa credeti ce facea nebuna prin casa (cu ocazia asta ma felicit pt cele 8 camere amplasate de sot la insistentele nebunei din mine
)....facea inspectie la sange oprin sertare, dulapuri...prin frigider..de unde se hranea mai rau ca oamenii strazii
....si ce s-a gandit ea sa se dea pe maini cu crema fetei de corp..dupa care a inceput la planul 2 - bagatul in geanta: rimel, parfum, tampoane, o cutie de almette, o lumanare parfumata siiiiii...bomboanele grasanului
Consecinta:azi am dat-o afara cu detalierile de rigoare-raspunsul: edar ce saraceati cu chestiile pe care eu le-am mancat???sau pe care le-am luat??? ca doar mai aveati 2 rimeluri...............
Am zis ca nu aud bine si noroc cu sotul care era langa mine ca altfeeeel.......
cam atata despre operatiunea bone/ajutor in casa....
in restsuntem ok, avem 4,6 kg, 57cm, o grasana...
avem si noi ceva bubite/cojite..dar care se vor duce de la sine, deocamdata nu m-am agitat
ginye55 spune:
| citat din mesajul lui carmendu gynie- cum e acasa, la bucuresti? te-ai mai acomodat? sotul si-a mai revenit? carmen lui Victor 15 noiembrie 2008pozele noastre Povestea nasterii lui Victor |
Prima zi sim prima noapte au fost groaznice. bb n-a dormit, a urlat mai tot timpul. probabil din cauza schimbarii de mediu.m acum suntem f fericiti !
Si tati e f atent cu mami: in fiecare dimineata la 5 se trezeste sa ma schimbe si ma duc sa dorm pana pe la 8-9.

ginye

Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut
Povestea nasterii
Amalia spune:
Daaa 

Lasa ca ne facem noi mari si va fi bine!
Cum e de cand ati venit la Bucuresti? E ok sotul tau? Tu te descurci singurica?
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ginye55
Forte linistitor ce-mi spui!.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ginye ![]() Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut Povestea nasterii |
pozici
Ami, mamica lui
Amalia spune:
Wow,Alexutza ma trec fiori cand citesc!
Ma apuca efectiv groaza cand ma gandesc ca inainte sa ma intorc peste 2 ani la servici, trebuie sa caut bona pentru Luca.
La David am avut doua. O doamna in varsta care a stat cu el de la 2 la 4 ani, si un cuplu de vecini de vreo 60 de ani care au stat cu el de la 4 ani pana asta vara la 7 ani. Cu nici unii n-am avut nici cea mai mica experienta neplacuta
.
Imi este o frica de mor de experiente de genul asta...ca au patit-o si 2 prietene aproapiate...

Acum ce faci?...Cauti alta?
| citat din mesajul lui alexutza_26 Ziua buna fetele nu ma mai scris de cateva zile, se pare ca nu gestionez ff bine timpul ![]() ![]() acum scriu cu grasana la tzatza sa va zic de asa zisa bona..a inceput de l;uni sa ma mai ajute si la mic menaj, dar doar ce ii convenea ei, ce nu implica efort fizic... marti si ieri am lasat-o singura in casa cu grasana..si nu va vine sa credeti ce facea nebuna prin casa (cu ocazia asta ma felicit pt cele 8 camere amplasate de sot la insistentele nebunei din mine ....si ce s-a gandit ea sa se dea pe maini cu crema fetei de corp..dupa care a inceput la planul 2 - bagatul in geanta: rimel, parfum, tampoane, o cutie de almette, o lumanare parfumata siiiiii...bomboanele grasanuluiConsecinta:azi am dat-o afara cu detalierile de rigoare-raspunsul: edar ce saraceati cu chestiile pe care eu le-am mancat???sau pe care le-am luat??? ca doar mai aveati 2 rimeluri............... Am zis ca nu aud bine si noroc cu sotul care era langa mine ca altfeeeel....... ![]() cam atata despre operatiunea bone/ajutor in casa.... in restsuntem ok, avem 4,6 kg, 57cm, o grasana... avem si noi ceva bubite/cojite..dar care se vor duce de la sine, deocamdata nu m-am agitat Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si Diana GabrielaPRINTZUL PRINTZESA Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!! |
pozici
Ami, mamica lui
Alexa.1983 spune:
m-am mobilizat si am mai pus cateva poze....
http://s264.photobucket.com/albums/ii195/laura_1983/

GABRIEL (30.09.2006) si