Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (7)
Raspunsuri - Pagina 15
mav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyzapi Uitati poza cu obrajiorul foarte iritat al lui bebe, cel pe care se freaca mereu : http://good-times.webshots.com/photo/2821689400104281140bUPOGf Si obrajiorul care nu-l deranjeaza asa tare : http://good-times.webshots.com/photo/2805302200104281140SuTIEP Mar_ysa domne esti chiar o norocoasa cu somnul bebelinei si ma bucur tare mult. Cred ca aseara vroia sa fie dragalasita mai mult dupa vaccin si ii povestea pe limba ei prin ce a trecut Amalia iubita, si . Cu gustatul linistii mareeee dreptate ai...si eu ma regasesc in aceeasi situatie.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Isabela fericita de Raphael Nicolas (23.10.2008) RAPHAEL si ISABELAPovestea nasterii |
of, mititelul, ce mila mi-e de el... nu mi-am imaginat ca arata asa rau......
si antonio are bubite multe, maruntele (ca un gris), rosii (mai ales cand este nervos; cand e linistit nu ies in evidenta).... si tot citind ce scrii, ma intrebam daca n-o fi DA... dar nu mi-am inchipuit ca la voi e asa rau...
nu stiu ce sa-ti zic... imi pare sincer rau!
Mami de baieti:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
carmendu spune:
mai iza, ce de probleme ai cu raphael. imi pare rau.
si zi, soacra a vazut ca are culoare frumoasa!![]()
creste el mare si o sa scape de dermatita asta pacatoasa!
carmen
lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
mav spune:
| citat din mesajul lui malinas lauramiron, si eu sunt cu burta ca la 5 luni .Imi vine sa ma dau cu capul de pereti la propriu ![]() . Fac exercitii zilnic de cateva saptamani, fac intre 120 si 150 de abdomene, nu mananc f mult si totusi nu vad nici o imbunatatire. Fiind in pragul depresiei refuz sa ma mai uit in oglinda, ma imbrac doar in trening (ca doaar aasta ma mai incape) si blugii de gravidenie. Eu nu am decat 4 kg in plus fata de cat aveam inainte de sarcina, dar sunt toate pe burta. Si, oricum, grasimea cantareste mai putin decat masa musculara...asa ca am crescut aproape cu 2 numere la haine. Sa-mi ziceti si mie fetelor, cele care sunteti la bebe 2 si aveti mai multa experienta, cum se scapa de bagajul din fata?_ "You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand Mama de bebe David (10 noiembrie 2008) http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872 |
eu ma imbrac acum cu salopeta pe care o purtam la prima sarcina in luna a 9-a... asa ca imagineaza-ti burta...
am 67kg si nici nu trag speranta ca voi mai avea 50-55kg vreodata...

