Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (7)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Aoleu, Ginye de asta ma tem si eu ...ca acusica facem 3 luni si colicii sunt in floare si la noi... Eu am deja experienta cu David, care mi-a facut 6 luni de colici...si doctora mi-a spus linistita ca se mai intampla...si e posibil ca unii copilasi sa aiba mai mult de 3 luni..
Unde mai pui ca la 5 luni jumate lui ii dadusera primii doi dinti..deci liniste ioc..

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Fetelor, noi nu mai scapam de colici!In fiecare dimi de la 4 la 6 are program: se screme, geme, se inconvoaie! Nush ce sa-i mai fac! Credeam ca dupa 3 luni scapam de ele!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

pozici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Eu o iau exact cum o tin imbracat in casa (body si pantalon) si o bag in salopeta de fas, plus caciulta si fular. Si pun o paturica peste ea in carucior.

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Bubulina mea doarme in dormitor, unde e un pic mai racoare...azi vreau s-o tin numai acolo...deja vad ca e mai bine pe obrajori.Vreau s-o scot un pic afara dupa ce papa.
Voi cum ii imbracati pe vremea asta?E ok body cu maneca lunaga, salopeta de ursulet, salopeta de fas, caciulita si fular?

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

Citat:

Fetelor, bb al meu rade de cate ori vede ceasul. Daca plange sau e marait nu tb decat sa-i arat ceasul si incepe imediat sa rada!Ma topesc toata cand il vad!

ce tare!
noi avem un ceas cu pendul si cand il duc in fata lui il vad cum isi plimba ochii dupa pendula!

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

am fost la pediatrie: laura are gripa, e epidemie aici.
lauramiron, punt bun de vedere - speram sa nu ia si babutzu.
laura cica nu e de internat (ar fi cireasa de pe tort) insa trebuie sa ii tinem febra sub control si sa ii dam multe lichide. in rest e ok. am insa medicamente din toata gama: 2 tipuri de picaturi de nas, 2 antitermice, antibiotic ca sa excluda orice infectie bacteriana si, evident, pufu ei de 2 ori pe zi.

lorelley, iti zisei ca si babutza tine buzele un pic asimetrice si nu a zis nimeni ca ar fi o prb. si cand s-a nascut avea nasucul stramb rau si turtit, noi am zis ca toate asimetriile vin din cum a stat in canalul de nastere cu capul.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Bubulina mea doarme in dormitor, unde e un pic mai racoare...azi vreau s-o tin numai acolo...deja vad ca e mai bine pe obrajori.Vreau s-o scot un pic afara dupa ce papa.
Voi cum ii imbracati pe vremea asta?E ok body cu maneca lunaga, salopeta de ursulet, salopeta de fas, caciulita si fular?

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

Tocmai am venit si noi de afara. A fost imbracata cu body cu maneca lunga, salopeta de bumbac, salopeta de fas, caciulita. Fular nu i-am pus ca i-ar acoperi toata fata.

Mamica Teodorei (1.12.2008)

Mergi la inceput

flowers- mi se pare ca atat briana cat si julia semana cu tine! sa va traisca!

pozele noastre

Mergi la inceput

Flowers zapacita mai esti!
Sunteti niste frumoase! Tare bine statea Brianna!

Citat:
citat din mesajul lui Flowers

Si-au unit fortele cei doi neuroni ai mei si am reusit sa pun cateva poze .Mai am

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)

http://community.webshots.com/user/flowers1978

pozici

Mergi la inceput

Ramo noi plecam afara cu hainutele pe care le avem in momentul acela pe noi in casa (adica ori body si pantalonas, ori pijemaluta cu totul) si bagat in costumul de fas. Peste caciulita subtire de bumbac pe care i-o mai pun in casa, ii pun caciulita pentru exterior. Fular nu i-am pus pana acum, ca e destul de inchis la gat costumul. Peste gura, nici atat nu sunt de acord.

pozici

Mergi la inceput

Manumanu la voi chiar e o aventura! Ma bucur totusi ca aveti atatea ajutoare!

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

Ginye, iubita... Mi-ar placea sa povestesc cu lux de amanunte, dar nu prea am timp. Noroc totusi ca am bona, o femeie foarte priceputa care ma ajuta mult in timpul zilei, reuseste sa ii linisteasca si pe amanoi cand e cazul si imi face si prin casa ce trebuie, atunci cand este timp. Acum de exemplu sunt destul de cuminti. Chiar si asa, nu am timp pt mine aproape deloc... tot ce fac pt mine fac pe fuga, nu am timp sa ma spal pe cap decat cand mai sunt 2 persoane in casa, la fel dush, epilat nu mai vorbesc (si sambata am controlul la ginec)... Mai apuc sa citesc cate un ziar pe fuga sau sa mai vad o stire la TV... despre filme sau altele nu se pune problema. Muzica ascult ca le pun lor muzica clasica in camera. De mancat, evident pe fuga si pe rand, rareori stam si noi la masa ca oamenii, sa mai povestim cele de peste zi. Dar am inceput sa ne mai obisnuim, mai vine una din mame sa stea cu bona ca sa putem iesi in oras cate o ora-doua.

Seara e mai greu, din cauza colicilor, dar atunci vine mama sau soacra sa ne ajute la baitza (chiar daca le facem pe rand baitza uneori, tot trebuie avut grija de celalalt care de obicei cere de mancare). Noaptea e OK, nu se scoala decat o data... vine mama sau soacra si sta pana dimineata, iar eu cu sotzul stam pe rand... el la masa de 12-1, ca se scoala dimineata sa mearga la serviciu, eu la masa de 3-4. Inca nu au renuntat la masa de noapte, dar sper ca se va intampla minunea!

Citat:

Manumanu cum te descurci tu cu bebicii? Cum e o zi cu gemeni?

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

pozici

Mergi la inceput

of, alra- numai de asta nu aveai nevoie! multa sanatate laurei si aveti grija acolo in casa sa nu va captusiti toti cu gripa.
tu cu tzatzele cum mai esti?
gynie- cum e acasa, la bucuresti? te-ai mai acomodat? sotul si-a mai revenit?

pozele noastre

Mergi la inceput