Mami de baieti:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
Ramo2007 spune:
Bubulina mea doarme in dormitor, unde e un pic mai racoare...azi vreau s-o tin numai acolo...deja vad ca e mai bine pe obrajori.Vreau s-o scot un pic afara dupa ce papa.
Voi cum ii imbracati pe vremea asta?E ok body cu maneca lunaga, salopeta de ursulet, salopeta de fas, caciulita si fular?
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
carmendu spune:
alra- am vazut-o pe "little monkey" si pe laura motata in rochie de printesa! sunteti toti frumosi!
carmen
lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Amalia spune:
Babyzapi tare rau imi pare ca are puiutul asa mancarimi!
. Muuulta sanatate sa scapati cat mai repede de dermatita asta urata! Parerea mea este sa mai consulti un dermatolog, daca in 2-3 zile nu vezi o ameliorare.
pozici
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
gabriellag spune:
| citat din mesajul lui elilov3 neata fetele zi asa gustati linistea asa ma gandeam si eu azi-noapte pe la 3 de ce nu dorm, fiumiu dormea tati la fl numai eu vb Mirthei cu ochii pe tavan...nah e ceva in atmosfera Mirtha say what? gata se rezolva la nevoie strigati! ![]() eu sunt cu nebuna acasa[soacra] si deh azi-dimineata 'da sail iau si eu in brate pe bb'...il ridica il pune aproape de piept...si sa vedeti reactia lui fiumiu ![]() ![]() ...va dati seama ca o simte si fiumiu..evident sa botosit baba si dai ce are de ce face asa...deh tinte nervi azi ... a si acum sa imi ridic mama in slavi la ea nu plangfe Eliza mamica de inger Ionut Pavel si de Dimitrie Gabriel 12.11.2008 ![]() ***************************************************** Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero |
Baiat destept, PAROL,nota 10!!!
Gabriela - mami de rechin!!!
carmendu spune:
| citat din mesajul lui Amalia reprizele de somn de peste zi sunt destul de scurte acum, pret de vreo 30-45 de minute. Singura perioada mai lunga este in jurul pranzului cand doarme legat vreo 2-3 ore. ![]() |
amalia- multumesc ca ai descris asa frumos programul lui luca.
chiar ma intrebam ce program aveti fiecare. eu nu mai stiu ce sa-i fac. ma gandesc uneori ca se plictiseste daca sta pre mult in balansoar sau in patutul lui. ii ridic bara de la balansoar cu compania lui de animalute, in patut ii mai dau drumu' la carusel, il mai las singur sa se descopere, uneori dansam, ne mai plimbam prin casa sa vedem diverse lucruri, facem vizite in alte camere, vorbim mult... si cam trece ziua.
edit: si vad ca al meu nu e singurul care doarme ziua in reprize mici. da' si cand apuca sa doarma, cu greu il mai trezesc.
otilia- am vazut-o intr-una dintre fotografii pe eliza tinand in mana o zornaitoare. am cautat si eu aici si nu gasesc neam. toate jucariile pentru 0 luni sunt asa de grele di de colplicate ca parca avem niste micuti einsteini si arnolzi. vreau si eu o jucarie simpla, usoara, colorata si galagioasa pe care sa o ia si sa si-o agite singurel prin fata!
carmen
lui Victor 15 noiembrie 2008pozele noastre
gabriellag spune:
| citat din mesajul lui mar_ysa_28 Neata dragele mele....asa cum v-am obisnuit poftiti la o cu aptic, ceiut chimen anason si fenicul, croisante pt toate lumea...ce mai...un dejun pe cinste.Noi am trecut cu bine peste prima noapte dupa vaccin a dormit de la 12 pana la 6:30 dar inainte sa adoarma a facut un pic de febra dar i-a trecut si a avut o stare de somnolenta...era mititica ziceai ca e drogata si gagurea atat de mult...credeti ca incerca sa exprime durerea? Babyzapi eu cred ca am gasit tratamentul ideal pt bubite....de fapt nu eu, dupa o discutie de aici acum 2 zile cand cineva (scuze ca nu imi aduc aminte cine) recomnada crema pt eritem fesier de la Mustela am zis sa incerc si eu si crede-ma fetita mea avea la fel cum are si Raphael, i se intarise pielicica pe obrajori....dupa 2 aplicari pisi meu nu mai are fetisoara deloc aspra sii bubitele s-au retras considerabil asa ca te sfatuiesc cu mare drag sa o cumperi...cand i-au aparut aceste bubite am schimbat si eu aveam Sanosan si acum merg pe Mustela exclusiv, au chiar si un samponel spuma caree ste pt scuamele bebelusului...asta daca are si prin cap bubite care se transforma in cojite minuscule...te si pe tine si pe RaphaelMirtha si eu am fost in aceiasi situatie nu vrea sa i-a bibe deloc si i-am zis ieri pediatrei si a zis sa ii dam cu lingurita...crde ca nu e o idee rea...dacat deloc!! Monicus multumim ![]() ![]() ![]() Diana e super tare slingul...eu tocmai e mi-am comandat un marsupui si nu prea ii place in el...dupa cateva minute se plictiseste si plange....de mult voiam sa iti multumesc ca nu m-ai lasat sa las copilul sa planga...m-ai incurajat sa o iau in brat eis tare iti multumesc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gabrielle si mie mi-a recomnadat Zyrtec si chiar i-am dat cateva zile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Denisa, proaspata mamica cu fetita dulce Leyre Alexandra 08.11.08 Fotografii noi cu printesa noastra http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/ |
Poate data viitoare pregatesti ceva si pentru cine nu alapteaza....un expresso..un ness..

Gabriela - mami de rechin!!!
Amalia spune:
Lorellay sigur o sa fie bine pana la urma!
Probabil se va remedia cu timpul. Pentru linistea ta, poate dupa o vreme e mai bine sa mai consulti un neurolog.
| citat din mesajul lui lorellay Noi acum am venit din Pitesti de la neurolog.I-a verificat toate reflexele si zice ca e ok.Asimetria aia de la guritza nu e pareza faciala...si de fapt in partea stanga nu se coboara buzita de jos cat ar trebui. SI dupa parerea ei nu se poate face nimic.Doar sa-i dau un sirop cu B-uri.Si daca se retrage in timp e bine, daca nu..ne sfatuieste sa nu intervenim chirurgical...Mi se rupe sufletul... ![]() In rest..nopti linistite..bb supercuminte...Codrin mai racneste... Sorana ![]() de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)Where there's a will there's a way! ![]() www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin] |
pozici
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Raphael Nicolas
(23.10.2008)
RAPHAEL
gata se rezolva la nevoie strigati! 

cu aptic, ceiut chimen anason si fenicul, croisante pt toate lumea...ce mai...un dejun pe cinste.